Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Bea111 | 57655 |
|
|
20.6.2011 9:48:51
Věrko možná jo viď, až to propukne, nebudu tomu věnovat pozornost
![]() |
| irlev | 29736 |
|
|
20.6.2011 9:25:36
Holky, díky moc za sraz!
Beo, i ségře :) My už dobrý, já jsem přejetá, Jeník dobrej, Jirka nic, ale mám ho ještě dneska doma. Tak snad se nikdo jinej nepřidá. |
| Fidora-Andělka | 49056 |
|
|
20.6.2011 9:01:52
Ahoj,
všem moc děkujeme za skvělou společnost na srazu. Bylo to naprosto super. Jako vždycky. Počasí nám moc nepřálo, ale na druhou stranu mohlo být i hůř. Jarko, ty jsi blázen ještě nákup ![]() Majákům přejeme brzké uzdravení a s napětím čekáme co bude ![]() A ještě jsem chtěla poděkovat všem dohlížejícím Mikuláše a tolerujícím Anděly řvaní ![]() Beo, neštovice. Až je bude Vilda mít tak se jich určitě nevšimneš ![]() |
| Bea111 | 57655 |
|
|
20.6.2011 7:40:40
Ahoj holky,
Majáci mají střevní virozu,zatím info ze včera že od 16hod Mája a večer i Jeník. Měla jsem za úkol to sem napsat,ale nebyla jsem schopná se zvednout večer z gauče a z telefonu mi to nešlo. My zatím dobrý. Neštovice se nevysypaly,takže to byl opět komár, tak Jarko dovolená bude ![]() Tchýně stále nemá zuby,takže Vilém neplánovaně mazal do školky a já mám dneska v plánu velký prádlo. Radko ať se počasí umoudří a užijete si to. |
| raadka | 49488 |
|
|
19.6.2011 21:48:58
Ahojky!
My dorazili OK,akorát přebalovací inferno mě zaměstnalo, ale už mám hotovo! Zítra odjíždím s Elí na ŠVP, dneska ještě Štěpku k mámě. Holky díky moc za super prodlouženej víkend! Krásně jsme se picly! Super pokecaly! No žůžo labůžo! Počasí nás krapet zkoušelo, ale i koupačka v rybníku byla. Tak zatím pa Jaru jsi dobrá i s nákupem. a že spaly dětičky,jedině dobře, co? Markétka nás všechny naprosto odbourávala svojí roztomilostí ![]() |
| Bea111 | 57655 |
|
|
19.6.2011 18:50:35
ahoj,
taky hlásím návrat, jsem parádně zrelaxovaná,ale unavená jak blázen a děti dost prudí už se těším až komplet zalezeme. Vilémovo pupínky zatím bezezměny,tak to neštovice spíš nebudou. cesta byla ok,jen do toho vybalovaní se mi nechce,mám to tak napůl.ale sraz byl skvělej, Vilda po příjezdu doma bulel,že chce zpátky na dovču tak mi ho bylo líto.Od Vendy jsem měla sms,že taky dojeli v pořádku. Tak ještě Mája a Radka a je to komplet. Fíďa mi svítí na skype.no a Kšandička,ale ta se přihlásí asi bůhví kdy. Jarko nákup v tescu,tak to jsi dobrá,já se doma akorát nas...že tady nic není:) |
| Jarka. | 53566 |
|
|
19.6.2011 18:45:31
My hlásíme taky návrat. měli jsme to přesně za 3 hodinky i s nákupem v tescu. Děti asi 3/4 cesty prospaly, takže to bylo v klídku.
Tady je 11stupňu, zima jak blázen. ![]() Dík všem za všechno ![]() |
| Andrea,cácorky 11/00,5/07,6/09 | 1091 |
|
|
19.6.2011 14:57:30
Ahoj tak my ze srazíku už doma a vybaluji.
Sraz byl super ostatně jako vždycky, dětičky jsou všechny šikovné a samostatné takže jsme si to patřičně užily akorát počasí mohlo být lepší. Všem díky za skvělý pohodový víkend a těšíme se s holkama na další sraz. |
| Fasola | 24539 |
|
|
16.6.2011 20:04:32
Zdravím všechny ve Zbraslavicích
![]() Hezky si to tam holky užijte, a abych byla virtuálně s Vámi, tak jsem si teď otevřela šampus ![]() |
| Danina+holčičky | 73768 |
|
|
16.6.2011 19:58:19
Ahojda všem,kdo nesrazuje.
Tak já jsem dneska zabalila,jako vždycky nechápu,že toho máme tolik na víkend. Splechtulko,to je škoda,že je Johanka nemocná,já se taky moc těšila,že tě poznám konečně,hlavně,ať je malá brzy v pořádku. ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.