Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Bea111 | 57655 |
|
|
13.6.2011 17:30:57
ty brďo,tak to by mě nenapadlo:( chudák zrovna tak blbě,mu to asi pod narkozou rovnali ne?
|
| Bal+♂ | 48244 |
|
|
13.6.2011 12:23:23
ahoj
Zlomil si ji na skákacím hradě,spadl si na ruku.. |
| Bea111 | 57655 |
|
|
13.6.2011 8:34:50
Ahoj,
Bal to je bambulka,co dělal že mu to museli operovat:O hlavně ať ho to nebolí a brzo se uzdraví,posíláme velkou pusu. S Jarkou už jsem se domlouvala po telefonu |
| Jarka. | 53566 |
|
|
13.6.2011 8:26:26
Holky, a chápu teda dobře kdybych měla pro malou hlídání a šla do práce na hlavní pracovní poměr, tak rodičák bych pořád mohla do těch 3 let brát i rodičák??
Ještě jsem se chtěla zeptat asi Bei, jestli je ještě nějaký místo v těch Zbraslavicích, třeba to místo Darsy. Mě napadlo, že bych se mohla zeptat segry, jestli nechce ject. Nevadilo by to? Jinak teda já nevim vůbec, kdo jede a kdo ne, mnam pocit, že nás jede hrozně málo, ale možná jsem mimo. Teda Bal, a co dělal? A bude to dobrý? |
| raadka | 49488 |
|
|
13.6.2011 7:43:11
Jinak ten rodičák ti přijde normálně celej!
![]() žádná adekvátní část, podle datumu narození |
| raadka | 49488 |
|
|
13.6.2011 7:42:16
Dani, mě skončil vloni!
Jéé Honzík je šikula!! co proboha dělal?? Posílám velkou pusu |
| Bal+♂ | 48244 |
|
|
12.6.2011 22:31:44
Ahoj tetky květnovky..Včera touhle dobou byl Honzulka na sále..zlomil si ruku a museli mu ji operovat..jaká náhoda že zrovna 11.června..stejné datum jako při operaci nožky v jeho roce..
|
| Danina+holčičky | 73768 |
|
|
12.6.2011 20:46:12
Ahoj holky.
Beo,díky za info. Já se chtěla zeptat Radko,Píďo,vám končil rodičák taky teď v květnu,přišel vám tenhle měsíc ještě celej?Já totiž čekala,že mi přijde pár korun za ty dva dny,protože Míša je 2.5,ale on mi přišel rodičák celej,tak teď nevím,jestli to vrátit,nebo jestli to je tak hodně zpětně.Nevíte někdo? |
| Bea111 | 57655 |
|
|
12.6.2011 12:39:03
ahoj holky,
taky mě to s DArsy mrzí,plánuju v červenci něco u nás,aby si to vynahradila:) tak se tam domluvíme:) mám od ní ubytovací poukaz, podrobnosti napíšu na sz |
| Danina+holčičky | 73768 |
|
|
11.6.2011 20:14:42
Ahoj holky.
Jste hodné,díky za odkazy. Darsy,to mě mrzí,ale taky to chápu,to je jasný. Alespoň,že se uvidíme v sobotu.Teda Jaru,na vás se to hrne,hlavně,ať je to už dobrý.Já tuhle virozu měla zrovna minulý týden,na štěstí to začlo v pátek,když jsem přišla z práce,jinak bych z tý práce ani nedojela domů. ![]() Holky já se na vás taky hrozně těším,dorazíme v pátek asi k večeři,já bych do práce ani nemusela,ale P musí a holky jdou taky do školy a školky,tak půjdu taky na chvilku do práce. Zítra mám zase kurs,tak si odpočinu od domácnosti,už se těším. Dnes tu byla ségra s malým,začala přikrmovat a malej nabral 1kg za měsíc,hrozně mu chutná. Jo ještě jsem chtěla k těm neštovicím,v nemocnici nám říkali,že dítě které je plně kojené by mělo mít protilátky od matky,pokud je už prodělala,takže není pravděpodobný,že by se nakazilo. ![]() Májo,co ségra s malou?Doufám,že pojedou? Beo,u vás už je snad taky líp? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.