| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 37272  [Dalších 36952 >>]
Jarka. 53566
10.6.2011 19:48:29
Darsy, to je škoda, ale zas když přijedeš aspon na ten jeden den, tak to bude fajn.
Jarka. 53566
10.6.2011 19:43:45
aha, Mája to psala~5~
Jarka. 53566
10.6.2011 19:43:12
http://rodina.cz/scripts/album/album.asp?f_id=9867
Jarka. 53566
10.6.2011 19:42:36
Ahoj,
tak jsem taky lehla, bylo to ukrutný:-©, už je mi docela dobře, jen ještě nemůžu nic jíst. S Markétkou už jsem dneska radši šla k dr. když je pátek, protože ještě včera zvracela a měla ukrutný průjem. Prý to trvá 6dní, říkala dr.. Ale dnesk už je dobrá, Alešek taky. Akorát začal zvracet tatínek, takže se pěkně vystřídáme.Jako být ty Zbraslavice o týden dřív, tak to nedáme.

Beo, tý holčičce je 3.5mesice. Videli jsme se s nima v nedeli, a v pondeli nebo v utery se osypaly obe dvě. Ona teda myslela kámoška, že se neosype, i dr. říkala, že je to nepravděpodobný, ale radši čekali s očkováním, kdyby náhodou.
Když to tam ve školce bylo v lednu, tak to chytla i holčička, co byla očkovaná, jsem zrovna mluvila ted v neděli s její maminkou. Měla teda lehkej průběh, to jo.
irlev 29736
10.6.2011 9:17:40
Ahoj, je to bojovka s těma nemocema, Kamčo, zcela tě chápu ~s~

Danino, já se tam přihlašuju normálně z www.stastne zeny.cz (bez mezery) a přihlásím se a ono mi to hned nabídne tu naši diskuzi, na rodině je to rodina.cz/kvetnovky2007 (aspoň myslím :)

Už se na vás holky moc těším ~;((
Darsy 15856
9.6.2011 21:33:01
Ahoj holky,
byla jsem v úterý s Denulou u dětské a říkala ji o těch možných neštovkách a ona nám nedoporučila jet. Tak jsem to tak probrala, že jsem se nakonec rozhodla nejet, doufám, že to pochopíte a nebudete se na mě zlobit. Dr. mi říkala, že to ted docela zase řádí a že být mnou, tak by se tomu dětskýmu kolektivu vyhla úplně. Máme pak v červenci ještě dvě dovolený a ikdyž je ta pravděpodobnost, že ty to Denisa chytla, asi hodně malá, tak nechci riskovat. A věřím, že u vás to taky bude v pohodě :-)

Přijedu tam ale se Štěpánkem v sobotu někdy kolem oběda a k večeru zase domů. Štěpán už neštovice měl, takže nám snad nic nehrozí :-)

Veškeré podklady jsem dnes poslala Bee včetně ubytovacího poukazu, který je potřeba. Beo, prosím tě doporučeně,jo, tak to kdyžtak budeš mít na poště.
Já doufám, že už pojedou všichni a aspoň ten jeden den s váma pokecám a budeme se mít fajn :-)
Ještě napíšu Kšandičce, doufám, že s tím počítá.

Jarčo, na vás se to valí ze všech stran, co. ~o~

Holky těším se na vás!
Danina+holčičky 73768
9.6.2011 17:46:38
Ještě bych vás ráda poprosila o adresu na šž a do deníků,já to měla v oblíbených položkách a to je pryč i se všema našema fotkama.Díky moc.~x~
Danina+holčičky 73768
9.6.2011 17:38:29
Ahoj holky.
Tak u nás konečně PC funguje,tak se snad ukážu častěji.
Moc všechny zdravíme,u nás celkem dobrý,na drobné rýmy a kašle,tak doufám,že Zbraslavice dáme,ne jako loni.Já už se na vás moc těším.~;((
Jo,neštovice,já byla Míšu dát nakazit a nechytla to,tak čekám,že to přijde v nejméně vhodnou dobu,to je mi jasný.
Hoďte mi sem prosím někdo odkaz,kam to vlastně máme dorazit.~:-D
Děkuji moc.
Maky,máš krásnou holčičku.~s~
Co dělá Mája,doufám,že jsou v pořádku.Chybí mi tady její nick.~3~
raadka 49488
9.6.2011 12:18:24
Hele teda ale už dost těma pupínkama !!!
Se začínám drbat ~t~

Bea111 57655
9.6.2011 11:15:20
kolik dní před tím než se opupily jste se s nima viděli?

prej se dá dát očkování do třech až pěti dní od styku s neštovicema
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 37272  [Dalších 36952 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.