| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 37272  [Dalších 36932 >>]
Bea111 57655
6.6.2011 10:32:28
holky to jsou starosti, tak ať to ty dětičky snáší co nejlíp~s~ Maky těšíme se na mimčo:)

Jarko jak to u vás pokračuje s neštovicema? já sem bohužel taky v nejistotě, minulou sobotu jsem byla s oběma dětma u holčičky,která měla první pupeny pak v uterý večer,takže neustále telefonuju s dr. a snažím se dohnat pro viléma,jestli udělají test na protilátky,když nevím jestli je tehdá měl a ve čtvrtek jdu s Emilkou na očkování,tak ještě budeme muset vyhodnotit riziko,jestli to mohla chytit i ona:( pak teprve se rozhodnu jak se Zbraslavicema,jestli to neklapne,tak to pěkně ořvu a navíc je mi jasný,že děti to nechytí,když zůstaneme doma,ale to budu šťastná,když ta Emina se tomu vyhne.
Maky83-L 07+K 11 50374
5.6.2011 20:39:51
Splechtulko, koukala sjem na fotk\ a pamatuju si jak jsme řešily svatbu, vdávala si se jen dva týdny přede mnou a mým ex. to to strašně letí. Já mám v sobotu první výročí svatby, a dva a půl roku od seznámení.
Maky83-L 07+K 11 50374
5.6.2011 20:36:49
Půjčovací:-)) Npo Lucka to taky snáší dobře, už si to doela uvědomuje, to jen mě to nějak stresuje.Bez problém to bohužek není.

Neboj, přijdu se pochlubit, a vložit fotečku. Taky sjem na to zvědavá, hlavně aby bylo mimi zdravé, živé je až dost.-)asi sportovec po rodičích:-)))
splechtulka & M+J+R 35354
5.6.2011 19:31:31
Maky, tak to jsou krásná jména! Tak to pak musíš dát vědět abysme ho/jí řádně zapily.
No tak uvidíš, hlavně ať je v pořádku Lucinka, dospěláci to snáší lépe (ty dohady okolo "půjčování-nepůjčování) já mám půjčovacího syna z prvního manželství a ten to (snad) snáší dobře, ale je fakt že byl "půjčovací" skoro od miminka.
Maky83-L 07+K 11 50374
5.6.2011 16:28:35
Splechtulko:-))))

No nevíme co to bude, zatím máme překvápko protože to vědět nechci. Jména jsou Honzík, Adélka.

Taťka se moc těší, bude to jeho první tak si to vychutnává.Prý dělal kluka, tak uvidíme:-)))

Lucinka manžela miluje, chce u nás být víc, ale bohužel no, soud to viděl jinak.máme širší úpravu styku tak je to lepší, ale pořád je to strašně málo.
splechtulka & M+J+R 35354
5.6.2011 15:07:38
Maky, to mi přijde divný argument, všichni sourozenci přeci pro první dítě znamenaj "méně" času, ale zase mají spoustu jiných výhod. TAk doufám,že to nějak dopadne aspoň trochu jak bys chtěla. Ale aspoň že se vídáte (pokud je to bez potíží).
Co miminko? Co to bude? Jaké jméno? Co tatínek (a jak to on vidí s LUckou).
Odpověz jen na to co budeš chtít, já jsem stará drbna zvědavá tak mě omluv ~;)
Maky83-L 07+K 11 50374
5.6.2011 10:09:28
Píďo, Beo, ahojky.

Píďo, tak přeji brzké uzdravení, chudáci malý.~;((

Beo, no špatně, proběhl soud, ale pro mě ne)spěšně, označili moje těhotesntví za překážku a že by to na Lucku mohlo mít špatný dopad, že na ni nebudu mít čas. Tak budeme bojovat dál.

Jojo, termín mám 7.8, tak uvidíme.
Bea111 57655
5.6.2011 8:58:52
Dobré ráno,
Maky je moc krásná:) a jak u Vás pokračuje to řešení péče? a miminko se narodí v srpnu?

Piido to je votřesný,chápu že jsi zoufalá:( a co na to říká pediatr? Já měla jednu dobu angíny stresový,aspoň jsem si o myslela,jednou mi ale dr. říkala že to co mám není angína,ale vy jdete vždycky asi k doktorovi žejo,takže ten to pozná:(
raadka 49488
4.6.2011 20:42:25
A ty jsi byla s Matýskem na nějaký imunologii??
asi jo když bere ten ribomunil

se vám to furt tak vrací ~a~
raadka 49488
4.6.2011 20:39:46
ted aPíďo to je votřes!!!

no hele Elí rekord bylo 6 spálovek za nějakých 10 měsíců. na 4.a 5. v pořadí už měla píchanej penicili, všechny druhy atb už měla vybraný,na tu jednu na závěr 1 pendepon a na tu další asi 2 nebo 3 pendepony.
Tu poslední někdy v září zvládla s pilulema + do ní ted cpu podzim a jaro imunoglukan.
hele řekla bych že jí hodně pomohl ten pendepon
Možná z těch chorůbek i vyrostla, Luccka taky někdy kolem tý 2 třídy přestala marodit
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 37272  [Dalších 36932 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.