Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Bea111 | 57655 |
|
|
9.6.2011 11:14:44
Jarko tak to je pěkný teda:( a kolik je holčičce?
|
| Jarka. | 53566 |
|
|
8.6.2011 21:44:34
Ahoj,
Radus, segra dělala ten z těch bonbonu, všichni ho tam vychvalovali, jak je to jednoduchý Taky letěl do koše, málem i s hrncem, kek kterýmu se to přilepilo a nešlo to dolu Ten poslední pro Marketku byl nejjednodušší, ten bys dala levou zadní (kdybys teda měla hmotu )Beo, tak si představ, že mi dnes psala ta kámoška, jak její malej měl neštovky - tak ta její malinká holčička a i kámoška je obě dvě maji (ona nevěděla, že je jako malá neprodělala). My s nima byli na dětským dni ![]() A jinak u nás ta viroza teda to je fakt něco, děti jsou ještě docela mimo, pořád pospávaji nebo knouraji. Malá má ještě průjem. Ale už aspon nikdo nezvrací.. |
| raadka | 49488 |
|
|
8.6.2011 15:46:03
a makačka na zahradě, jako je to náročný,a le pak když vidíš ty výsledky
|
| raadka | 49488 |
|
|
8.6.2011 15:45:15
Tak jaru sláva netu z domova!
Hele jsme si na tebe vzpomněla, snažila jsme se upatlat marcipán Štěpkovi na dort,dle MMB se nemůže nepovést! No mě se nepovedl a letěl do koše. A jen bezmezně obdivovala tvůj dortík pro Markétku ai ty další te´da |
| Bea111 | 57655 |
|
|
8.6.2011 15:03:44
ahoj,
koukám že se rozjíždějí nemoce,klasika:( Jarko to je taky hrůza ta vaše viroza,snad už to máte za sebou. Já výsledky už mám,vilém protilátky nemá,takže neštovice chytit může, tak jsem to podrobně probírala s doktorkou a vzhledem k době,kdy jsme byly s infikovaným dítětem,jsme prý nebezpeční kolektivu jako kdokoliv jinej,kdo by to chytil a neví o tom.Byly jsme tam v sobotu a první pupínky měla holčička v uterý večer.Dr. si myslí že to děti nechytí,takže my snad pojedeme:) |
| Jarka. | 53566 |
|
|
7.6.2011 21:11:43
Tak já se ženu k našim a internet už jde, mě asi picne
Ale aspoň jsme se odreagovala. Zajela jsem do zahradnictví a nakoupila nějaký keře, já ted každou volnou chvíli dělám zahradu, už toho mam dost hotovýho, ale plány ještě veliký...Splechtul, angína jo? Teda, hlavně že tu o tom zorvna píšem. Tak at se prďolové brzy vymarodí. Takže seš doma? A do těch Zbraslavic jedeš? Nebo ne? Já už ani nevim. Ale ty asi jedeš jiný den, vid? |
| splechtulka & M+J+R | 35354 |
|
|
7.6.2011 19:07:30
Ahoj,
tak mám obě děti na atb. Marek od pátka a Joha od pondělí mají angínu. Jinak Jarko, tady už krápe. |
| Jarka. | 53566 |
|
|
7.6.2011 17:49:25
Ahoj, já zdravím od našich, opět jsme bez netu, už mě to s...
Jedu ke kámošce a potřebuju zjistit, kde bydlí, takže jsme musela k našim, pač nesnášim pak někde bloudit.Piido, to je fakt ukrutný, to bych už byla na šišku. Já ti bohužel neporadim. Ale vim, že kámoška na to taky hrozně trpěla, ale jestli to přetrvává, ted nevím ![]() Beo, ani mi o neštovkách nemluv, myslim, že už je to u nás pasé a já se ted akorát budu nervovat, jestli je někde nechytí, protože to už by se nám absolutnš nehodilo. Teda ještě je pořád šance, že se vosype, ale už po tom ani netoužím, protože právě procházíme šílenou střevní vitrozou a Alešek je už slabej jak moucha. V pátek mu najednou nebylo dobře, měl teploty, tak jsem na tuty počítala s neštovicema, ještě přijela segra, aby se kdyžtak pěkně nakazili. Jenže se pořád neosypával, byl akorát takovej malátnej, ale v neděli už chtěl na dětskej den, tak jsme šla. malá zustala doma, protože v neděli ráno začala zvracet a zvracela vlasně celou neděli a včera celý den. Aleškovi se to vrátilo, tak začal zvracet v neděli v noci. A od tý doby oba leží, malá je už docela dobrá, nezvrací, ale jenom pije, zatim jídlo žádný. Ale teda ta byla úplně hotová, ted už je pouze protivná, fakt na tečku, ale jsem ráda, že už neblindí. Tak doufám, že v těch Zbraslavicích nebude už žádný riziko, že by jsme je chytli. Beo, já tě chápu, že nevíš, na čem jsi s těma neštovicema, to je fakt blbý, že měl takovej průběh. A ty už jdi nchala dělat ten test a čekáš na výsledky?? Ta moje kámoška má holčičku jako ty a kluka jako naši kluci a její malej neštovky měl a malá to nechytla. Prý je malá pravděbodobnost, ale nikdy nevíš. Snad to Emča nechytla. Když to bylo u Aleška ve školce, tak zrovna byly na plavču, člověk by řekl, že to musel chytit, byly tam 2 děti už s pupenama v hlavě, ale našla to učitelka a pak další 3 se osypaly druhý den, takže byly vysoce infekční ![]() Maky, malá je kočka. S tim stykem je to naprd. Je to těžký na obě strany. Tak já padám, mamča tu plaší, že bude buřina, tak by mě nejradši vyhnala at jedu |
| piiidalka | 55854 |
|
|
7.6.2011 14:18:06
Beo,jojo-k dr jdeme pokaždý...teď jsem si teda byla jistá,že má angínu a ono ne...takže to radši nechávám na ní
![]() a já mám taky třetí atb skoro v kuse... máme zaplacenou zálohu na dovču v chorvatsku-tak se ani netroufám pomyslet,jestli nebudeme mít angínu ![]() |
| piiidalka | 55854 |
|
|
7.6.2011 14:15:22
ahoooj
Radko,jo na alergo mu dali ten ribomunil-krome angim ani nic jinyho nema...letos teda trháme rekordy..tentokrát se mu z toho nakonec angina nevyklubala-byly jsme v nedeli na pohotovosti a ta nam rekla ,ze to zatim neni,at si dojdem k dr v pondeli a at nam udela vytěry a že se možná angína do pondělí vyloupne...naštěstí nevyloupla a dneska je už dobrej-tak jsem strašně ráda,protože zítra jedou celá školka do zoo do Liberce a zase by přišel o další výlet...dr říkala,že když nebude včera a dnes teplota ať jede _jo co ty autosedačky? ![]() tyjo práce je docela dost..ťukám na dřevo!! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.