| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 37272  [Dalších 36862 >>]
Danina+holčičky 73768
29.4.2011 20:16:33
Darsy,malá je kouzelná,jak si drží ten dudáček,to je krásný.Taky v Denisce vidím Štěpulu,mají spoustu společných rysů.Jste krsáná rodinka a tobě to hrozně moc sluší.~s~
Pavlína + Háňa 5/07 53101
28.4.2011 21:17:06
Darsy je nádherná ~s~~g~. Velikánská gratulace ~p~.
Darsy 15856
28.4.2011 20:53:07
Jarčo, hele, to focení právě vyřešila PA - byla fakt skvělá ~t~

Petr seděl na židli jak pětka, chudák se ke mně neměl šanci dostat, neb jsem byla napojena z jedné strany na monitor, pak tam stála dětská a doktor se střídali a z druhé strany mi kapala atb kvůli pozitivnímu streptokokovi... až PA řekla "tatínku máte foťák? " Tak se Petr vzpamatoval a začal fotit. Tu malou takhle drželi asi tři minuty než foťák našel a fotil ~t~

A díky~s~
Jarka. 53566
28.4.2011 20:27:49
Darsym já tu zrovna sedim. ty fotky jsou nádherný~s~manžel je dost akční, nefotil malou ještě napůl venku?~t~ A jak drží Štěpánek tu příšeru na Deniskou~t~ Něco podobnýho máme doma taky~t~
A laktace se taky koukám dobře rozjíždí~t~
Darsy 15856
28.4.2011 20:04:13
Ahoj holky moje :-)

já se tu úplně rozplývám a všem moc děkuju za gratulace!!! ~s~

Jsme od včerejška doma. Štěpula mi teď příjde hrozně velikej, to snad ani není pravda. Je teda zatím moc hodnej a snaží se mi pomáhat, ale je mi jasný, že je to jen na chvíli než ho to omrzí.
Akorát odpoledne jsem mu říkala, že prosím, aby odnesl tu plínku do koše, tak mi povídá "teď se mi nechce maminko" :-D Tak je to aspoň takové bezprostřední.

Kisi, Liduška je šikulka a vůbec všechny děti, co už jezdí na kole samy. ~g~ My to ještě nezkoušeli ~k~
Ale zase R a Ř už Štěpán říká asi rok ~j~~t~~;)
K tomu Jiříkovi, to je dobrý to vědět, určitě to povzbudí a jsem ráda, že už máte tenhle problém vyřešený ~R^ Jiřík půjde už v září vlastně do školy, viď? Nebo dáte odklad?
Vím, že u nás má dost dětí odklad, do školy jich jde strašně málo, takže kapacita školky pro příjem nových dětí bude opět letos mizerná.

Fotky Denisky jsou na rajčeti. Je to celej Štěpánek, akorát je taková růžovější a má víc vlásků a jsou tmavší.

Bea111 57655
27.4.2011 13:14:39
tak mi to sežralo příspěvěk, sakra

psala jsem o aj, že jsem moc nebylo pro výuku ve školce,Vilda nechodí ale učí se to od dětí,takže doma jen opravuju když s něčím přijde a příští rok ho asi dám,když ho to zajímá.

na kole se musel nejdřív naučit šlapat s kolečkama a pak teprve jsme je odmontovali, i když odrážedlo mě,nechápal princip šlapání...
Kisi ta práce to je náročný,to si zatím neumím představit:( no a Emilka je trochu náročný kojeneček,doteď téměř bez režimu,tak zatím pilujem,ale je to mnohem lepší než to bylo:)

Irčo a řešíte to mimčo nějak,nebo to necháváte osudu? Vilda taky moc nepřibírá,má furt 15kilo

holky vy už učít tkaničk:O není to brzo? vilém se nedávno naučit teprve obouvat boty~t~

tyjo Ráďo 22 let,to je slušný:)

Kakul slušnej zápřah
Kakulinka,Anda12/04,Kuba05/07 49309
27.4.2011 9:46:08
Radko díky. Je to tady s prací na ... Jsme malé město a já kvůli dětem moc dojíždět nemůžu - školka a od září i škola max do 16h a to se nedá.
Jdu to tady dát trochu do pořádku a za chvíli zase mažu - směr hudebka, školka, pak domů dát Kubu spát, něco trochu čuchtit s Andou, ven, vařit a pak už je zase večer - děsný, ale asi všude stejný. Až budu v práci tak to alespoň nebudu mít tak rozlítaný tohle dávání v 8h do školky a ve 12 vyzvedávat mě točí. Hodinu strávím na cestě a z dopoledne toho času moc nezbyde.
Zítra jedou děti se školkou na výlet tak se moc těší. Sotva dojedou musím je vyzvednout a s Andou do tanečního tak zase bude hukot.
Mějte se faj, doufám, že budu mít zase chvíli a nakouknu - pokec tady na květnu mě chybí ~n~
raadka 49488
26.4.2011 18:32:20
Kakul to se teda vůbec nenudíš,a ječtě práci do toho hledat?
držím palce at něco dobrýho seženeš.

Dani paráda že jste si užili.

Paví ,Štěpka jede furt v Hami4,někdy ráno a večer, někdy jen ráno.
Nedávno jsme byla líná jet koupt to jeho a tak pil normoš mlíko a osypal se + průjem, tak nevím jestli to byla reakce mna mlíko nebo co to bylo?
každopádně jsem naklusala opět pro hami a dobrý-.

U nás dobrý, tak snad to vydrží, práce, výlety,domácnost, slušnej kolotoč.
Ve čtvtrek slavíme s Pavlem 22 let, tak se hodlám pěkně zpumprlíkovat.
Kakulinka,Anda12/04,Kuba05/07 49309
26.4.2011 10:36:11
Jé moc gratulujeme ~x~~x~~x~. Hodně zdravíčka ~s~~x~~s~.
Nějak vás nestíhám ~f~. Do práce ještě nechodím - zatím hledám bez úspěchu.
Anda má teď s hudebkou samé vystoupení a nacvičování, do toho logopedie - jsem stále v jednom kole.
Také měla Anda i Kuba vystoupení se skauty pro hemato-onkologii v HK. Bylo to super :-) a vybralo se docela dost penízků tak jsme měli radost.
Kuba plínu na noc i den od 2 nemá, ale s Andou to bylo horší - na noc ve 4 letech ještě měla takže pohoda ~6~ oni k tomu dojdou.
Danina+holčičky 73768
26.4.2011 8:36:31
Ahoj holky.
Tak jsme doma a tady nás čeká krásná novina.~s~
Darsy,moc gratulujeme k narození Denisky a přejeme vám jen to nejlepší.~x~
Měli jsme se krásně,počasí bylo parádní,ale nějak rychle to uteklo.
[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 37272  [Dalších 36862 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.