Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Pavlína + Háňa 5/07 | 53101 |
|
|
26.4.2011 6:55:00
Velká gratulace k Denisce
![]() .Opožděně všem krásné Velikonoce .My byli u babiček. Takže pohoda. Akorát já ty velikonoční zvyky moc nemusím. Naštěstí koledníků nebylo moc. Tak se to dalo. Jinak pořád koloběh. Někdy mne to zmáhá. Před velikonoci v práci kalup. Bylo čtvrtletní DPH :-(. Ale Hani ve školce spokojená a Jirka remcá v normě. Teď se s Hankou učíme básničku do školky na besídku pro maminky. Neumím si ji vůbec představit jak recituje. K tomu nemá vlohy. Navíc se stydí a na veřejnosti většinou neřekne ani slovo. Trvá jí než se rozkouká. Ale ono je to jedno, protože ona se tu básničku stejně učit nechce. Takže to bude trapas na besídce, ale co se dá dělat. Na kole máme pořád přídavná kolečka. Není kdo by ji učil . Na R a Ř z vysoka dlabe. Přinesla si ze školky nešvar - šišlání ![]() . Tkaničky se snaží. Vybrala si v obchodě tenisky na zavazování - má motivaci . Bez plen na noc je už dlouho. Vzala to všechno při jednom .Fotky ze srazu jsou na rajčeti? Hesla pořád stejná? Holky má ještě některé dítko Sunar? Hani stále ráno a večer pije z lahvičky z dudlíku jak miminko . Nemám sílu jí ho vzít . Až bude chvilka nakouknu. A víc si nepamatuju. |
| Sm. | 52782 |
|
|
26.4.2011 5:42:36
Darsy velikánská gratulace k Denisce! Zdraví a štěstí oběma
![]() |
| Andrea,cácorky 11/00,5/07,6/09 | 1091 |
|
|
25.4.2011 21:41:43
Darsy i od nás obr gratulace, hlavně oboum hodně zdravíčka
|
| lenkaa.kluci02/00 04/0305/07 | 73266 |
|
|
25.4.2011 11:38:37
Ahojky holky.Nakukuju priznavam,ale neprispivam tak se na me nezlobte.
A vidim takova super zprava tak Darsy gratulace k Denisce.![]() A vsem preji krsne Velikonoce ,ikdyz opozdene. |
| raadka | 49488 |
|
|
25.4.2011 10:21:24
Ahoj Irčo!!
Nedávno jsme si an teb vzpomněla ,že jsi asi taky v pracovním kalupu. Malá je drobínek,ale co ![]() Fasol, jo vzdělání není zadarmo! Já si teď yvčítám že jsem ty jazyky nepilovala důkladnějš a flákala je, ale vzhledem k každodennímu používání němčiny,ruštiny a angliny se to zlepšuje. V psané formě miluju Google překladač ![]() po telefonu teda jsou to občas perly! Občas něco zkomolím,specielně jména. Gramaticky je to teda katastrofa! Kisi Liduška je borkyně! A Štěpán má plíny taky na noc, občas je suchá,a le je pacholek, večer si jí přinese a hlásí, že v nocui vstávat nebude,aso mužská lenost. Všem přeji krásné velikonoce ![]() |
| I-r-e-n-a | 56772 |
|
|
25.4.2011 8:52:07
ha,tak fotky nikde....dala jsem img src=odkaz a to celé do špičatých závorek,asi už jsem to zapoměla jak se to dělá
|
| I-r-e-n-a | 56772 |
|
|
25.4.2011 8:50:19
Ahoj holky,nakukuji a taková krásná zprávička
![]() Darsy moc ti gratuluji k Denisce(taky ji mám vybranou kdyby náhodou )!!!přeji moc zdravíčka![]() ![]() ![]() ![]() Holky,já mám doma asi prcka nejmenšího.Terka má něco pře 13kg a 98cm v jidle se teda fakt nimrá![]() ![]() mimčo se nám stále nedaří,a už ani nevěřím že bude ![]() Sem tam nakukuji a prohlížím fotečky,moc vám to všem sluší a maminkovství svědčí ![]() ![]() ![]() ![]() Hezký den ![]() |
| 17.6modrasek13 | 4288 |
|
|
25.4.2011 0:51:26
To je moc hezká zpráva, Darsy i my Ti a malé přejeme hlavně zdravíčko a spoustu lásky všech nejbližších.
![]() ![]() ![]() ![]() My jsme slavili 4té narozky Leničky, největší radost měla z postýlky a kočáru - až najdu kabel k pc, tak zase dám fotku. Lenička má plínky na noc, to vůbec neřeším. S mluvením mizerné, jen opravdu pár slov, jednoduchých. Na kole moc nechce, neumí šlapat, možná jí to nejde - má ty šlapátka co se přetáčí dozadu. |
| Kisi + 2 děti | 14696 |
|
|
24.4.2011 20:35:47
Beo, Jirka už je víc jak měsíc bez plíny, prostě to cvaklo až v jeho 6 letech ... načekali jsme se, ale dočkali jsme se. ASi bych Vildu do ničeho netlačila, max se podívat na SONO, zda tam není nějaká výrazná překážka, ale jinak bych to nechala být. My brali dokonce víc jak rok prášky, naprosto zbytečně, protože bez nich nebo s nima to bylo stejné, tak jsem je před několika měsíci vysadila úplně a ono se to samo spravilo.Jirka prostě musel chtít...stávaly se paradoxy, kdy mi Liduška pomáhala mu nasazovat plínku ... ale už je to za námi, ještě sem tam má v noci nehodu, ale je tak jednou do týdne až dvou. Pohoda.
Přes den měl ještě docela často úniky, ale to jsou drobnosti. Jse každopádně strašně ráda, že je to za námi a tuto kapitolu jsme uzavřeli. A jak se má Emička ??? Musí to být teď krásné období, malý kojeneček, starší brácha ve školce ... paráda. Já v práci šílím, mám toho teď strašně moc, nestíhám ... snažím se sladit práci a rodinu, ale někdy musím šidit jedno nebo druhé. Ale je to teď nárazovka, mám holt zodpovědného ducha a nerada bych nechala šéfku v průseru, tak makám jako o život. Ale říkala jsem si už mnohokrát, že už příště budu pracovat pouze do výše platu, protože se tady akorát stresuju, doma se hádáme a na pásce pak není vidět ani halíř a navíc jsme furt za něco buzerovaní z vyšších míst.Motivace na nule :-( Fasol, teda děti budou mít krásné základy v angličtině !!! Jarko, rozhodně ani balanc kolečka ani neukazujte. Je to krok zpět. Já jsem trochu tušila, že jí to půjde, ale že sedne rovnou na tu 16 a pojede jsem nechápala... Tyč za kolo jsme koupili od známých, máme to teď pro Jirku, kdy jedem po cestě, anebo do kopce, tak si ho MM zapojí,. Lidušku mám zatím v sedačce, ale to tak do letoška, už je z ní šílená tuna :-D:-D:-D a taky sedačka má nějakou nosnost. Těch 19kg se pronese.. Taky nás neminuly růstové bolesti, pár dní si stěžovala, v noci jednou dokonce plakala, ale už to asi skončilo. Pak jsem ji přeměřila a viděla jsem nárůst 4cm za 2 měsíce !! To se jí teda nedivím. Jirka vyrostl taky 3cm za dva měsíce. Ale vztekačky a vzdory máme furt, už teda méně, ale např. dneska zase hysterák kvůli ničemu a řvala jak tur. ![]() |
| Jarka. | 53566 |
|
|
24.4.2011 20:01:54
Ahoj.
Darsy, to je krásná zpráva Moc gratulujeme a už se těšíme na podrobnější zprávy![]() Tak Liduška je fakt borec, já začnu takly rovnou bez koleček. sehnala jsem nakonec přesně to, co jsem chtěla, tak jsem zvědavá. Dneska na chalupu dorazil švára a s malým a měl ho na kole na tý tyči. Ale ne vyloženě tu tyč a na ní zapojený to kolo, ale ta tyč měla svoje vlastní kolo a přední tam nebylo. Alešek z toho byl hotovej a prudil, že to chce taky, tak snad bude spokojenej s obyč kolem. Beo, já mam 3 kámošky, který to taky řeší Všechny ví, že je to v pohodě, že se to řešit nemá, ale stejně je to se..![]() Fasol, to budeš mít študovaný dětičky hned malička ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.