| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 550] Názory 551560 z 37272  [Dalších 36712 >>]
splechtulka & M+J+R 35354
12.3.2011 20:49:58
Holky,objevila jsem taje FB, ale vás znám jen pod přezdívkama. Ráda bych si vás dala do přátel, můžete napsat na SZ jméno (samozřejmě kdo chce).

Jinak u nás končí jarní prázdniny a dětem pomalu odchází nemoc. Nakoupila jsem pro ně jarní obutí, tak doufám,že už sněžit nebude.
Včera jsem byla po dlouhé době na "mecheche" a už jsem to potřebovala, ale šla jsem domu zvesela.
Pavlína + Háňa 5/07 53101
11.3.2011 21:23:02
ahoj holky,
neslaví dnes Andělka svátek? Pokud ano přeju vše nejlepší ~x~ a jestli se pletu tak velká omluva ~f~.
Darsy co Štěpánek?
Beo to je ~n~, posílám povzbuzení na dálku ~s~~6~, Co Vilda? Jak mu je?
Dani teda to sis užila. Ani jsem netušila, že jsi to měla takhle náročné ~a~.
Píďo ať se daří ~g~. Sedm lidí za týden je dobrý. A sukně bych neprala. Zip bych vyměnila venku na čerstvém vzduchu, aby to doma "nebylo tolik cítit".
Od nás dobré zprávy. Včera jsem byla s Hankou prvně v kině a hned na 3D ... Méďa Béďa. Měla jsem strach jak to vydrží, ale bylo to OK. Zvládla celý film, 80min. Sice si sundala brýle, ale šlo koukat i bez nich. Já si je brala hlavně na přírodu. Ty záběry byly super. Jinak mne 3D nijak extra neohromilo. Perlička na závěr. Má dcera viděla svůj první film ve 3D ve 3 letech, já matka v 35 letech ~8~~t~.
Dneska jsme byli na Matějské pouti. Počasí sice nic moc, ale bylo to fajn. Hanička si užila kolotoč, houpačky, mašinky ... a my s Jirkou klobásu a svařáček. Zítra má být krásně tak vyrazíme zase ven. Akorát k nám mezi 12-14h přijde sčítací komisařka ... si vybrala fakt dobrej termín ~a~. Ale budeme spolupracovat, budeme doma.
Fotky dám časem na FB ... tam je to jednodušší ~y~.
amanvireja 94029
11.3.2011 9:23:40
Ahoj holky ~3~
Přeražená nožička~6~ Anitka měla nalomenou nožku dole nad kotníkem ,chodila s tím 3dny ,nestěžovala si ,že to bolí jen pokulhávala a tak se mi to nezdálo a šla jsem s ní na rentgen ,mudr jí to dala do sádry ,ovšem jí zasádrovala špatnou nožku ,ješt ě ,že jsem si toho všimla .šla jsem to říct sestře a ta se dušovala,že určo né ,že to dělala přímo doktorka a ejhle i doktorka není neomylná ~t~

Piido já bych sukně si neprala~a~
Neštovice bychom potřebovali~;)
Aaaa už nevím ~2~
jooo kolika : Vítek trpěl na koliku ,mám pocit ,že první 4měsíce jsem nedělala nic jiného než mazala olejíčkem weleda bříško ,cvičila s nožkami ,nosila v šátku a nejedla snad nic madýmajícího a jedla kmínové polévky~7~
piiidalka 55854
11.3.2011 8:43:50
ahoj holky:-)
Beo,to je trápení..Ondra taky hrozně brečel,ale netušim proč..vždycky se mi vybaví,jak P spal v kuchyni a měl nohu prostrčenou skrz šprusle postýlky a nohou vozil i ze spaní~t~

Andrej,to musela bý úleva..to je paráda,že se holky takhle zadaptovaly~R^

Darsy,jak nožička?~6~

Ondra jde už za 13 dní do školky..on je úplně na ní nadrženej~t~každej den tady lamentuje,že Matěj chodí každej den a on musí být doma...tak jsemmu řekla-neboj ,taky budeš chodit každej den~b~aby mu to bylo jasný!!

A to moje šití-tento týden přišlo 7lidí!!Já myslím,že pro začátek dobrý..a docela se lidi ptaj...
ale mám prekérní situaci..místní týpka tmavé pleti si donesla 4 sukně na výměnu zipu-jenže!!Ty sukně smrdí a řeším,jestli to nějak zkousnout a ušít,nebo to hodit do pračky a mít klid,ale zas na druhou stranu,jim to prát~a~
a taky jsem ráda za každej kšeft,tak mi přijde hloupý jí říkat ať si to donese,vypraný..kor když vím,že perou v ruce~t~BOOOŽE
Bea111 57655
10.3.2011 11:56:35
Andrej na to kakání bohužel ne, už zase x dní nekakala a smrdí furt strašně. na prdíky nevím, jsou lepší a horší dny, teď měla horší sérku no
Andrea,cácorky 11/00,5/07,6/09 1091
10.3.2011 9:27:14
Dani návštěvu beru kdyžtak i bez neštovek ještě než nastoupíš do práce každý den.

Beo a kapky nezabírají ani trochu?
Danina+holčičky 73768
10.3.2011 8:55:06
Beo,to jsem si říkala,pořád,že jsem na vás narazila až v prosinci,proč ne dřív.Vím,že by mi to hrozně pomohlo,jako vždycky,když jsem se tu potom vypovídala.~;((
Danina+holčičky 73768
10.3.2011 8:52:50
Ahoj holky.
Andreo,když budeme ty neštovky nakonec mít,tak přijedete k nám,počítám tak do dvou týdnů,děsím se toho,ale chci to mít taky za sebou.
Jaru,u nás ve fakultce to široký balení doporučují z preventivních důvodů správného vývoje kyčlí od narození do 3 měsíců.Ale vím,že ortopedové,co jsou mimo nemocnici to taky nedělají.Ty to doporučí,jen tam,kde se jim něco nezdá.
Májo,bylo to fakt hrozný,jsem ráda,že je to za námi.Ale zase teď je s nima pohoda,spěj,maj se rádi a co si víc přát.~s~Takže všechno má něco,pokud nám nedaj dětičky zabrat po narození,tak si to prostě vybereme někdy dýl,asi si člověk nevybere.
Bea111 57655
10.3.2011 8:46:35
Andreo to je paráda, jste šikulky všechny čtyři,holky jsou holt po Tobě~R^ a parádění novýho bytu, to bude za odměnu.

Dani děkuju,já si to říkala, že s těma sádrama to musel bejt dvakrát takovej očistec~a~ u nás to zdaleka není tak blbý a furt brlbám. ale to vypovídání dělá hrozně moc, škoda že si nás nenašla dřív~s~

Jarko tak, u nás se to dává preventivně všem do 6ti týdnů, pak kontrola a pak podle stavu,ale Emilka už to v nemocnici měla nedovyvinutý,takže má ty látkovky navrch tři, na kontrole bylo zlepšení ale do dvanácti týdnů to má nosit minimálně a pak s uvidí. tak z toho mám respekt,ale bohužel když chceme aspoň trochu spát,tak to nejde. aspoň že ten šátek to simuluje a část dne v tom je 100%, jinak se jí to snažím dávat a kojení, do kočáru a do autosedačky, prostě tam kde vím že prudí minimálně
Andrea,cácorky 11/00,5/07,6/09 1091
10.3.2011 7:45:37
Ahoj holky tady to docela ožilo to je super.
Já klasicky nestíhám. Jsme přestěhovaný, ale zatím jsme do konce března v bytě 2+1 po podnájemnících a od dubna bude volný náš byteček, takže ještě jedno stěhování, oba byty jsou ve 3.patře bez výtahu, takže většinu věcí máme v garáži, abych to netahala 2x. Jinak se mi ohromně ulevilo a nelituju ani trochu. Teď ještě dodělávám daně, ale budou za to prašule tak to holt do konce března musím nějak přežít a vdubnu se začnem zařizovat a zkrášlovat byteček. Pája má teď jarňáky, ale ve škole to vypadá dobře dohánění není tolik a jeto moje šikulka a kamarádky už má taky.

Beo na široké balení jsem se vybodla s bříškem to nešlo skloubit a kyčle má Kačka v pořádku.

Pavlí to je skvělé, že se v práci daří.

Neštovice jsem řešila včera večer Kačka byla celá pupínková, ale vypadá to na alergii na mandarinky, docela bych je, ale brala aby si to odbyli obě teď.
[<<Předchozích 550] Názory 551560 z 37272  [Dalších 36712 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.