Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| irlev | 29736 |
|
|
10.3.2011 7:05:31
Ahoj.
No s těma oparama je to na pytel, Jeník teď měl dva - jako hojilo se mu to dobře, ale je to nepříjemný. Nestěžoval si teda na bolest, ale stejně. Hned jsem ho chytla i já, to je jasný. Danino, tak to zní jako čistý peklo teda, ještě s těma sádrama .... ono to vykecání člověk potřebuje ... jsi dobrá, že jste to ustály. ZPB, že je to za váma, co :) Já takový zápisky nemám a možná dobře, ještě by mi hráblo, že se nám to vůbec nezlepšilo :))) Jarko, já dávala u Jeníka a řekli mi to v porodnici na kontrole kyčlí (nebo až na tý v šesti týdnech, už nevím), ale dávala jsem mu to minimálně - byl hodně v šátku. Splechtul, jedem Zbraslavice, od 16. do 19. června. ![]() |
| Jarka. | 53566 |
|
|
9.3.2011 20:30:34
Darsy, zrovna jsme si ho ted namazala na bolavý nos
Minule na procházce Alešek prudil, že ho bolí pusinka a já zrovna měla bundu, ve který ho mam už snad od loňska, (mam jich totiž víc) a byl hned klid....Holky, já se tady mlatim smíchy nad tim tématem prdící pochva ![]() ![]() Ty brdo, Dani, s těma zasadrovanýma nohama to muselo být šílený, když měla takhle koliky, to ještě žes to měla u druhýho dítěte. To až si přečte bea, tak si ještě bude pískat A jinak, ten široký přebal vám někdo doporučil? Já to totiž nedávala ani jednou ani u jednoho a ani nevim, že by nějaká kámoška to preventivně dávala, tak se jen ptám...![]() |
| splechtulka & M+J+R | 35354 |
|
|
9.3.2011 20:25:32
Ahoj, přeji pěkný středeční večer. Máme "jarňáky" a končí mi dnes dovolená, tak zítra zas do rachoty. Od zítřka draky hlídá manžel.
Beo, chce to vydržet, ono jí to přejde. Doufám,že se brzy aspoň vyspíte. Darsy, dneska jsem poslala peníze, tak doufám,že dorazí včas. A mohla bys mi poslat mejl s info od kdy do kdy to máme objednané, kde to je ? Já jsem přišla o všechny mejly v PC a nemám to kde dohledat. |
| Danina+holčičky | 73768 |
|
|
9.3.2011 19:51:23
A Beo,sláva za ten šátek,já ho měla taky nachystanej,pak nám dali sádry na 3 měsíce a bylo po šátku,to bylo šílený,protože byla ještě o ty sádry těžší na nošení a hlavně si nemohla kopat,takže myslím,že jsme si to vybrali se vším všudy,tak si řekni jen,že by to mohlo být i horší.
![]() |
|
|
9.3.2011 19:49:01
Darsy,to jsem si přesně říkala,že to není možný aby po styku s tím virem měla nejdřív opar,ale teď jsem si skoro úplně jistá,že se nejspíš fakt uhodila.
Štěpánek,ať je brzy fit,naraženina bolí,tak hlavně klid ,klidně studený a dávat nožku nahoru.Jaru,ať tě nic neschvátí,a přesný u mě,já se taky hrozím těch oparů u dětí,když to pak čtu,tak mě polejvá horko. |
|
|
9.3.2011 19:46:27
Beo,to je přesný,široký balení měla Míša minimálně,protože jsem už věděla,že je to hlavně preventivní záležitost,tak jsem se na to vybodla,přesně jak píšeš,to řvala ještě víc.Autosedačku jsem řešila i s doktorkou a shodli jsme se na tom,že je jako v klubíčku,takže je to ok,a prostě to jinak nešlo.Záda má v pořádku,tak myslím,že by se to už projevilo.Ale fakt soucítím,já si vedla u obou holek zápisky,jak spaly,jak často jsem kojila a co kdy dělaly a mám je do dnes,tuhle jsem to porovnávala s malým od ségry,ten se budí v noci 1x,já kojila Dáju ve steným věku,jako je teď malýmu za noc 3x a Míšu 5x,takže to byl fakt mazec a přes den Míša prostě dala 2x 20-30 minut spánku,jinak proječela celý den,i když jsem jí měla na ruce,ukrutný období a já jsem tuhle diskuzi ještě neznala a neměla jsem se komu vypovídat,fakt hrozný.Moc na vás myslím,ať to ve zdraví přečkáte.Pamatuju,že to bylo i pro P dost těžký,snažil se mi pomáhat,jak to šlo,jinak bych to nedala.Takže vydržte.
![]() |
| Bea111 | 57655 |
|
|
9.3.2011 16:27:56
holky děkuju, je dobrý slyšet že je to prostě normální, já to vím,ale špatně se s tím smiřuju:) Dani taky jsi asi taky pak neřešila že je v autosedačce víc než je zdrávo a přebal má míň než je potřeba atd. co? já se pak totiž užírám ještě tímhle,ale prostě to něja nejde no. v noci když má širokej přebal tak ječí v kuse. U nás zabírá šátek,ale když usne tak já mám smůlu a musím spát v sedě, jak jí vyndám začne to nanovo
![]() Darsky Štěpánkovi pohlazení a Jarko Tobě ať se nic nerozjede ![]() |
| Darsy | 15856 |
|
|
9.3.2011 14:41:39
Jarčo, ty jsi mě pobavila s tou maškarní party u vás :-D
Jinak na ty popraskaný rty ten Kosmín je úplně vynikající ![]() |
| Darsy | 15856 |
|
|
9.3.2011 14:40:06
Ahoj holky,
Dani, co vím, tak jsou napřed neštovice a pak, že je ten virus v těle, tak se to projevuje oparem. Ale že by to bylo obráceně, to nevím... I mi můj doktor říkal, poněvadž dodneška jsem nevěděla, jestli jsem neštovice prodělala nebo ne, v kartě nemám ani zmínku... tak říkal, že pokud mívám opary a pásový opar jsem taky měla, tak jsem musela neštovice jako malá mít. Akorát mamka si je vybavuje akorát u ségry, u mě ne ![]() Beo, vydržte Je to těžký, těžký, u nás bych řekla, že je klid před bouří... počkej, jak se vystřídáme.![]() Štěpán byl po týdnu včera poprvé ve školce, měl zase zánět spojivek. No a hned zrána nějak blbě spadnul, resp. prý ho vzal za ruku jeden kamarád a že spolu budou utíkat, no a Štěpula zakopl a spadl nějak blbě přes nárt.Tak mi i volali ze školky, abych o tom věděla, ale že je v pohodě, že pro něj nemusím chodit. Odpoledne to už teda bylo horší, dost kulhal a pořád poplakával a byl lítostivej a že se mu stýskalo až jsem ho podezřívala, že to hraje a že se mu spíš stýskalo. Ale ráno na nožku nemohl ani stoupnout, tak jsme vyrazili k dr a ta si nebyla jistá, jestli je to zlomenina, tak nás poslala na rentgen a chirurgii. Naštěstí to teda zlomený nemá, jen obražený, tak jsem moc ráda. A teď mám výčitky, že jsem toho mýho chudinku takhle podezírala ![]() ![]() Renčo, zahrada mazec teda ![]() |
| Jarka. | 53566 |
|
|
9.3.2011 11:01:37
Čau,
tak já myslela, že vyrazim jen s malou do města, ale mam brutální rýmu a jsem slabá jak moucha, tak už se těšim až dovařim, najíme se a zalehnem. Dani, tak to je dobrý. Já se oparů u dětí bojim. Beo, to je hrozný, ale vydrž, Alešek po jídle taky řval, já ho nechávala pořád rozbalenýho, pod nim ručníky, takže jsem pořád prala. Ale bylo teplo, jinak by to nešlo. A ještě, co jsme teda vypozorovala, tak co jsme jedla, tak vliv vůbec nemělo. Minimálně dvakrát jsme byli na grilovačce a jedla jsem čerstvej chleba a říkala jsme si, že nějak holt tu noc přežijem a on spal úplně v pohodě. A ti říkám, u nás padly 3 měsíce a byl konec, úplně to odeznělo.... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.