| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 570] Názory 571580 z 37272  [Dalších 36692 >>]
Danina+holčičky 73768
9.3.2011 8:59:11
Ahoj holky.
Díky moc všem.Do rána se nic nezměnilo,takže šla normálně do školky,maj dens karneval.Vypadá to,že se asi kousla,ale vyděsilo mě to,protože vím,že ty neštovice souvisejí s oparama.
Beo,moc na vás myslím,já měla fakt s Míšou to samé,byla jsem úplně vyšťavená,ale po třech měsících se to dost zlepšilo a od půl roku už to byla pohoda,takže vydržte.~s~Co u nás docela zabíralo,bylo houpání v autosedačce,kterou jsme pověsili na skobu v obýváku ke stropu na lano a houpali jsme.Tu skobu u stropu tam máme ještě dnes,jako takovou vzpomínku.~t~
Pavli,tak to je fain,že se ti daří,to jsem moc ráda.Já jdu dnes až od 12 hodin,tak mám zasloužený klid.~;)
Bea111 57655
9.3.2011 8:27:25
dobré ráno,
Dani asi by to bylo na neštovice brzo,ale že ty viry nějak souvisí to vím. budeš muset vyčkat, pevné nervy, to je vždycky něco to čekání na neštovice:)

Pavlo držíme pěsti ať se to v práci vyvíjí dobře:)

a zprávy od nás, no je to děs, Emilku po každým jídle bolí dost břicho, řve a řve, ve dne v noci ji mám v šátku, než jí to přejde a uklidní se, moc nespíme, únava a nervozita stoupá~d~ v neděli končí šesti nedělí tak doufám že do třech měsíců, je z toho venku. Kdybyste někdo měl nějaký netradiční typ, co vynechat z jídelníčku, nebo jak to řešit, tak sem s ním. takovou tu klasiku už sem projela komplet~t~
Pavlína + Háňa 5/07 53101
8.3.2011 22:44:38
Dani zkus jí ten opar namazat jelením lojem. Taky kolikrát cítím, že budu mít opar, namažu a je klid. I když na opary se spíš doporučuje vysušovat. Pamatuji si, že kamarádka používala zubní pastu. Pomáhala jí více jak drahé značkové přípravky. Držím palce ať je malá OK.
V práci fajn. Pořád se bojím co se pokazí. Šéfka se dneska, po týdnu, vrátila z dovolené. Tak byl i klid. Ale ona je fajn. Dá se s ní normálně mluvit. Uvidíme jak to bude do budoucna.
Jarka. 53566
8.3.2011 20:42:53
Hele, Dani, třeba to vůbec opar neni. Mě se občas taky něco udělá na rtu a myslim, že to bude opar (a to jsem znalá!) a najednou to zmizne a nic~R^
Danina+holčičky 73768
8.3.2011 19:12:36
No Míša neštovice neměla,tak spíš čekám,že po prvním kontaktu s nima,by je měla dostat a ne mít opar,no uvidím zítra.Ono to vypadá,jako kdyby se kousla do pusy,ale nejdřív říkala,že se nekousla ani nebouchla,ale pak zas tvrdila,že se asi uhodila ve školce,tak vůbec nevím,co to je.
Jarka. 53566
8.3.2011 18:40:08
A ona už měla neštovky nebo ne?
Jarka. 53566
8.3.2011 18:39:13
Beo, no tak obojí bych asi nedala, vzhledem k tomu, že bych na ně byla sama~;)To je jedno, nedá se nic dělat, ale já to normálně tušila, že nám to tak vyjde, já nechtěla červenec, pač jsme objednávali rodinnou dovču a ještě jsme nevěděli termín, tak jsme řekla, že teda červen, pač v srpnu bych neměla šanci.
Dani, to ti neporadim, jen vim, že to spolu souvisí, že to je stejný vir, či co, pač to jednou kámoška řešila, protože její máti měla pásový opar a řádily neštovice~d~
Já mam opar každou chvíli, je to humus, obvykle na frňáku, když mam rýmu a vypadá to, jak když mi hnije nos:-©
Já tady futruju Taťanu, jsme dostala k MDŽ~y~
raadka 49488
8.3.2011 18:03:56
Dani, třeba Elí netrpěla na opary nikdy, pak měla neštovky a od tý doby, jak jí není 2 x dobře a když na ní něco leze tak se jí vyrazí opary
amanvireja 94029
8.3.2011 16:39:33
Ahojky ,tak ze zahrady je už parkoviště ~7~
Jaruš já bych se po alkoholovém opojení léčila asi měsíc ,skoro vůbec nepiji~t~ A s chatkou to je pech teda~6~~6~~6~
Danina+holčičky 73768
8.3.2011 15:56:13
Ahoj holky.
Jarko,to je teda fakt pech.
Chci se vás zeptat,jestli někdo nemáte zkušenosti s tím,že by dítko přišlo do styku s neštovicema a dostalo opar.Byla jsem s Míšou v neděli na návštěvě,kde má dítko neštovice a dnes se jí udělal opar.Tak mám strach,co se bude dít.
[<<Předchozích 570] Názory 571580 z 37272  [Dalších 36692 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.