Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| amanvireja | 94029 |
|
|
4.3.2011 17:29:32
Raduš s pneu jsi mi moc nepomohla
kdyby byl nějaký nápad napiš![]() K doktorce zajdu v pondělí,pořád mě to žere ![]() |
| Sm. | 52782 |
|
|
4.3.2011 14:33:55
Ahojky.
Lekníno, nevím, jestli Ti pomůžu, ale Míša už na endo byl v Motole, s Dračicí, růst je u nás hodně moc sledovaný, bohužel to pro mě není už u obou prioritou... ale o tom psát nechci... Měří 93 cm, přírůstek za rok je 4 cm, vloni mi řekli - na atnropologii Zemková je fakt kapacita - že kopíruje moji křivku, že jsem v jeho letech taky musela vypadat o rok mladší - že je proporčně v pořádku, růstový hormon by mu nepomohl, nevím, co mu řeknou teď... Ale výška u obou mě trápí ze všeho nejmíň... Ale u dětí předčasně narozených růsťák pomáhá, za vyšetření nic nedáš. Rendo, podle mého to byl močák, vezmi k dr. krev. Mě minulý týden braly křeče vlevo, v podbřišku, fest, klušu na gyndu, stonat ještě já, to už fakt nejde ![]() Pa, pošlu foto našeho pidiindiána, jestli můžu otravovat maminku Beu... Beo, šmírla jsem fotky - krásné, moc! |
| raadka | 49488 |
|
|
4.3.2011 12:10:06
já chodila do pneuservisu uklízet,brigádička, prachy slušný,ale ten svinčík tam!!
|
| raadka | 49488 |
|
|
4.3.2011 12:09:14
Jaru , už mám doma pidi mini muškátky, zatím za oknem, co něvidět půjdou do skleníku, už s enemůžu dočkat
Rendo, hele u nás stojí přezutí od 400 u jednoho príma chlápka až do 700 u jednoho vydřiducha taqk jsme nakoupili disky a pořezouvá Pasvel sám.jako 2 x ročně je ot mazec to jsme ti asi moc nepomohla, co, a k Dr si zajdi |
| amanvireja | 94029 |
|
|
4.3.2011 12:01:56
nebo kdyby jste měla některá nějaký dobrý nápad na reklamu pneuservisu ,slevu .... nebo třeba vaší miláčkové .Ono to moc není pro ženy ,teda já se v tom vůbec nevyznám
a co vymyslím ,Kaštan shodí ze stolu![]() |
| amanvireja | 94029 |
|
|
4.3.2011 11:33:54
jaruš truhlíky nepěstuji ,to se musí pořád zalévat
![]() A prosím napište kolik stojí u vás přezutí gum normoš plechové disky.Chceme udělat nějakou rozjezdovou cenu aby sem vůbec někdo dorazil ![]() A ještě radu co by jste dělali? Ve středu ránu jsem měla bolesti jako mykóza a pak začal i močák a pálení při čůrání ,následně krev s močí celé dopoledne a odpoledne už vše utichlo a jsem v pořádku . Jen jsem se na netu dočetla ,že právě takovéto dočasné krvácení může být rakovina ledvin,močáku a teď mě to nahlodalo a mám to v hlavě . Jak by jste se zachovali ? jít k doktorce nebo nejít? Nerada bych vypadala jako hypochondr ![]() |
| Jarka. | 53566 |
|
|
4.3.2011 9:00:56
Já dnes po dlouhý době mam ráno už i uklizeno. Vezla jsem totiž doi školky aleška dnes já, takže jsme museli pěkně vstávat...
Lekní, držim pěsti, at nemusíte na vyšetření. Aby skokem dal nějaký ten cenťák. U nás je jasný, že žádný obr nebude Ale kámoška má dovjčata v 28tt a taky jsou malý a drobný, jako alešek, Davídek je asi i menší.Rendo, zahradu vyfoť. I když děvčata momentálně bych brala fota nějakých rozkvetlých zahrad abych se pokochala a inspirovala. Můžete hodit i fota, co máte v truhlíkách ![]() Raduš, fotky dodám. Už se docela těšim.V neděli chci ject na lyže,ale možná jsem dost naivní ![]() ![]() |
| amanvireja | 94029 |
|
|
4.3.2011 8:05:00
Ahojky ,tak jsem našla metr a poměřila ,Vítek má 102cm takže nejspíš normoš.
Raduš ty jsi nezmar stíháš i nestihatelné mi připadá.Lekni Matyáškovi přeji aby se rychle vytáhl a nemuseli jste pendlovat po doktorech,ony někdy dítka opravdu za dva měsíce vyrostou i o 5cm ![]() Máme rozkoplou zahradi -hodím foto ,až stáhnu hrůza![]() |
| raadka | 49488 |
|
|
3.3.2011 21:49:26
Lekní Matyáškovi
![]() at pěkně roste!! |
| raadka | 49488 |
|
|
3.3.2011 21:48:33
Píďo vidím to na příští týden, no mám "jen"
4 noční. Štěpku čeká zápis do školky,Eldu chtěj úči příští rok poslat na gympl, ale já to tak pozitivně nevidím,no bude veselo Lucka zdárně dokončila zimní semestr a už pomalu plánuje co dál, jako ještě má rok a půl ale už má naprosto jasno, že do práce zatím určitě ne!! O víkendu jdme taky na karneval, teda jen dětskej,ale pak máme mejdan s maminkama a vidím to tentokrát taky na tu alkoholovopu smršť |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.