Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| raadka | 49488 |
|
|
3.3.2011 21:45:13
Nazdárek!
nějak moc není čas na net ![]() Jaru a budou fotky z dospěláckýho karnevalu?? jsme ženský zvědavý ![]() |
| Leknína+Emka02/2007 | 24525 |
|
|
3.3.2011 21:11:28
Ahoj holky, jen dodávám k výšce.
Matyášek má 94 cm. Samo o sobě by to asi tatragické nebylo, ale spíš problém je že za rok vyrostl pouze 2 cm. Máme podmínku, že když nevyroste do léta 5cm půjde na vyšetření na endokrinologii. Mějte se všechny krásně! Jo a těhule žádné porody ve 30tt!!!! ![]() |
| Jarka. | 53566 |
|
|
3.3.2011 12:22:58
Ahoj,
Piido, držim palce, aby se to nějak rozjelo. Je to asi těžký. Já jsme udělala už do košíků na parapet jarní výzdobu. když zasvítí sluníčko, je to nýdhera, ale momentálně fičí vítr a mrzne, takže u nás to jarně nevypadá ani náhodou. Ale už tady plašim nad kytkama do truhlíků ![]() Darsy, zálohi jsme posílala myslim v pondělí, tak už to tam asi máš. Alešek má zítra ve školce maškarní, jde za piráta, podařilo se mi splašir vše, co potřebuje, ani jsem nemusela nakonec nic šít ![]() Já jdu na maškarák v sobotu, ale za co jdeme, to je tajný Už se těšim, i když ty maškaráky zatim byly děsná alkoholová smršť![]() ![]() |
| amanvireja | 94029 |
|
|
2.3.2011 16:39:57
Taaak jsem se dočetla ,že Danin v práci ok ,semonář paráda
![]() aaa už mi tozase vypadlo ,chjooo ![]() jo jsem chtěla Vítka změřit a LILi mi zašantročila metr a nemůžu ho zaboha najít ,takže čára na futrech udělána ,ale nezměřím ![]() |
| amanvireja | 94029 |
|
|
2.3.2011 10:15:24
Daninko co nová práce?
Piido máš zakázky? Jsem zahlédla ,že už někdo slaví ,tak narozeninkovým vše nej nej nej ,hlavně hodné rodiče ![]() ![]() |
| amanvireja | 94029 |
|
|
2.3.2011 10:09:31
Ahoj ženy ,jdu nakouknout
![]() Trošku vás musím dočíst ,pokud dítka dovolí To dočítání a pak odpovědět ,hlavně si zapamatovat![]() my jsme byli trošku nemocní i já. garáž je skoro hotová , pomezek se bude rozkopávat ve čtvrtek a prý mi nenechají ani jahody Si pak muset nasadit vše nanovo nebo se postavit k zahrádce a střežit![]() Už jste přemýšleli nad dárky k narozkám? |
| piiidalka | 55854 |
|
|
1.3.2011 17:07:59
ahojky..
já myslela,že Ondr je dost mrňavej ale asi neni...má 102..já mám furt strach ,že bude po mě Dani u holek to neva ,alekdyby měl mít chudák Ondra 155cm,to bych mu nezáviděla..u nás jsme plynule přešli z angíny do zvracení-sice jednodenního,ale TEDA vydatnýho!!Začali oba asi tak v rozmezí 20ti minut pěkně ve 20h večer,aby to bylo na noc ...Ondra asi tak 5x do půlnoci a Matýsek to protáhl tak do 3h asi 8x..už chudáček neměl co,tak se mu ten žaludek protáčel naprázdno..bylo to strašný..trpěl u toho jak zvířátko..Ondru měl Pepa..ještěže jsme na to byli dva včera přes den byli ještě takový přešlý a dneska už jedou ve svých zajetých zlobivých kolejích zaplať pánbůh!!Ale stejně nechám Maťu do konce týdne doma..aby nedotáhl něco,co ještě neměl![]() a díky za optání-co šití....stojí to za prd...lidi moc nechodí..já vím,že je to na dlouhou trať než se to rozkřikne a lidi se naučí..ale budu muset asi zatim někam na brigádu.. začínám panikařit..![]() |
| Fasola | 24539 |
|
|
28.2.2011 20:23:06
Lekníno - drž se
![]() Táááááááák Enmka nám začínají éru narozenin, už čtvrté...nějak moc rychle to uteko. Ada jde v září do školy, prostě je to tajfun ![]() |
| Danina+holčičky | 73768 |
|
|
27.2.2011 18:18:31
Ahoj holky.
Lekníno,ani jsem nejdřív nezaznamenala,jaké řešíte zdravotní potíže,to mě moc mrzí a přeju,ať je brzy lépe.Míša je naroznená dva týdny po termínu a taky trpí na záněty průdušek,zápal plic měla taky,takže to moc dobře chápu.Držte se. ![]() Beo,dej vědět,co kapky,doufám,že zaberou,co nejdřív. ![]() Darsy,díky za upozornění na zálohu,hned dnes posílám. ![]() No a v práci dobrý,teď dělám po,st,pá asi 25 hodin týdně a od května v nový práci budu dělat každý den, 30 hodin týdně,tak doufám,že to taková změna nebude a že se v poklidu zajedeme,jsem moc ráda,že jsem tak nějak postupně zaplula do pracovního procesu a přeju to všem,které to teprve čeká. Májo,Květuška je nádherná,je hrozný,jak to letí,už to nejsou novorozeňátka,co jen spí a jí.Teď je to hezčí v tom,jak pozorují a reagují. ![]() A Jeník,to je teda kus chlapa. ![]() Míša měří přesně 100cm,na to,že já mám 157cm,tak to má celkem dost,myslím. Holky,já se tak těším na sraz,týden po našem srazu,si je P zase bere na Apaluchu,jako každý rok,tak si odpočnu,to bude paráda. |
| Sm. | 52782 |
|
|
27.2.2011 16:09:41
Tak to je Jeník vyšší než Míša...
Zdravím všechny ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.