Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kakulinka,Anda12/04,Kuba05/07 | 49309 |
|
|
16.2.2011 16:33:18
Máš to v mailu - doufám, že je platný ten co u tebe vidím
|
| Kakulinka,Anda12/04,Kuba05/07 | 49309 |
|
|
16.2.2011 16:31:20
Ahojda.
Píďo , můj manža dělá přímo netové obchody. Můsí se to zoptimalizovat a musíš tam mít slova, který jsou vyhledávaný, je to o indexaci - je to složitější no . Já se to teď učím, vše jsem od vejšky zapomněla - budu se tu pravděpodobně ucházet o místo v marketingu a potřebuju internetový marketing znát - můžu ti poslat na mailovku pěknou publikaci na SEO (Jak zvýšit návštěvnost webu). Jinak u nás je to o nervy - dětičky doost pruděj. |
| Darsy | 15856 |
|
|
16.2.2011 16:00:03
Ahoj.
Šplechťulko, musíš to mít teď náročný ![]() Ale hlavně, že se chlapi snaží ![]() Píďo, tak paráda a gratuluju Ondrovi ke školce! Ten rodičák by jsi měla dostat v plné výši za březen, je to jednorázová dávka a nijak se nekrátí. S Matýskem je mi to líto! U vás je taky furt něco, viď A šití se rozjede, to bude super, uvidíš!No k tomu googlování - já jednou byla na pohovoru v Brně u jedný firmy, co tohle dělá, jako že zajišťuje, aby se dané stránky objevovali na googlu mezi prvníma, když si je dáš do vyhledávače. Určitě si za to musíš něco připlatit. Ale už nevím, jak se ta firma jmenovala ![]() Rendo, dobrý typy, vidíš, to by mně nenapadlo! |
| Bea111 | 57655 |
|
|
16.2.2011 12:53:54
Piiďo chudák Maty, takovej problém se zoubkem:( snad mu to brzo poleví.
a to šití je super, to je dobrý znamení že se to takhle rozjíždí ![]() no a Ondra do školky,to je taky báječná zpráva, tobě mateřská už končí ne? takže ti to vyjde? |
| amanvireja | 94029 |
|
|
16.2.2011 12:47:31
Piido s šitím super
Se budou lidé vracet jestli budou spokojení a zákaznici se ti začnou nabalovat a nakonec budeš muset i odmítat nebo posouvat termíny![]() Se zubem bych zašla ,nemělo by to bolet. |
| piiidalka | 55854 |
|
|
16.2.2011 9:07:02
Ahoj..
jojo Rendo letáčky ve školce mám...včera byl dobrej den-!!Nejdřív ta zpráva se školkou,tak jsem tam šla a Ondra má 23.3.narozky a 24.3 hned pošupe do školky:-DTo kdybych si chtěla naplánovat,tak nemám šanci...a pak přišly dvě paní kvůli šití a nechaly si tu opravit věci a ještě volal pán,že si odtrhl lísteček z letáku a že by potřeboval ušít manžestráky-že je prý malej a kulatej a nemůže na sebe nic sehnat...tak super..myslím,že bylo dobrý nechat udělat letáky od odborníka...já bych udělala nějakou plácaninu![]() předevčírem jsem musela pro Matýska do školky-brečel,že ho bolí zub,tak jsme mazali rovnou k zubařce,ta mu jeden zaplombovala a druhej ho dost bolel,tak mu ho vyčistila a dala mu tam nějakou hojivou vložku a že za týden máme přijít,že mu to zaplombuje..jenže on v noci tak brečel,že ho to bolí,že jsme ráno mazali zase k dr...tak mu to zase vyndala a čistila...no ten řval jak tur..vždycky tam rád chodil a nikdy nebrečel...má v tom zánět a musí ho to fakt bolet..a strašně mu je cítit z pusy...tak mu to nechala otevřený a že to nebude bolet..no jenže bolí...dávám mu sirup a to je pak v pohodě..tak nevím,jestli tam mám s ním jít,že ho to bolí,nebo ještě počkat,že to třeba přejde... Ondra je už třetí den u babičky..tady je takovej klid,až to neni normální je to nezvyk.. |
| amanvireja | 94029 |
|
|
16.2.2011 8:19:39
Piiido ,ptala jsem se Kaštana a říkal ,že je to dost složité , nejlépe by bylo oslovit fa která se tím zabývá.
Ale já ti doporučím zeptat se ředitelky ve školce jestli nechce třeba ušít výrazné vesty pro děti ,když chodí ven,masky , hračky motorické ,divadýlko. pro učitelky stejnokroj , pláště do kuchyně,zašívat a spravovat povlečení nebo ušít nové ,na zástěrky a tepláky vyvěs letáček ve školce ,třeba se maminky chytnou A můžeš zkusit začít šít látkové pleny.My pořád tak nějak marodkujeme, Vítek v noci děsně kucká a nevím co s tím ![]() |
| piiidalka | 55854 |
|
|
15.2.2011 12:12:56
Rendo,prosimtě..jak se daj zviditelnit ty webovky...myslíš,že ty moje jsou na prd?Já se v tom vůbec nevyznám...ale je fakt,že nic nevygoogluju,když zadám slova co tam mám..
|
| piiidalka | 55854 |
|
|
15.2.2011 12:11:12
ahoj holky..
já se musím ze srazu odhlásit..už jsem se domluvila s Darsy-DĚKUJI ![]() a to kvůli penězům..už jen letáky a vše okolo stálo víc než jsem čekala a teď mi v březnu končí mateřská a budu muset začít platit zdravotní a sociální a netuším,jestli si na to vůbec vyšiju..zatím mám vyděláno 50kč Kdybyste viděly jakou jsem z padesátky měla radost..včera jsem roznesla zbytek letáků tady po Plaňanech a ty co jsem vyvěsila po obchodech u školy atak-tak na nich je na odtrhnutí telefon a www-tak ty docela mizej...ono to bude sakra trvat,než se to rozjede..a teď se tu stavila kamarádka,která učí tady ve školce a prý se mám stavit za ředitelkou,že odpadla nějaká holčička a že jsme na řadě-tak to čumím Najednou na mě padla taková úzkost že se mi ho vůbec do školky dát nechce..bude mi tu smutno..poraďte mi někdo prosím,jak je to s mateřskou..když je Ondra 23.3.tak mateřskou mám dokdy?A vyplácí se zpětně?Od kdy ho můžu dát na celej den..Ona asi bude chtít,aby šel už od března na celej den..každá tisícovka dobrá ![]() ono totiž jak i dost dlouho mrzlo,tak P nechodil do práce a úspory padly..je to děs ja prachy lítaj ![]() Šplechťulko,nedovedu si představit chlapskou domácnost...ještě že Tě maj!! Třeba můj muž je takový čunče,že bych to tu nechtěla vidět...jednou jsem byla týden u našich a než jsem odjela zůstaly ve dřezu asi dva hrnky a dva talíře..po týdnu když jsem přijela,tak už kvetly a tak jsem ho zpucla,že to neumyl a prý"Já jsem tam nic nepřidal!"..hned si uvědomil co plácnul za kravinu..tak se smál,ale že by to umyl..teď už to zavírá aspoň do myčky ![]() Pavlí,kéž bys našla něco lepšího ![]() |
| Bea111 | 57655 |
|
|
14.2.2011 21:16:48
Splechtul
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.