Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| piiidalka | 55854 |
|
|
20.2.2011 9:42:07
TEDA FIDORKO,KOUKALA JSEM NA TY FOTKY A TO JE MASO...Mikulda je už veeeeelikej...já ho naposled viděla v ústí v ZOO a to byl ještě úplný miminečko...ale jsou si dost podobný s Andělíčkem:)
|
| piiidalka | 55854 |
|
|
20.2.2011 9:40:26
ahoj...
jé Majo,tebe jsem neviděla ani nepamatuju.. ![]() Beo,tyhle výčitky si přesně pamatuju..chvíli to sakriš trvá,než se to zajede.. Pavlí no to je paráda..tys byla taková nešťastná,mi přišlo..tak ať už je to pravý ořechový. ![]() Kakul děkuju za mail..nějak se v tom neorientuju ale prostuduju to..teď jsem se zaregistrovala na googlu a už mi od nich přišel poštou i ověřovací dopis,tak jsem zadala kód a jsem zvědavá jestli se něco změní![]() jinak Matýskovi se zub uklidnil až v pátek a ve čtvrek jsme zjistili,že mu vylezly šestky a nemá je ještě úplně venku,že prý chybí aby popolezly ještě tak o 1mm a bude klid-měl úplně nateklý rudý dásně za těma šestkama a to ho bolelo možná víc,než ten jeden zub-se to sešlo tak najednou...a aby toho nebylo málo,tak se mu zase rozjíždí angína...má už třetí den teplotu,ale kupodivu ho bolí v krku jen trochu,ale mluví,jako by měl v krku knedlík..a má v krčku rudý kule..mám tady doma BIOPAROX-ten ho už jednou zachránil před antibiotikama-je to hnusnej sprej a 4krát denně se stříknou 4 střiky do krku-se u toho chudák málem poblinká,ale nevím,jestli mu to můžu dát bez porady s dr...ale klasika-neděle ...je to volně prodejný,tak to asi zkusím,ten jeden den a zítra naklušem k dr.. |
| irlev | 29736 |
|
|
19.2.2011 17:12:08
Ahoj :)
Pavlí, moc gratuluju, to zní super! I ta náplň, se vypracuješ :) a z domova, prsotě ideál. Beo, peklo je to peklo, to spaní, výčitky krz Vildu neměj, on si taky rád dáchne :) Jiříčkovi vše nej!!!!! My doma po týdnu, tak tu mám čtyři Ikea tašky na vybalení .... a jsem líná :) |
| Bea111 | 57655 |
|
|
19.2.2011 9:44:04
ahoj,
Pavlo super, potichounku gratuluju,to je fajn a ještě ta pracovní doba k tomu držím pěsti ať jsi spokojená.Jiříkovi opožděně vše nejlepší k narozeninám ![]() Věrko to je v prčici, člověk se ani neotočí a Miki už obchází nábytek ![]() U nás nic moc novýho, stále jsme bez režimu, ty noci jsou spíš naprd než dobrý. docela padám na hubu, tak Vilda je na víkend u tchánů na chatě, naštěstí se hrozně těšíl a tady je o poznání klidněji, až je mi ten pocit vůči němu líto, ať žijou hormony. Emilka je hodně chovací a abych mohla aspoň klimbat spí s náma v posteli, u Vildy jsem i tak zakládala že spinkal ukázkově,tak to mám za to ![]() jo a Mája je teď tady u rodičů, byla se ma něm kouknout, tak bylo fajn si pokecat, trochu se tad v těch plínách ztrácím ![]() |
| Fidora | 73732 |
|
|
18.2.2011 17:06:23
Pavlí, teda to je skvělé. Moc, moc gratuluju. Ať se ti v nové práci líbí a jsi spokojená.
![]() |
| Pavlína + Háňa 5/07 | 53101 |
|
|
18.2.2011 16:54:03
ahoj všem,
Píďo co zoubek? Byli jste znovu u dr? Šití se určitě rozjede. Kakul studium? Držím palce!! Kdepak se toulá Mája? Fidor na fotky kouknu mooooc ráda .Jdu se pochlubit, zatím teda jen potichu ... mám novou práci. Účetní ve firmě, která dělá účetnictví jiným společnostem. Náročné, ale mám šanci se hodně naučit a dělat něco užitečného. Pracovní dobu si můžu upravit podle svého. Prostě super. Teď mě čeká dát výpověď na stávajícím místě a pak podepsat smlouvu na novém. |
| Fidora | 73732 |
|
|
18.2.2011 7:42:37
Ahojky,
Tak co Kisi, jak děti? Píďo, paráda, že se šití pomalu rozjíždí. A Matýskovi foukáme bolístku. Radko, jak děti u vás? Andělka včera na kontrole dobrý, už můžem ven. A když bude ok tak v pondělí do šoklky, hrozně se těší.Já si zvykla, že je doma, občas si docela hrajou,mrkne na Mikuldu a všechno hlásí ) Tak ani nevím jestli se těším, že půjde.Miky má od včera první bouli, občas už se zapomene podržet a stojí.a pak taky padá:-( Sám nechodí, ale jak se může držet tak je schopný obejít pokoj.Klube se 4 zub, kdo chcete mrknout fotky na rajčeti, budu dávat nové, snad během dne ![]() Tak se tu nějte zas nakoukn. |
| Kisi + 2 děti | 14696 |
|
|
16.2.2011 21:13:55
Píďo, to je fajn, ež máš první zakázky. Ono se to musí zpočátku trochu rozjet, věř, že o takové služby zájem bude vždy !!!!!
Ikdyž je to v dnešní době těžší, protože existují sekáče, takže méně lidí věci opravuje. Ale přesto se najde spousta lidí, co rádo opraví svoje starší věci. Viz já :-D, už jednou jsem vyměňovala zip u kabátobundy, ale podruhé se mi do toho krutě nechce. Bydlet blíže :-D :-D Mamky sousedka (holka stejně stará jako já) je švadlena, má zakázek spousta, Když si uděláš jméno, tak se zakázky jenom hrnou. Bohužel to je takový kšeft, jako jsou manikérky, holičky,pedikérky, kosmetičky. Spousta manuální práce, ale za trochu méně peněz. Holt dnešní doba ruční práci nepřeje. Znám to, jak se cení třeba pletení košíku a vůbec šití čehokoliv. ale rozkecala jsem se ![]() Dneska má Jiřík narozeniny, děti měly dokonce ve školce karneval. Takže si to oslavil se vším všudy. Ale odpoledne doma ho bolelo bříško, a poblinkal se. Pak ještě 2x. Naposledy před chvílí :-( Takže zítra si beru zase dovolenou (dneska jsem měla taky, byla jsem s dětmi ve školce na karnevale jako indiánka ). Snad to bude jenom jednodenka.... |
| amanvireja | 94029 |
|
|
16.2.2011 19:59:07
Darsy děkuji
potěší to .Kakul držím palce abys zvládla pc marketing ,já se v tom vůbec nevyznám ,je to mazec Ale zase se to naučíš a pak to jde ![]() ![]() |
| Kakulinka,Anda12/04,Kuba05/07 | 49309 |
|
|
16.2.2011 16:34:03
Ten zoubek teda
![]() A zase pádím je to náročný a to ještě nechodím do rachoty |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.