| slonn | 61268 |
|
|
17.12.2009 16:50:57
holky,
hvězdičko,tak to je fajn,že už máš velkej utz za sebou a je všecno v pořádku. já jsem si pohlaví nenechala říct ani u jednoho,teda první jsem strašně chtěla holčičku a ona sebou vždycky tak mrskala,že to pohlaví ani nešlo odhalit a intuice mi vždycky napověděla správně a u m.jsem předem hlásila,že to vědět nechci!!!!!bylo mě jedno,co to bude. tak vidíš,už máš rohlíčky,hlavně bud´v pohodě a když to moc nejíte,tak vám to s mamčinou vejslužkou bude stačit. ![]() s.už má jen hodně produktivní kašel a bacil bohužel přeskočil i na m.dneska už má jen zvýšenou teplotu,tak snad se nic nepřidruží. ![]() já mám za sebou ranního zubaře,1 kaz a jednou mi vyvrtala další stoličku,která mě bolela a opět to bylo až do nervu,ale tentokrát to strašně bolí.jsem narvaná ibalginem,abych mohla fungovat a myslet na něco jinýho,než ne tu bolest. mám tam nějakou umrtvující vložku,ale zatím nic neumrtvila.po novým roce mě budou tahat nervy ze dvou stoliček a doufám,že je to definitivní počet. ![]() venku nám drobně chumelí,ale ráno bylo -10°C.ale je to hezky bilý a špínu přikryl sníh,jen by ho mohlo bejt víc,atˇse dá lyžovat. beebie,ach ta hlava.to tě fakt lituju,že tě to trápí v těhotenství,ale asponˇ,že už ti není špatně a nehubneš. já jsem s oběma přibrala 12-13 kg a přišlo mě,že to břicho sotva unesu.ale bylo to stejně hezký. děti koukaj na františka a já jdu oloupat pomelo,mám to v plánu už od včerejška. ![]() |
| hvezdicka1 | 60068 |
|
|
17.12.2009 16:14:21
joo pejskari... no co by si porad povidali, ze:)))
taky jsme meli se segrou psa, 15let a byl to nas milacek mala uz je taky vzhuru, tak zkouknem kouzelnou skolku a potom si budu muset chvili hrat jsi dobra s tim pecenim. Ja upekla vanilkove rohlicky a neco snad dostanu od mamky, tak na to uz kaslu. Manzel o to stejne moc nestoji a Verunka taky neni na sladke a ja bych to potom musela snist sama:))) ty jsi hubla? to ja stale tloustnu, mam asi 6kg navrh, takze to jde nahoru. No minule tehotenstvi jsem pribrala 20kg, tak se mam na co tesit. I kdyz si myslim, ze ted to snad tolik nebude, uz mam solidni zaklad:)))) tak pa a at se vam dari peceni:))) ja jdu dneska vecer napokec s kamoskama, tak se tesim, ze vypadnu |
| Beebie+Honzík 09/07+Luci 06/10 | 59429 |
|
|
17.12.2009 16:06:22
A já už mám Honzíka vzhůru a budeme péct ještě jednu várku cukroví
minule ho to hrozně bavilo... |
|
|
17.12.2009 16:04:21
A super, že je Ti fajn, užívej si to
, mně už se to taky zlomilo a je mi líp...až na věčné migrény a zatím jsem unavená, ale už se to fakt lepší a už ani nehubnu;-) |
|
|
17.12.2009 16:03:22
Hvězdičko vidím to stejně
Já bych radši zase kluka, okolí chce samozřejmě páreček, to je na odstřel :o) Hlavně až se to proflákne mezi pejskařema, to mně zase odvezou :-DDDDD Už slyším ty kecy pořád dokola - a už víte, co to bude? A co bys chtěl radši, sestřičku nebo bratříčka??? :o)))))) Uááááááááá :-D |
| hvezdicka1 | 60068 |
|
|
17.12.2009 15:26:26
jee Beebie ahoj
deti spi, tak jsme na prijmu vid??? my budeme mit takove vanocni prekvapko (darecek) co to bude. Jdu jeste pristi tyden ke sve doktorce, tak tam myslim, ze uz se to dozvim. No jsem mooooc zvedava. Manzel by chtel kluka, to je jasny a ja zase segru, aby byly holky "SEGRY". To stejne pohlavi mi prijde takove praktictejsi. Kazdy mi vnucuje "parecek", ale ja o to ani moc nestojim. A co by jsi chtela ty? jako druhe ditko? a jak ti vubec je, uz je to lepsi? Ja mam tedka fajn obdobi, unava uz je pryc a bricho taky velikostne jeste jde. Ale uz se stejne tesim az to bude vsechno za mnou, porod a sestinedeli:((( |
|
|
17.12.2009 15:04:34
Jinak já jsem se teda dneska začetla náhodně do hlavní diskuze "Manžel dostal výplatu 4000 Kč" a to je teda mazec, nevím, co si o tom myslet, spousta maminek nabídlo pomoc, i když zakladatelka žádala jen o radu a podporu, nakonec jí někdo podle mailu vyčmuchal na MMB, jsou tam i fotky že byli v létě na dovolený u moře a teď jí to dali chudince pěkně sežrat :-( A já měla takovou radost že si lidi chtějí pomáhat....
|
|
|
17.12.2009 15:01:59
Hvězdičko ahoj
![]() Gratuluju moc k utz, že je vše vpořádku a alespoň máte překvápko, to je přece hezký ![]() Já jsem dneska taky Honzíka, ač ještě chrchlá vzala ven a byl nadšený, vůbec jsem ho nemohla dostat domů...sníh si tedy užil i vloni, běhal i jsme bobovali ale těžko říct, jestli si to pamatoval, každopádně pořád říkal snížek, snížek :o)) Teď mají ze všeho myslím mnohem větší radost, hrozně se těším, že i ty Vánoce budou o něčem jiném, bylo to už vidět i na Mikuláši - sice dostal blbůstky, ale bylo to od Mikuláše, tak z toho byl úplně odvařenej... ![]() |
| hvezdicka1 | 60068 |
|
|
17.12.2009 14:45:07
ahoj holky,
tak koukam, ze tady nikdo, asi jste vsichni na dame:((( Nam tady do rana nasnezilo asi 10cm snehu, tak byla Verunka dnes venku uplne nadsena. Vubec jsem ji nemohla dostat domu, moc se ji to libilo. No snih videla poprve. Loni jeste v zime nechodila, tak se vozila jenom v kocarku. Doufam, ze uz jste vsichni zdravi, aby jste si uzili vanoce bez teplot a nemoci. Ja jsem byla vcera na velkem UTZ ve 20.tydnu, tak to vypada, ze snad vse ok. Mimco se tam vrtelo, tak ani nevim co to bude. Uz nebyla trpelivost zamerovat pohlavi. Tak snad priste u sve doktorky uz se to dozvim. |
| slonn | 61268 |
|
|
15.12.2009 13:37:23
odpoledne,holky.
u nás je pořád s.marodná,včera jí sice přes den teplota slezla,ale večer před spaním zase dostala ibalgin/přes 38°C/.pořád strašně kašle,ale,zdá se,že jí je už líp.dneska je zatím t.jen zvýšená,tak to třeba už vydrží. mě se večer,než jsem šla spát,zablokovala krční páteř a noc byla dlouhá.bolelo to v každé poloze a jen nepatrnej pohyb,působil muka.nezvládla jsem dát m. do svý postýlky,tak spal prvně v životě se mnou,ale celou noc se po mě válely jeho končetiny nebo hlava. ![]() no,už se hlásí stáří a pomalu si musím zvykat,na takový zdravotní překvapení. ![]() dneska se to pomaloučku zlepšuje a je velikým úspěchem,že můžu zvednout obě ruce nad hlavu. ![]() martínek už je provětranej,byli jsme dopoledne venku a ted´si ke mě přinesl peřinku a vypadá to nadějně!!!! ![]() za okny je zatím krásně svítí sluníčko,ale zdání klame,venku je prý -7°C.ťřeba bacily trochu vymrznou a dají na chvíli pokoj. a s tím kakáním do plínky,vás uklidním,jedu v tom s váma.m.každej večer říká,jak ho bolí bříško,sedí na nočníku a pořád mu říkám,atˇudělá bobek/teda u nás to bobek byl asi tak dvakrát v životě/.před spaním mu dám plínu a většinou je do půl hodiny hotovo.a ještě k tomu musí mít klid,má svoje místečko v jídelně za kreslící tabulí nebo pod stolem a když přijdu/vím,která bije/,atˇjdeme na nočník,zaleze ještě dál a přikryje si oči. ![]() na zadek mu nedávám,ale pořád to trénujeme a opakuju a opakuju a doufám,že se jednou dočkám!!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.