| Beebie+Honzík 09/07+Luci 06/10 | 59429 |
|
|
14.12.2009 23:01:07
Iri koutek je infekční - nejčastěji ze špatně umyté skleničky v restauraci. Většinou je kvasinkový a pomáhá Canesten...
|
| Beebie+Honzík 09/07+Luci 06/10 | 59429 |
|
|
14.12.2009 22:59:34
Hvězdičko ahojky,
dobře že už máš vánoční náladu Mně to zatím nějak nechytá, spíš mám depky jak jsem nemožná a do toho Honzíkovi je najednou hůř, tak vůbec nevím, co si o tom mám myslet :-( DH si ale nedal říct a bral ho každý den ven :-(( tak nevím...S plenkou a bobkem to máme stejně, a to už spinká bez plenky a bobek prostě stejně néééééééé, strašně nešťastně začne říkat, že mu nejde do nočníku a já na to nemám srdce. Tak se opatrujte, papa |
| hvezdicka1 | 60068 |
|
|
14.12.2009 22:20:36
haloo kde jste kdo?
mala jeste nespi hruza... nejak si ted posunula spinkani. v poledne se ji nechce moc spat a pak usne treba ve dve a vecer pak zase nevi kdy jit spat tak manzel uspava.... asi budu muset na chvili zrusit spinkani po obede:((( ale to bude des je to takovy relax chvili si oddachnout pres den dneska jsme zase bojovaly s plinkou a bobkem. ten nocnik proste ne a ne |
| lumpice+P+S | 39316 |
|
|
14.12.2009 18:50:58
Hvězdičko, mě tyhle mrazy příjdou víc jako leden únor, to jsou většinou dost kruté, teď bych brala spíš sníh :-(
ale já bych ho ani nepotřebovala vůbec ,stejně tak ani v lednu a dál... hlavně ne prosím v březnu ![]() ![]() |
| hvezdicka1 | 60068 |
|
|
14.12.2009 15:07:19
ahoj holky,
tak jsem pres vikend upekla vanilkove rohlicky a nejake cukrovi mi slibila mamka, tak uz to nebude hrotit. Alespon se neprejime sladkeho. Mala o to stejne moc nestoji a ja bych nemela.... Dnes tady mame peknou zimu, mrzne a trochu snezi, tak uz je to alespon takove prosincove Preji vsem marudkum at se brzy uzdravi!! |
| Irinulka+S 8/07 + E 6/11+// | 63736 |
|
|
14.12.2009 11:08:14
Ahoj holky,
tak se tu zase ozyvam,mam trosku casu, uvaril vcera manzel,takze nemusim varit ![]() pomalicku se balime. Dnes rano zajel DH ke tchanovi pro olej,tak to musim nejak seskupit a nahazet do kufru,chtela bych kazdemu dat trosku oleje. DO krouzku dnes nepudjeme, nestihame, a navic mam strach,maji dnes tanceni,je to v uzavrenem prostoru,tak radsi ne-e. At jeste neco nechytnem n apsoledni chvili. Skakneme jen do hrackarstvi, a do SM, nakoupit nejaky vecicky. Zitra bych do krouzku chtela,to litaji venku po hristi,to by bylo ok,a pak pujdu zfinisovat Vanocni darky. Ve stredu si doufam malou vezme tchyne a ja budu balit a uklizet. Uz se nemuzu dockat ![]() At jste vsichni zase brzo zdravi!!!!! Me se udelal koutek... nechapu z ceho se to dela???? :-( |
| slonn | 61268 |
|
|
14.12.2009 8:49:19
ránko,při pondělí.
u nás s.pořád horečkuje a kašle,ale vzorně leží a potí se,tak doufám,že to bude brzo v pořádku a nenakazí zbytek rodiny. ve škole odpadávají jako mouchy a ze s.třídy ještě minulej tejden chodily kromě jednoho spolužáka všichni,myslím,že po tomhle víkendu se to podstatně změnilo. ![]() musím zajít do místního obchůdku nakoupit,tak se asponˇnadejchám čerstvýho vzduchu. ![]() hvězdičko,u nás to asponˇtrochu při pohledu z okna,blížící se vánoce připomíná,napadlo trochu sněhu a protože hlásejí pod nulou,tak by to mohlo vydržet.je tu hezky bílo. m.kouká na sezame otevři se a cpe se u toho rohlíčkem. ![]() ![]() iri,ty už to máš za pár? ![]() tak si užívejte předvánoční pohody! ![]() |
| hvezdicka1 | 60068 |
|
|
13.12.2009 22:43:05
ahojte,
Beebie gratuluji ke kontrole, je videt ze je vse ok.. Iri, tak dobre doraz do Prahy, at mate klidny let Slonni, at se Sara brzy uzdravi a Martinek at je taky ok na me uz padla vanocni nalada, uz se tesim na pohadky, cukrovi a takovou tu pohodicku... jeste kdyby byl snih, bylo by to uplne pohadkove |
| slonn | 61268 |
|
|
12.12.2009 10:01:58
ránko,
tak u nás sára leží s horečkou a zánětem spojivek a noc nic moc.snad to brzo odezní a nechytí to m. já mám na plotně papiňák s masem,bude m.oblíbená polívčička a sejkory. ![]() beebie,bezva zprávy,taky jsme na tebe pořád myslely. a tobě,hvězdičko,držím palce na příští týden,ať UTZ dobře dopadne. ![]() irinulko,tak ve čtvrtek večer velká mávačka,jo? a jak se vám vstávalo,stihly jste kroužek? ![]() a já se jdu věnovat martínkovi,jdeme stavět garáže. ![]() |
| Irinulka+S 8/07 + E 6/11+// | 63736 |
|
|
12.12.2009 0:29:32
Ahoj holky,
tak nam pred chvili odesla nasvteva,bylo to super, nalily jsme si drinkose a super jsme se picly :-D I jidlo se mi povedly, upekla jsme i buchty,moc fajn to bylo. Jen teda uvidime,jak vstanu rano s malou do krouzku :-D holky,vehementne mavejte ve ctvrtek, 17.12, mezi 17-17.30 budu letet nad vama skoro vsema :-D od Rakouska az po Prahu :-D |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.