| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 1429  [Dalších 1299 >>]
brabenec+Adélka 72965
22.4.2010 12:50:06
Tak Adélka má klasicky nočník,ale když jsme někde na návštěvě,tak čůrá na záchodě-musím jí samozřejmně držet a ona se drží mě jako klíště,ale v pohodě.Jen jsem vypozorovala,že kadí jedině doma...Tedy asi by taky šla,kdyby byla jinde dýl,ale když jedeme na jeden den,tak si to prostě nechá na doma.
Oblíkání-snaží se,ale spíš to svlíkání jí jde~:-DTak jí nechám,ať si to zkouší,ale za chvíli kňučí,že to nejde.
Nevím,jestli jsem to psala,ale ve školce mi ředitelka řekla,že jsou školky propojený a když ji nevzala ona,tak jinde mám taky smůlu-to říkám svými slovy.
Tak budu asi hledat něco soukromého ne moc drahého-jestli to vůbec existuje~q~
HANKA/PROKŮPEK 8.11.O7 89683
21.4.2010 20:30:54
NÁS ČEKÁ ZÁPIS 11 A 12 KVĚTNA,I OPAVA JE NA TOM PODOBNĚ:((
PROKŮPKOVI SE TAM DOCELA LÍBILO,DOKONCE ODEŠEL SÁM S UČITELKOU.
U NÁS JE DOKONCE RARITOU,ŽE JEDNA ŠKOLKA BERE DĚTI JEN,KDYŽ RODIČ
PRACUJE V JEDNOM PODNIKU,KTERÝ JE JIM ASI SPONZOREM!!!!!!!!!!!!!
HOLKY ZVLÁDNOU SE VÁM KLUCI SAMI VYČŮRAT UŽ NA TOALETĚ?
A CO OBLÍKÁNÍ?

MĚJTE SE A BRZO PA!~;((
Lenčča 67896
21.4.2010 20:06:38
Ahojky!
my jsme byli na zápisu už ve dvou školkách - tam kam půjdu do práce a tam asi šance nebude, pak v naší obci a tam mi řekli, že by to možná mohlo vyjít, protože bydlíme v obci a půjdu do práce, jen ten věk je překážkou. Tak snad bude málo dětí z naší obce ~;) a když už tam mám jedno dítě! Budu doufat. A ještě jdeme na zápis do města pět minut od nás autem. A výsledek se dozvíme vždy až za měsíc. Verunce se ve školce moc líbílo a ani nechtěla jít domů. Jo a koblajs, to že na něj už nic nepobíráš jim je také jedno - mě tedy kluka do školky vzali, pak pořídili další třídu - kam chodí jen děti, které chodí po obědě domů, protože je ta třída menší a mě sdělili, že když jsem na mateřské s druhým dítětem, ať si kluka beru po obědě, protože na spaní už není místo a vůbec je nezajímalo, že na půl úvazku chodím do práce a potřebovala bych víc času. Tak Vám všem přeju úspěšný boj se školkami. A pište častěji.~2~
brabenec+Adélka 72965
21.4.2010 16:59:01
Přesně tak,nezajímá je to-mají dost dětí,tak je jim jedno,jestli budu bez peněz nebo na podpoře...
Čekala jsem,že mi právě nabídnou možnost Adélku vzít v průběhu roku,ale vůbec-mám si podat novou přihlášku zase za rok.....Prostě nemá 3 roky a hotovo,vyřízeno~o~
koblajs+víteček 11/07a Adámek 79664
21.4.2010 6:52:47
Ahojky holky.Brabenec tak to je pěkně blbý.nechápu to.vždyt tě bude končit mateřská ne?a to je vůbec nezajímá?nebo ti ji vezmou až v lednu?my jdeme na zápis v pondělí tak uvidím.taky mě beztak řeknou že ne,ale já na něho nepobírám už vůbec nic.takže by měl nárok na celý den.
brabenec+Adélka 72965
21.4.2010 6:25:25
Ahoj,
tak mi Adélku nevzali do školky-důvod:věk.~q~
Ségry kluk je o 3m mladší a od září jde na 5 dní v měsíci-ale oni bydlí na menším městě,tak nemají asi tolik dětí a berou všechny.
Tak jsem zvědavá co bude-v listopadu končí mateřská a babičky na hlídání nemám-bude to legrace~d~
Lucie+Ondrášek19.11.2007 69595
15.4.2010 8:44:33
Ahojte všichni!!!
jen jsem nakoukla... tady nikdo dlouho nenapsal... jak se všichni máte?? co děláte??? u nás už týden prší, tak snad bude už od zítřka pěkně a začneme si zase užívat jarního sluníčka :-)
Včelko krásné fotečky~R^ jste moc pěkná rodina, určitě i moc šťastná~s~
Tak se mějte moc pěkně:-)
brabenec+Adélka 72965
2.4.2010 18:55:59
Krásné holčičky-všechny tři~g~~;((:-)
včelka, Dani 11/07 a Ája 01/10 72703
30.3.2010 20:45:49
fotka - to jsme my tři nějak nevyšla, zkusim to znovu
včelka, Dani 11/07 a Ája 01/10 72703
30.3.2010 20:44:07
to jsme my tři:

a tady je Andrejka ještě v porodnici:

a tady vidíte to živo, co doma máme:
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 1429  [Dalších 1299 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.