| včelka, Dani 11/07 a Ája 01/10 | 72703 |
|
|
30.3.2010 20:37:37
Holky, ahojte.
nejdřív bych chtěla poděkovat Krupi za reakci . Teď když to čtu, tak si říkam, která střelená matka to psala , ale v tu chvíli jsem to prostě napsala, asi se tak cítila, muselo to ven. šibačky, šibačky . Už se u ní začíná rýsovat i povaha a k mému překvapení jiná (naše Ajuška je celkem klidňounká a trpělivá) než mají jiný Andrey, co znam. Byla jsem přesvědčená, že "jméno je váš osud" a po těch mojich zkušenostech, byla bych ráda, kdyby ta naše Andrea byla jiná.teď mě napadlo, že bych si měla už změnit přihlašovací jméno, aby se mi tam vešly holčičky obě. Miru, u toho obídka bych chtěla být. I třeba s hovňajsem, ale určitě bych byla šťastná. Když píšeš, že jste si u toho i zpívali, to jsem ještě nezažila a musí to být krásný rodinný prostředí. Snad se k tomu taky zas dopracuju. Teď to teda u nás vypadá líp, Ajince se už rýsuje režim, tak mam i volněji a Dani už si i začíná hrát hodně sama. Přeju vám holky, ať se všechny děťátka dostanou do školky. Nebudu vás štvát, u nás je to bez problémů, nevezmou za rok tak 3,4 děti, a to hlavně, že jsou hodně malinký (i 2letý) nebo jsou z daleka a místní mají přednost. U nás zápis už proběhl. Zvažovala jsem to, chtěla jsem mít doma oddych, ze sobeckých důvodů a taky Danča má hodně ráda dětičky a společnost, byla by tam šťastná. I tu teda berou děti maminkám,co jsou ještě doma s mladším dítětem. Řeší se to tak, že do tří let jdou děti jen na ty 4 hoďky nebo na 5 dní v měsíci celý den (myslim), aby maminky nepřišly o mateřskou. Od tří let, jak chtějí. A nástup upřednostňují v záři, kdy se všechny děti seznámí nastejno a nepřichází tam pořád nový a nový a do party dětí nový vetřelci, který se hůř začlení do skupiny. Takhle bych to přála všem školkám a všem maminkám, aby neměli starosti, co s děťátkem, když se musí vrátit do práce. |
| Lenčča | 67896 |
|
|
19.3.2010 19:59:14
Ahojky!
My také jdeme v dubnu na zápis. Chtěla bych ji dát od prosince, tak doufám, že to půjde, když by se jim to nelíbilo, zkusila bych to od září a vzdala bych se mateřské. Doufám jen, že mi neřeknou je jí málo. To nevím, co bych dělala. A dokonce budu zkoušek dvě školky. Nechám si také napsat potvrzení, že od prosince nastupuju do práce. Jinak by jsem musela zůstat na půlúvazku, kde jsem. Ale je to málo peněz a hlavně si ji musím brát s sebou. Jo a musím se pochlubit a zaťukat to, že od pondělka už konečně chodíme na nočník. Jen kakání se dělá pořád do kalhotek a dáváme plenku na noc. Tak snad to půjde. Zatím se mějte! |
| brabenec+Adélka | 72965 |
|
|
17.3.2010 9:10:42
A ještě když jsme tam byli,tak tam byli mnohem menší děti a i když je Adélka větší,tak stejně mi přišlo,že jsou tak o půl roku mladší.Tak jsem zvědavá.Teď máme odevzdat vyplněné přihlášky 24.3 a v dubnu nám pošlou vyrozumnění.
|
|
|
17.3.2010 9:08:30
No já jsem o tom taky přemýšlela a docela mě jímá hrůza-jak to uteklo a zase do práce a kam a jak to skloubit s malou a tak vůbec......No taky nevím,co dělat,když jí nevemou.Asi jedině pracák.Sice mi mateřská končí až příští rok v únoru,ale to uteče a pak se děj vůle boží....
![]() |
| Valsi | 82350 |
|
|
16.3.2010 21:36:21
ahoj holky,
tak my jdeme k zapisu zacatkem kvetna a rovnou nam bylo receno ze si nemame davat prihlasku protoze v zari malou vzit nemuzou kdyz je listopadova(je na to snad nejakej predpis nebo vyhlaska nebo tak neco)....takze se tam jdeme podivat a budeme doufat ze se nejakym zazrakem pak nejake misto uvolni ![]() Vubec nevim co se pak dela kdyz by ditko nevzali do skolky a pritom uz skonci materska...to se jako to dite da do uschovny na nadrazi nebo jak ? ![]() |
|
|
16.3.2010 20:34:51
Ahoj,
my už u zápisu byli a dozvěděli jsme se,že od ředitelky,že od září asi určitě nee.Jedině třeba v prosinci,když bude místo nebo někdo nenastoupí nebo se odstěhuje a tak. Ale je dobrý mít tam přihlášku-kdyby se místo uvolnilo nebo pak od dalšího září bude mít místo jistý i kdyby se hlásilo víc dětí než můžou přijmout. Dnes jsem byla pro potvrzení u dr a ta mi taky říkala,že i zářijový děti mají problémy s přijetím,že berou hlavně narozené do konce srpna. Tak uvidíme,třeba budeme mít štístko a od prosince by mohla chodit si aspoň zvykat. ![]() |
| koblajs+víteček 11/07a Adámek | 79664 |
|
|
16.3.2010 20:06:31
Luci to by mě taky zajímalo.jdeme taky ke konci dubna na zápis a chci aby mě ho vzali od září.tak snad ano.no uvidíme.
|
| Lucie+Ondrášek19.11.2007 | 69595 |
|
|
16.3.2010 14:20:31
ahojte maminky!!!
dlouho jsem tu nebyla... jak se máte všichni? co říkáte na tu nekonečnou zimu? u nás pořád sněží... Mám jeden dotaz. Jdeme k zápisu do MŠ 21.4. Vůbec nevím co mám od toho očekávat, pokud nás teda zapíšou a přijmou, od kdy myslíte, že by malý mohl nastoupit? Myslíte, že by mohl nastoupit i před třetím rokem? třeba jen na pár hodin nebo až od těch 3 v listopadu? Jak to budete mít vy? Myslím samozřejmě ty co už jim rodičovská končí letos a jdou zpátky do práce... Asi se u zápisu všechno dozvím, ale přece jen bych měla ráda nějakou představu... |
| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
15.3.2010 13:17:16
Toho nudlajse a slzičku měli ještě z venku, jooo
? Ne aby si někdo myslel, že tejrám hlady . Ale jak je tam takhle větrno, tak mi slzej a soplej . |
| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
15.3.2010 13:12:14
Ahojky, jdu pozdravit a pochlubit se s dnešním obědem. Hlavně teda pro Tebe Včelko, aby jsi si nemyslela, že jen Ty, děláš obědy z lásky
. Vyvětrali jsme se s klukama venku (Luky je tenhle týden doma, malujou jim školku) a přišli domů a zasedli ke stolu. Nakrájela jsem banány, kiwi, loupala arašídy (to jsem nestíhala ) a udělala Caro a jak jsme si dlábli . Nikdo si nestěžoval . Kluci měli jeden zaschlou slzičku pod očičkem, druhej nudlánka malýho a zpívali a žvejkali oříšky a byli spokojení. Mějte se hezky |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.