| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 1429  [Dalších 1289 >>]
včelka, Dani 11/07 a Ája 01/10 72703
30.3.2010 20:37:37
Holky, ahojte.
nejdřív bych chtěla poděkovat Krupi za reakci ~x~. Teď když to čtu, tak si říkam, která střelená matka to psala ~f~, ale v tu chvíli jsem to prostě napsala, asi se tak cítila, muselo to ven. šibačky, šibačky ~3~. Už se u ní začíná rýsovat i povaha a k mému překvapení jiná (naše Ajuška je celkem klidňounká a trpělivá) než mají jiný Andrey, co znam. Byla jsem přesvědčená, že "jméno je váš osud" a po těch mojich zkušenostech, byla bych ráda, kdyby ta naše Andrea byla jiná.
teď mě napadlo, že bych si měla už změnit přihlašovací jméno, aby se mi tam vešly holčičky obě.
Miru, u toho obídka bych chtěla být. I třeba s hovňajsem, ale určitě bych byla šťastná. Když píšeš, že jste si u toho i zpívali, to jsem ještě nezažila a musí to být krásný rodinný prostředí. Snad se k tomu taky zas dopracuju.
Teď to teda u nás vypadá líp, Ajince se už rýsuje režim, tak mam i volněji a Dani už si i začíná hrát hodně sama.
Přeju vám holky, ať se všechny děťátka dostanou do školky. Nebudu vás štvát, u nás je to bez problémů, nevezmou za rok tak 3,4 děti, a to hlavně, že jsou hodně malinký (i 2letý) nebo jsou z daleka a místní mají přednost. U nás zápis už proběhl. Zvažovala jsem to, chtěla jsem mít doma oddych, ze sobeckých důvodů a taky Danča má hodně ráda dětičky a společnost, byla by tam šťastná. I tu teda berou děti maminkám,co jsou ještě doma s mladším dítětem. Řeší se to tak, že do tří let jdou děti jen na ty 4 hoďky nebo na 5 dní v měsíci celý den (myslim), aby maminky nepřišly o mateřskou. Od tří let, jak chtějí. A nástup upřednostňují v záři, kdy se všechny děti seznámí nastejno a nepřichází tam pořád nový a nový a do party dětí nový vetřelci, který se hůř začlení do skupiny. Takhle bych to přála všem školkám a všem maminkám, aby neměli starosti, co s děťátkem, když se musí vrátit do práce.
Lenčča 67896
19.3.2010 19:59:14
Ahojky!
My také jdeme v dubnu na zápis. Chtěla bych ji dát od prosince, tak doufám, že to půjde, když by se jim to nelíbilo, zkusila bych to od září a vzdala bych se mateřské. Doufám jen, že mi neřeknou je jí málo. To nevím, co bych dělala. A dokonce budu zkoušek dvě školky. Nechám si také napsat potvrzení, že od prosince nastupuju do práce. Jinak by jsem musela zůstat na půlúvazku, kde jsem. Ale je to málo peněz a hlavně si ji musím brát s sebou. Jo a musím se pochlubit a zaťukat to, že od pondělka už konečně chodíme na nočník. ~g~ Jen kakání se dělá pořád do kalhotek a dáváme plenku na noc. Tak snad to půjde. Zatím se mějte!
brabenec+Adélka 72965
17.3.2010 9:10:42
A ještě když jsme tam byli,tak tam byli mnohem menší děti a i když je Adélka větší,tak stejně mi přišlo,že jsou tak o půl roku mladší.Tak jsem zvědavá.Teď máme odevzdat vyplněné přihlášky 24.3 a v dubnu nám pošlou vyrozumnění.
brabenec+Adélka 72965
17.3.2010 9:08:30
No já jsem o tom taky přemýšlela a docela mě jímá hrůza-jak to uteklo a zase do práce a kam a jak to skloubit s malou a tak vůbec......No taky nevím,co dělat,když jí nevemou.Asi jedině pracák.Sice mi mateřská končí až příští rok v únoru,ale to uteče a pak se děj vůle boží....~d~
Valsi 82350
16.3.2010 21:36:21
ahoj holky,
tak my jdeme k zapisu zacatkem kvetna a rovnou nam bylo receno ze si nemame davat prihlasku protoze v zari malou vzit nemuzou kdyz je listopadova(je na to snad nejakej predpis nebo vyhlaska nebo tak neco)....takze se tam jdeme podivat a budeme doufat ze se nejakym zazrakem pak nejake misto uvolni~n~
Vubec nevim co se pak dela kdyz by ditko nevzali do skolky a pritom uz skonci materska...to se jako to dite da do uschovny na nadrazi nebo jak ? ~a~
brabenec+Adélka 72965
16.3.2010 20:34:51
Ahoj,
my už u zápisu byli a dozvěděli jsme se,že od ředitelky,že od září asi určitě nee.Jedině třeba v prosinci,když bude místo nebo někdo nenastoupí nebo se odstěhuje a tak.
Ale je dobrý mít tam přihlášku-kdyby se místo uvolnilo nebo pak od dalšího září bude mít místo jistý i kdyby se hlásilo víc dětí než můžou přijmout.
Dnes jsem byla pro potvrzení u dr a ta mi taky říkala,že i zářijový děti mají problémy s přijetím,že berou hlavně narozené do konce srpna.
Tak uvidíme,třeba budeme mít štístko a od prosince by mohla chodit si aspoň zvykat.~z~
koblajs+víteček 11/07a Adámek 79664
16.3.2010 20:06:31
Luci to by mě taky zajímalo.jdeme taky ke konci dubna na zápis a chci aby mě ho vzali od září.tak snad ano.no uvidíme.
Lucie+Ondrášek19.11.2007 69595
16.3.2010 14:20:31
ahojte maminky!!!
dlouho jsem tu nebyla... jak se máte všichni? co říkáte na tu nekonečnou zimu? u nás pořád sněží...
Mám jeden dotaz. Jdeme k zápisu do MŠ 21.4. Vůbec nevím co mám od toho očekávat, pokud nás teda zapíšou a přijmou, od kdy myslíte, že by malý mohl nastoupit? Myslíte, že by mohl nastoupit i před třetím rokem? třeba jen na pár hodin nebo až od těch 3 v listopadu? Jak to budete mít vy? Myslím samozřejmě ty co už jim rodičovská končí letos a jdou zpátky do práce...
Asi se u zápisu všechno dozvím, ale přece jen bych měla ráda nějakou představu...
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 55475
15.3.2010 13:17:16
Toho nudlajse a slzičku měli ještě z venku, jooo :-)? Ne aby si někdo myslel, že tejrám hlady :-). Ale jak je tam takhle větrno, tak mi slzej a soplej :-).
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 55475
15.3.2010 13:12:14
Ahojky, jdu pozdravit a pochlubit se s dnešním obědem. Hlavně teda pro Tebe Včelko, aby jsi si nemyslela, že jen Ty, děláš obědy z lásky ~t~. Vyvětrali jsme se s klukama venku (Luky je tenhle týden doma, malujou jim školku) a přišli domů a zasedli ke stolu. Nakrájela jsem banány, kiwi, loupala arašídy (to jsem nestíhala ~t~) a udělala Caro a jak jsme si dlábli ~w~. Nikdo si nestěžoval :-). Kluci měli jeden zaschlou slzičku pod očičkem, druhej nudlánka malýho a zpívali a žvejkali oříšky a byli spokojení. Mějte se hezky
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 1429  [Dalších 1289 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.