| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 1429  [Dalších 1249 >>]
HANKA/PROKŮPEK 8.11.O7 89683
27.1.2010 21:35:23
DĚKUJI MOOC VŠEM KDO NÁM DRŽÍ PALEČKY!
JE TO FAKT FUŠKA!MYSLELA JSEM,ŽE TO BUDU ZVLÁDAT LÍP:((
NĚKDY SE DRŽÍM,NĚKDY ZVAŽUJI JÍT NĚKAM NA RADU..(PSYCH)
NEVÍM JESTLI MÁM BÝT HODNOU MACECHOU NEBO JÍ NĚKAM SMĚŘOVAT,
KDYŽ OPRAVDU NECHCE!
ALE NEBÝT BARČI ASI BYCH NEMĚLA ANI PROKŮPKA!!!!!!!!!!!!!!!!
TŘINÁCT LET JSEM SE LÉČILA NA NEPLODNOST A JEN CO JSEM JE POTKALA
ŠEST TÝDNŮ:)))BYLA JSEM V TOM!
NO ŽIVOT JE NĚKDY SAMÉ PŘEKVAPENÍ~s~
PROKŮPEK JE ČÍM DÁL VÍC MAZLIVÝ,MLUVENÍ NÁM ZATÍM POŘÁD NEJDE,ALE
JINAČ JE TO ŠIKULKA!PO VÁNOCÍCH JSME HO ZAČALI UKLÁDAT VEČER SAMOTNÉHO DO POSTÝLKY A V POHO A TEĎ DVA DNY CO TO ZVLÁDÁME I PO OBĚDĚ!!!!!!!!!!!!
NO PŘEKVAPUJE!
NA PŘEKVAPENÍ TU JSOU I JINÍ ~a~
BARUN DOSTALA OD MAMINKY K VÁNOCŮM MAŇÁSKA NA RUKU KONĚ,VLONI PLYŠOVÉHO
CO ŘEHTÁ,JINNDY 60 GUMIČEK DO VLASŮ TAK PRO ROČNÍ PRINCEZNY,JO A TAKY
MYŠI A KRÁLÍKA ,ABY NÁS NAŠTVALA~3~
SUPR DÁRKY PRO PATNACTILETOU SLEČNU~q~
JO A NEPLATÍ UŽ ČTYŘI ROKY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EVČO PTALA SES KAM PŮJDE NA ŠKOLU,TAK SI VYBOJOVALA KADEŘNICÍ, NA KTEROU
PODLE NÁS VŠECH NEMÁ!
SNAD NÁS VŠECHNY KONEČNĚ PŘEKVAPÍ!
JAKÝ MÁ ŽANETKA POKOJÍK?NÁŠ JE VETEŠNICTVÍ...

MĚJTE SE VŠICHNI A UŽ SE MOOC TĚŠÍM NA ODPOVĚĎ!
SLADKÉ SNY!
ZÍTRA JEDEME S PROKŮPKEM NA DVA DNY K NAŠIM ,TAK SI ODPOČINU A BARUN
ZAČÍNÁ CHODIT KE KONÍM....~s~
brabenec+Adélka 72965
25.1.2010 7:26:50
Ahoj,
tak to jsem ráda,že v tom nejsem sama-v tom spaní.Ikdyž včera mi už málem povolili nervy,když Áďule už nějakou dobu ležela jakože se chystá usnout (po 22h) a pak se posadí na posteli a začne vyprávět a žádná známka po spaní...A co si navymýšlí,že potřebuje-čurat je klasika,pak tulituli s tátou takovým způsobem,že by se nad ní kámen ustrnul a včera dokonce žádala jít vysát nos odsávačkou!!!! že má nudli-jasně že tak žádná nebyla,pak jsou akce něco bolí na nožičce(tvářičce,bříšku,vlasech) a potřebuje světlo aby se podívala.Oj...většinou musím dusit smích,ale občas pěkně skřípu zuby.
Jinak sníh taky nemusí.Byla nadšená za oknem a že bude dělat koule a sněhuláka a když s tátou vylezli ven,tak chtěla za 10 min domů a vůbec v něm nechtěla chodit.A na bobech se nejradši vozí doma,venku jí to nebere.Tak jí david udělal sněhuláka před barákem a ona na něj nejradši kouká od vchodu do baráku.
Se školkou ještě nevím,chceme se stěhovat do většího bytu a taky bych byla ráda,kdyby se nám povedlo druhé mimi,takže tuhle věc odkládám.Zatím:-)
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 55475
24.1.2010 19:30:08
Valsi, my zatím školku neřešíme. Malý půjde až od čtyř jako Lukajda a to ho snad vezmou, když už tam chodí Luky a když mu budou čtyři. Zápisy bývají v květnu.
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 55475
24.1.2010 19:23:48
Ahojky. Brabenec, my vstáváme ráno do školky mezi půl sedmou-sedmou, takže Mišule jde spát kolem 11ý hodiny a večer tak lehce po osmý usíná. Jinak sníh tu je taky ještě pořád, ale Mišák ho nemá rád, tak snad příští rok.
ASTRUSKA-Žany94-Max07-Vendí11 39918
21.1.2010 23:50:15
Maxí chodí spát po O také okolo 13h,spí tak hoďku-až 1,5 h...více ho nenechám...myslím, že pokud vyloženě nechtí,tak by se odpočívat ještě mělo!! ano, hlavinky to potřebují...až jim bude přes 2,5 roku,tak to bude možná jiné-bude teplo,pomalu léto...no uvidíme.Večer jde většinou okolo půl deváté-nejdýl,budí se oklo půl osmé-osmé hodiny...František s Fany mu nemůžou utýct~k~...
Chodí do školičky hrou-2 hodiny v týdnu,je jich tam 10 a jsou nadšní,teta Dášenka-pí.uč. je skvělá~z~ ,už máme 2 výtvory na nástěnce...obraz a sněhuláka ~b~~:-D k zápisu jdeme 17.3. chjooo strašně to uteklo, nedávno jsem tady lítala s bříškem a už je tady MŠ~:(~;)
tak co ta Včelka s miminkem??? já se to snad nedozvím~o~...halóóó kočko písni !! jak Plz. porodka dobrý,BYLO ZASE DVOJLŮŽKO S JINOU MAMKOU JAKO ONEHDÁ??~:-D
´mějte se všechny fajně a papááá A.
ASTRUSKA-Žany94-Max07-Vendí11 39918
21.1.2010 23:30:14
Ahoj Hani !! i ostatní samo,že ano!!
Tedy řeknu tě nemáš to vůbec jednoduchý, čtu tě asi už po ""stý""~e~....
kočko,drž te se,musíte vše ustát už kvůli malému-jste rodina a Báří můžete směrovat a hodně pomáhat,ale za geny po mamince ty fakt nemůžeš,i když se s přítelem snažíte. Je blbé,že je tak trochu nazpátek,ale s tím nic neuděláš,musíš ji brát takovou jaká je a udávat ji směr,ale jestli ona sama nechce a je ji vše šumák a vzhlíží se v matce,tak s tím nic neuděláte...musí chtít ona sama. BUDE TO TRVAT MOŽNÁ DLOUHO než ji to dojde, možná až bude dospělá a sama mámou,tak tepřive přijde,že pochopila a poděkuje...nevím...SNAD ANO!!!
jakou školu jste nakonec vybrali?? jde na učební obor ,nebo střadní?? za tohle ty taky nemůžeš,i kdyby si se více snažila,tak když se šprajcne nic nezmůžeš...už jsou holky hodě veliký a jak píeš,poznala si ji před 3 roky...a to byla hnedle dodělaná....chápu obavu přítele ze samoty.....nemáš to vůbec jednoduchý...moc moc moc vám všem držím palečky a HOOOODNĚ ŠTĚSTÍ PŘEJU!!!! u nás je to jiný,já jsem matka co zůstala sama s dcerou ,která si nového taťku vybrala sama na chatě u přátel...no a že byl zrovna sólo,to jsem taky netušila...no jo no v šestadvaceti se dá ""proutek"" ještě ohnout~t~...néééé snažím se o vtípek...vychovává ji od jejích osmi a hlavně její otec je mimo dění...já jsem šťastná, že jsem svůj život ukočírovala a to také PŘEJI TOBĚ A CELÉ TVÉ RODINĚ....držte se a HODNĚ ŠTĚSTÍ!!!!!~s~
určitě písni, budu se těšit~x~ !!! ahoj Eva-A.
Valsi 82350
21.1.2010 11:37:05
Ahoj holky,
malou davame po obede spat cca ve 12,30 a spi hodinu (nekdy se probudi sama i drive)...dele ji spat nenechavam protoze to by mi nechtela spat vecer. Ale to spani po obede se snazim zachovat (i kdyz se ji nekdy nechce spinkat) aby pak byla naucena az bude chodit do skolky. No a vecer ji ukladame spinkat cca v 20,45 ale usina az tak ve 21,30hod ~q~
Kdyz ji uklada tatinek tak nez usne mele a zpiva a povida a tak ale kdyz ji ukladam ja tak jeci (asi to na me porad zkousi...asi cejti ze jsem slabej jedinec ~t~)Rano vstava tak mezi 7,30 a 8,00.
Hele holky uz resite skolku ? Vim ze je docela brzo ale nekam se asi musi dat prihlaska a pak jit na nejakej ten zapis ne ?~d~
Lucie+Ondrášek19.11.2007 69595
21.1.2010 10:47:43
ahojte holky,
Hani máš to opravdu těžké přeju hodně trpělivosti... uvidíš, že se ti to jednou vrátí tahle péče~;)

Brabenec jsme na tom se spaním přesně jako vy. No fakt!!! Po obědě usíná Ondra tak mezi 13-14hod a spí tak 2-3hodiny. Večer ho dáváme ve 21.30 do postele ale usíná nejdřív ve 22 někdy až ve 22.30hod a spí do těch 8.30hod vstává na kouzelnou školku každý den. Mě to někdy vadí, někdy ne. Je fakt, že si při něm pospím ráno, takže to nehrotím, říkám si, že jak budu chodit do práce a malý do školky tak si uděláme režim a ten už bude už jiný!

Jinak u nás je sníh a ode dneška docela mrzne, což je lepší než obleva. Tak jsem ráda, že můžeme zase chodit ven se sáňkama. O víkendu chceme jít s manželem na běžky. A co vy děláváte? sáňkujete? lyžujete?
brabenec+Adélka 72965
20.1.2010 11:28:39
Ahoj holky,
tak jak se máte?Sněhu máme až po kolena,i když teď je tam spíš břečka a to nemám ráda....ble.
Chci se zeptat,jak vám dětičky spí.Adélka chodí spát kolem 13h a pak usíná až kolem 22h a spí do 8-8:30h.
Tchyně mi tvrdí,že ona děti po obědě spát nedávala a pak šli spát kolem 19h,ale mě se zdá,že si ty hlavičky potřebují ještě přez den odpočinout a když spí po o. hodinu a půl,tak to asi potřebuje.Jenže ta desátá večer mě docela unavuje a kolikrát vytuhnu s Áďulí.Tak nevím.....
Jak tady píšete o nevlastních dětech,tak to musí být docela síla si je získat.A ještě tím spíš,když jsou už starší.Asi to chce pořádnou dávku trpělivosti a tak,ale stejně to asi na člověka občas padne ta bezmoc a pocit zbytečnosti.Tak držím palečky,ať vám to klape:-))
Zatím se mějte krásně~z~
HANKA/PROKŮPEK 8.11.O7 89683
13.1.2010 21:49:05
Díky mooc za odpověď!
Jsem ráda ,že u vás vše klape!Já taky moc chtěla ještě jedno,ale nemám na to zatím:((nechavám si otevřené vrátka do 40(tři roky)
Náš příběh je hodně smutný a pořád je...
Já byla vdaná 9 let a nepřišli děti,tak to chlap vzdal a našel si jinou a hned byl tatínkem(a chodili se mi ukazovat)~a~
Přítel si hodně zakládal na manželství,ale dopadlo to špatně!
Naštěstí mu zůstala Bára!Jinač by to nezvládl!
Já ji poznala před třemi léty,přijala nás ,ale maminka je maminka,i když je to pěkná potvora,vzdala se jí,neplatí a dělá sní pořád mimino!
Barun ještě ke všemu nejde škola,žadná pořádná kámoška,je ve všem dva tři roky pozadu~;((
Chtěla bych jí pomáhat,ale většinou vše odmítá(zvelebit pokoj,změnit účes,pěkně oblíkat,udělat sní slečnu,která nekouká jen na pohádky ...
ALE TAKY NĚJAKÉ POVINOSTI-KTERÉ JI UŽ MĚL NAUČIT NĚKDO DÁVNO:(((((
ASI JÍ ČASTO PĚKNĚ PRUDÍM,ALE NEUMÍM HODIT ZA HLAVU,KDYŽ SI NEUMYJE HLAVU,DO ŠKOLY JDE JAK ŠMUDLÍK A PO MAMINCE JE NAUČENÁ HLÁT.....
JE TO HOOODNĚ TĚŽKÉ,PŘÍTEL JE NA MÉ STRANĚ,ALE KDYŽ JE TOHO VÍC TAK SI VŽDY VZPOMENE JAK ZŮSTALI SAMI,NA PROBREČENÉ VÁNOCE.......
A NECHCE JÍ TRÁPIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TĚŠÍM SE NA JAKÉKOLIV RADY!!!!!!!!!!!!~s~
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 1429  [Dalších 1249 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.