| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 1429  [Dalších 1239 >>]
ASTRUSKA-Žany94-Max07-Vendí11 39918
11.1.2010 23:52:37
Omlouvám se za překlepy a že jich je~e~...mám tady tmu...no děsná jsem no~d~~;((
11.1.2010 23:48:35
Ahojky!
Myslím, že jsnme se tady asi nikdy nepotkaly..... stará parta Listopadek 07 tady sicxe začínala,ale už přes rok jsme jinde zamčený.
Sem chodím občas kouknout a pozdravit staré známé-neznámé,ale fajn holky.
Co ta VČELKA ???? už máte mimi?? koukni, písní....
no a k tvému dotazu...tak Žany je jen má,nynější můj manža ji dal jen příjmení,žije s náma od jejích 8mi let-rozumí si skvěle...
Z mého těhu byla nadšená a šťastná když se Maxí narodil.....okolo roku ji to asi docvaklo a začala tak nějak lehce žárlit a vyžadovala velkou vpozornost -známá Dr. pravila ..""nooo jo, syndron sesazené princezny",ale už je to dobrý...hodně jsem vysvětlovala,hlavně to že není jeho ""mama""ale velká ségra, takže nemůže ve svém věku zvládat to co já.
Teďka je vše naprosto v pohodě,Maxí k ségře vzhlíží jak k bohyni a to co ho učí za lumpárny, to je tedy síla~o~...ba néé ,jsou zlatíčka...pomáhá se vším, hlavně je na ni spolehnutí,tak já si jdu klidně přes M.spaní na cvíčo a dorazím domů a M. je po svačině a v pohodě.Je to moje velká pomocnic-kočka moje-teďka řešíme střdní školu,tak snad nám vše vyjde na~R^....strašně si přejeme ještě jedno ~p~,tak uvidíme co s náma jarní sluníčko udělá~z~..no musím to stíhnout do 40tky~;)
jak u vás,jak si dítka rozumí? vše je dobrý?? Hmmm "smutný příběh" s vaší holčičkou,ale jsi dobrá,že jsi sice náhradní máma,ale ~R^~R^~R^ ŽE JSI!!!~x~
Zase přijdu a písneme si co ty naše kočindy....mějte se pěkně a někdy ahoj A.
HANKA/PROKŮPEK 8.11.O7 89683
7.1.2010 20:50:14
AHOJKY MAMČO,
TVÉ PŘÍSPĚVKY JSEM SNAD ANI NIKDY NEČETLA!JÁ TU TAKY JSEM JEN OBČAS,ALE DOST MĚ ZAUJALI TVÉ DĚTI!MÁTE HOLČINU O MĚSÍC MLADŠÍ NEŽ MY A MY ZASE KLUKA O JEDEN DEN,JEN V ROZDÍLU,ŽE TA NAŠE PUBOŠKA NENÍ MOJE:((
PO ROZVODU ZŮSTALA V PÉČI MÉHO PŘÍTELE(DOST SMUTNÝ PŘÍBĚH)
DOST BY MĚ ZAJÍMALO JAK TO PROBÍHÁ U VÁS ,KDYŽ JSOU VLASTNÍ,S TAKOVÝM VĚKOVÝM ROZDÍLEM A S ČÍM TI UŽ POMŮŽE?????????????????????????????~k~

TĚŠÍM SE NA POROVNÁNÍ A DALŠÍ ZPRÁVIČKY !

SLADKÉ SNY A POHODOVÉ DNY!~s~

Valsi 82350
3.1.2010 11:15:28
Ahoj holky,
take prejeme vsem stesti a zdravi v Novem roce !
Prikladam dnesni fotku cim se bavi nase ditko na snehu ~t~
29.12.2009 0:10:31
Ahoj všem!!
Přicházím popřát všem Listopadkám vše nej nej v novém roce, hlavně ZDRAVÍČKO a pohodičku s dětičkama,ať je u vás jen a jen veselo!!HODNĚ ŠTĚSTÍ V ROCE 2010~s~
Nedá mi to a ptám se, "" co VČELKA"" s Dani?? ÚÚÚÚÚŽŽ?????moc na mamču myslím a doufám, že už je ~p~...třeba Ježíšek nadělil??Kočko, moc moc držím palečky a pozdravuj v porodce~z~...hmmm já tentokrát nebudu~;)....těším se na info, děkuju a zdravím všechny maminy...můžu napsat, že zdravíme všechny- bývalé Listopadky 07-jooo jo tady jsme začínaly~b~~2~~:-D
Lucie+Ondrášek19.11.2007 69595
28.12.2009 10:16:15
Jak jste prožili Vánoční svátky? U nás byly krásné Vánoce. Ondrášek si je taky užíval. Pořád říká dárky, dárky... včera jsme byli u dědy a měl tam jeden nerozbalený dárek a malý hned že dárky a už se mu do toho pouštěl a rozbaloval~t~
Ale radost měl asi jen z prvních 3 dárečků, pak už ho ostatní moc nezajímali. No jo opravdu se to nemá přehánět, pak to stejně leží někde odstavené... jsem zvědavá kde to za chvilku budeme uklízet. Máme plno nových aut, které jsou velké a nemáme je kam schovat. Takže máme v obyváku jedno velké parkoviště.

Chybí vám sníh??? mě docela jo~;((
Gabi+Tomášek 20.11.07 62672
25.12.2009 22:39:02
Přeji dodatečně šťastné a veselé.~:-D~:-D
HANKA/PROKŮPEK 8.11.O7 89683
21.12.2009 13:41:51
TAK I MY SE PŘIDAVÁME KLIDNÉ SVÁTKY A TEN NEJJJ KROK DO NOVÉHO ROKU!!!!!!
brabenec+Adélka 72965
20.12.2009 7:21:55
Krásné Vánoce:-)
brabenec+Adélka 72965
20.12.2009 7:20:21
Čauky,
každý rok si říkám,že na sebe nenechám padnout ten stres z vánoc,ale copak to jde?Ještě tohle a tamto a už se vezu~q~No těším se na 24.12.To bude klídek,pohádky a jídlo a dárečky.....
V kolik budete rozbalovat?My si říkali,že to začneme asi dřív,aby si Adélka užila překvapení a nemusela hned potom do postele~z~Taky jsme přemýšleli o druhém dniráno,ale tradice se nedají jen tak předělat~d~
Taky máme doma už slečnu s vlastními názory~:-DJdeš spinkat? Ne,nejdu a hotovo.Až se občas zastavím a jen zírám,co říká.Kde se to v takovém prckovi bere?No asi to bude čím dál lepší a veselejší.A taky si dávám víc pozor na pusu,protože opakuje jako papoušek.Když jsou reklamy v televizi,tak to komentuje...no konečná:-)Nebo si veme knížku a čte a plácá páty přez devátý a třeba se zadrhne,tak se nadechne a hmmmmmmm hmmmm a jede dál.Fakt legrace.Jo a k nám nepříjde ježíšek,ale ježeček.Před spaním jí vždycky vyprávím,co bude zítra a teď je jasný téma vánoce a včera mi říká v posteli-mami povídej ježka a já co???ježka?Noo,ježka,ježečka,stromeček~t~
I když je jí někdy dost,tak je to sluníčko a dostane mě jedním slovem potvora~;)
Zatím se mějte krásně,užívejte si ve zdraví!! poslední přípravy a ať jsou dětičky O.K. a užijou si krásná vánoce~b~~z~~c~
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 1429  [Dalších 1239 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.