| Lucie+Ondrášek19.11.2007 | 69595 |
|
|
9.12.2009 15:18:08
o.k. půjdu se podívat zítra
![]() |
| daniela Králová | 82794 |
|
|
9.12.2009 13:55:05
ahoj
Luci,měli by být k dostání v knihkupectví(možná i v papírnictví).stojí cca 60 korun.myslím že za ty peníze bude docela slušná zábava. jdu je schánět zítra a myslím že u nás je mají právě v knížkách.mě to poradila taky kamarádka![]() |
|
|
9.12.2009 13:14:31
Dani, omalovánky na vodu mě zaujaly. Skvělý tip
![]() Ale viděla jsem je jen na netu. Jsou k dostání i v papírnictví???? |
|
|
8.12.2009 14:25:06
hmmm neumím psát.zazpíval tam mělo být,tak se za případné další hrubky omlouvám
|
|
|
8.12.2009 14:24:13
ahojte
U nás letos čerti byli.ale bez Mikuláše.ale i tak to bylo pěkný.nejsem zastánce zbytečného strašení,tak čerti zustali před dveřma.Dáda koukal jak péro z gauče,ale zaspíval,pozdravil a sebral pytel s dobrotama.Sebanek taky koukal,usmíval se neřikal nic .a pytel si vzal taky.pak teda říkal na otázku"byli tu čerti?,nee,děti"no nevim jak to poznal,ale byli to opravdu 3 holčiny,ze základky,co jsme pozvali.no pak jsme šli ven na procházku a mě jako volal Mikuláš,že byl u nás a ještě něco přinesl,že to kluci mají doma.tak jsme uíkali domu a byly tu další pytle s dobrotama![]() no a dárky?mam vymyšlený a něco i koupený.malej dostane mašinku Tomáše co píská,kostky lego duplo, motorku asi 30 cm velkou a omalovánky,co se na ně kreslí jenom vodou.nooo,on pořád říká že chce"autíko obota"-auto robota,ale myslim že jen kvuli tomu,že o tom mluví pořád Dáda. a cukroví teda peču ale jen 4 druhy,prostě jen to co nám nejvíc chutná,perníčky,rohlíčky,banánky a linecký.dneska spáchám to linecký a s..e na to bílej tesák protože jinak ten zbytek už mám hotovej a schovanej.taky u vás byla včera taková děsná mlha??nebo inverze to byla?tady bylo vidět tak na 10 metru maximálně.večer potmě,to bylo uplně strašidelný,jsem čekala,kdy se na mě něco z té mlhy vynoří a sežere mě. tak ahoooj .jdu čuchat tu purpuru co mám na plotně ![]() |
|
|
7.12.2009 15:10:19
Lenčo to jsi šikovná, že už máš dárečky. Já jsem teď objevila na mimi bazaru baťůžky se jménem dítěte a obrázkem, vše dle výběru;-) večer na to kouknu s manželem a zkusíme malému společně vybrat. My pořád někam cestujeme a většinou s sebou tahám tašku od kočáru, tak bude mít Ondrášek svůj baťůžek.
Dneska budu péct perníčky. Jinak to nebudu přehánět, jen pár druhů z malé dávky. Můj muž sladkému moc nedá je spíš na maso a náš Ondrášek to samé!! co vy máte doma mlsouny ??? ![]() |
| Lenčča | 67896 |
|
|
6.12.2009 21:48:25
Ahojky! Tak mikuláš u nás proběhl. Protože Verunka vůbec neposlouchá a jen se vzteká kvůli každé blbosti, tak jsem chtěla nějakého strašáka, kterým jí budu strašit - čert!!! A 4,5letý syn se nikdy nebál a letos to už bylo horší, ale šlo to. Zato Verča byla úplně nepříčetná, skoro jsem se bála, jestli to na ní nezanechá nějaké následky. Ale když zlobí, stačí se zmínit o čertovi a je to v poho. Co se týká dárků - už mám nakoupeno.
Pro Verunku mám houpacího koně, kuchyňku, novou velkou postel a lampičku k ní, od babiček dostane kuch. spotřebiče, koupací panenku, oblečení na ní a sadu věcí pro panenku. A co cukroví, už pečete? Kolik děláte druhů. Já už začla a budu dělat do 10 druhů. Nakonec bych to musela sníst sama! ![]() ![]() ![]() |
| brabenec+Adélka | 72965 |
|
|
6.12.2009 15:45:09
Ahoj,
tak to máme stejně ty dárky No já asi koupím od každého něco -panenku,nějakou skládačku,asi pastelky,omalovánky a knížky.Už aby to bylo všechno doma a připravený a mohli jsme si jen užívat ![]() |
|
|
5.12.2009 10:30:06
Ahoj holky, přeji příjemnou sobotu.
Už u vás byl Mikuláš??? nebo přijde dnes? My jsme byli včera za ním. U nás v mateřském centru byla mikulášská besídka pro nejmenší bez čerta. Ondrášek byl moc nadšený. A čertíky jsme potkali včera dopoledne ve městě a vůbec se jich nebál, líbili se mu házeli si s takovým plamínkem, byli hezcí a milí ne jak ty masky strašidelné...Holky už máte nějaké dárečky?? nebo alespoň nápady pro ty naše dvouleťáky? co budete kupovat?? já vůbec nevím, tím, že teď měl ty narozky a dostal plno věcí tak už fakt nevím co... |
| brabenec+Adélka | 72965 |
|
|
2.12.2009 19:02:36
nepovedlo.Ta adr fotky mi nejde zkopírovat a asi to neopisuju správně bo na to nemám trpělivost.
Jinak Lucko díky za pomoc ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.