| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 1429  [Dalších 1229 >>]
Lenčča 67896
19.12.2009 11:04:26
ahojky, tak já budu dělat ještě 2 druhy nepečeného cukroví, ale to už moc času nezabere. Jen mám spoustu prádla na žehlení, ještě do těch Vánoc poklidit a zabalit dárky. Plus tchýně mě poprosila, abych jí taky zabalila dárky. Do toho mám zánět průdušek a nemůžu v noci vůbec spát, navíc musím chodit do práce, kde taky nestíhám (jsem účetní), protože jsem byla doma nejdřív s jedním dítětem a pak s druhým. Navíc když je sníh, chtěla bych jít s dětmi na boby, aby si to taky užili, když na štědrý den má být obleva. A tatínek samozřejmě nemá čas, tak mají asi smůlu, leda by to vydrželo déle. Docela mě to štve. Tak taková je u nás situace. ~q~~:(

Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 55475
18.12.2009 22:41:32
Valsi, no tak to je prasečina :-). Já už si z toho dělám srandu, protože to fakt nejspíš měl malej. Teď omarodil syn mojí kamarádky a když se kámoška ptala dr., jestli to náhodou nemůže bejt pras.chřipka, tak jí řekla, že pravděpodobně je, protože ta normální se ještě "do oběhu" nedostala, že zatím řádí jen ta prasečí. A že krevní testy dělat nebudou, neb nemůžou dělat každýmu. No tak asi tak. Holky, tady sněží, já mám hotový kuličky (já udělala ty kuličky a synovec mi to obaloval v čokoládě a kokosu a já se mohla jít sprchovat-jééé :-). Je mu 9let a děsně ho to baví), sedím v zhasnutém obýváku, za oknem mi svítí ozdobené větvičky kouličkama a dala jsem si mezi to takové ty zlaté proutky-tu metličku. Tak mi to tu bliká. To se mi líbí nejvíc z těch našich světýlek. Pak máme takový plastový barevný hvězdičky v kuchyni a v pokojíku udělal taťka klukům z řetězu srdíčko. Tak ještě dáme na stromeček a myslím, že kvalitně zásobujem ČEZ ~t~~t~
Valsi 82350
18.12.2009 21:20:40
PS: dneska jsem na nalehani me drahe polovicky sla k doktorce ze porad jeste kaslu (antibiotika totalne nepomohly)....no a prej to mam na pruduskach a dostala jsem dalsi antibiotika (prej silnejsi) ~a~~a~
Valsi 82350
18.12.2009 21:18:54
jo kdyby rikala NE ale ona NEPUDU,NEOBUJU,NESLYSIM a podobne...si rikam jestli nebylo lepsi kdyz jeste nemluvila~t~~t~
S tim nocnikem mi to ani tak nevadi spis me to prekvapuje kdyz je jinak sikovna ale na nocnik se ne a ne naucit :-(
Pritom kdyz se ji zeptame kam se dela bobajz tak rekne ze na nocnik ale na otazku kde ma bobajz rekne ze v pline~t~ (rika to treba babickam ktere do ni porad sijou jak uz je velka holka ze uz by mela chodit na nocnik apod~t~~t~)
18.12.2009 10:19:41
Valsi a s tím odmlouváním :-), to malej umí taky ~t~. Vždycky řekne NE!! a našpulí u toho pusinku ~t~. Brzy se vymaroď, my se zatím držíme, od tý chřipky Mišáka. Teda kluci mi prozvraceli každej jednu celou noc, ale hned ráno byli v kupě. Jen já byla nevyspalá, protože jsem pořád držela kýbl ~t~:-©
18.12.2009 10:16:29
Jo a jinak Valsi, nezoufej :-). Až bude malé 15let, tak se jí nikdo nebude ptát, jestli chodila na nočník ve dvou letech, nebo ve 2,5 :-). Jasný, že to maminu potěší, když už umí prcek čurat, ale zase není žádná katastrofa, když to umí o tři měsíce dýl, než bychom chtěli. Kamarádce začal chlapeček ve 2,5roku o hned od tý doby taky bez plínky. A mám ještě jednu kamarádku a ta má chlapečka a jsou mu přes tři a ještě má v noci plínku. No a co!! Hlavně, že jsou spokojení a šťastní :-). To bych tolik neřešila.
18.12.2009 9:45:41
Ahojky všichni, tak já už mám taky pečíno celkem všechno, jen splácám ještě nějaký koule, tu hmotu už mám, jen udělat kuličky a obalit v polevě a kokosu. A ozdobit perníčky-polevu už taky mám. No Michálek už je bez plínek i na ven, hezky si říká a vyčurá se i v tý zimě ~t~~t~. Na noc ale dáváme plínku. Dneska tu v noci zase sněžilo a my jezdíme do školky do takový prdýlky, tak to tam ještě nebylo protažený, no i když já myslím, že ani u nás, ale tady jezdí trošku víc aut, a bylo to teda huuuustýýýý relyeee ~t~~t~, jak to klouzalo ~t~. Jsem jela tam celkem rychle (50km) a zpátky mi to došlo, že to klouže ~t~~t~, tak jsem jela trošku připosr.... ~t~~t~. Jo a byla jsem v neděli kamarádce u porodu a jsem nadšená ~s~. Asi se půjdu učit na porodní asistentku :-)~s~
Valsi 82350
17.12.2009 17:50:59
ahoj holky,
u nas to stoji za prd~n~ Nejdrive byla nemocna mala....pak jsem to chytila i ja. Uz kaslu asi 3tydny a ani antibiotika nepomohly. Jsem jak tuberak (uz jsem hledala na netu jak se projevuje zapal plic a cernej kasel protoze tohle nemuze bejt bezny nachlazeni~n~). A aby toho nebylo malo...tak dneska kdyz jsem mela zase zachvat kasle jsem se nejak blbe predklonila a neco jsem si uskripla v zadech takze ted me navic desne bolej zada a nemuzu se hejbat ~q~~q~ Takze vanocni uklid,peceni cukrovi a behani po nakupech darku se u nas nekona ~t~
Jinak mala radi jak cerna ruka,je strasne drzkata..uz umi i odmlouvat ~q~ Na nocnik nechce chodit a s jidlem taky porad zapasime...je hrozne vybirava..tohle nechce a tamto nechce (taky ma jen 11,2kg) ~o~
Lucie+Ondrášek19.11.2007 69595
16.12.2009 18:19:13
holky!!! jak se chystáte na Vánoce?? já už mám skoro všechno napečeno, jen ještě dokoupím dárky a douklízím a už se budu věnovat jen a jen rodině:-)
Jinak tady celý den sněží, tak snad to vydrží alespoň do těch svátků:-)
Valsi 82350
9.12.2009 15:26:30
ahoj holky,
kdyz tu mluvite o omalovankach tak ja koupila neco lepsiho ~z~
Omalovanky (ruzne doplnovacky a pisanka apod) do kterych se ma psat bud voskovkama nebo lihovejma fixama a jde to pak smazat (pouzivam na to papirovej ubrousek/kapesnik) a znovu pouzivat porad dokolecka~z~ Koupili jsme to v OBI ale urcite to pujde koupit i jinde.
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 1429  [Dalších 1229 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.