| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 1429  [Dalších 1189 >>]
daniela Králová 82794
29.11.2009 20:36:09
takhle foukám
IMG SRC=

kuk
IMG SRC=
daniela Králová 82794
29.11.2009 20:23:40
ahojky.
Sebanek teda taky moc nepije,přes den tak max.litr a pul.a když se vzbudí v noci tak chce čurat a dudlík.ja zas nevim co s tim dudlikem~d~ted jak je marod tak ho má v puse i přes den.ja to asi zatim nechám být až povyroste a nechá si to trochu vysvětlit,že je jako velikej a veliký kluci nedudlaj.a asi bych to udělala stejně i s tím pitím.~d~

nás taky nikdo neměřil ve dvou letech,ale já si je doma měřim sama jen abych věděla~;)Seba má 11.7 kg a 85 cm.takže docela prcek,ale on vyroste.~:-D Dáda byl taky dlouho prcek a mezi 3-4 rokem vyrostl asi 15 cm a přibral 5 kilo a ted je velikej,takže myslim že Sebanek taky poroste časem.
no a na nočník učit bez plínky.myslim že je to lepší,párkrát si čurne do gatí a brzo pochopí,že se čurá do nočníku.

Mirko a myslíš že jste měli prasečinu???~t~já si to myslim taky teda že jí máme.ale teda je to děsný.mě je už celkem OK,jenom furt kašlu.ve dne v noci.i ze spaní mě to budí.a Sebánek je už dneska první den bez teploty,teda ráno měl jěště 37.5 ale od té doby dobrý.a taky kašle a smrká a je protivnej pořád.už aby jsme byli všichni OK.a hlavně ať nezačne Dáda,ten jenom smrká a pokašlává,ale jinak je dobrej.já nebyla venku už tejden.a asi tak do středy budeme ještě zalezlý doma.jo a ten muj drahej manžel nám za celou tu dobu neuvařil ani hrnek čaje.no miláček~o~~o~~q~~q~

tak pa.
Lenčča 67896
28.11.2009 22:27:24
Ahojky! Už jsem dlouho nepsala, ale nebyl čas měla jsem nemocné dítě a k tomu kontrolu v práci od zřizovatele - dali mi docela zabrat. Nejdřív přeji všem oslavencům všechno nejlepší. Gratuluji k miminku. My budeme mít oslavu zítra, tak potom vložím nějaké foto. Co se týče večerního a nočního pití, také pije hodně (hlavně večer a když jí nedám, kolik chce, tak řve). Ale ta voda nebo neslazený čaj je dobrý nápad. To zkusím.~;) A nočník? Tak dlouho jsme nezkoušeli chodit bez pleny a s plenou jí nic neříká, jít na nočník. Poraďte: naučili jste se s plenou nebo bez?
Zatím se mějte! A všem nemocným přeji brzké uzdravení.
Lucie+Ondrášek19.11.2007 69595
27.11.2009 14:54:29
dávám mu čaj, ale moc nesladím... zkusím nesladit vůbec;-)
brabenec+Adélka 72965
27.11.2009 14:46:47
A co mu dáváš pít?Jestli čaj nebo šťávu,tak zkus obyč vodu.Ale podle toho,co čtu,tak se asi jen tak oblbnout nedá,viď?~t~
No ale na tu noc by mohl udělat kompromis~v~
27.11.2009 9:59:49
Teda Adélka je šikovná, nás ve 2 letech neměřili ani nevážili, jen přeočkovali a tak jsem si ho poměřila doma ať mám co zapsat do deníčku. Ale neměla jsem Ondráška podle čeho srovnat, jako jestli je akorát nebo pod nebo nad percent. A jak jste na tom ostatní?? jak vám ty ratolesti porostli k druhému roku???
S tím pitím, já když mu dám jen půlku flašky tak za chvíli na mě volá MAMI PITI!!! a když řeknu, že už stačilo tak začne řvát, že ještě chce...
brabenec+Adélka 72965
27.11.2009 9:17:44
Holky tak my máme asi doma obříka.Adélka má 93cm a 17kg.Ale není to na ní vidět a podle toho,co sní,tak bych řekla,že bude spíš podvyživená.Jinak víc pije než jí:-)
Valsi 82350
26.11.2009 22:26:39
ahoj holky,
tak to mala pije strasne malo i pres den...porad ji musim nutit pit a vetsinou si jen cucne :-( Takze i vecer kdyz ji ukladam se napije malo a v noci se budi ale pit vetsinou nechce. Takze nas v noci netrapi ani prebalovani..rano tam neco malo
nacurano ma ale uz hoooodne dlouho se neprocurala skrz naskrz ~t~
Takze ja spis resim jak udelat aby pila vic ~d~
brabenec+Adélka 72965
26.11.2009 19:52:53
Luci já jí dám napít a za chvilku řeknu to už stačí a Áďa mi flašku dá-to jsem dělala před usnutím nebo jí dávám půl flašky a když to vypije,tak prostě už není a pak si připravím čajík a to se napije spíš k ránu trochu.Já taky přebalovala třeba dvakrát za noc a kolikrát byla pročuraná~o~
Tak hodně štěstí~c~
26.11.2009 19:25:37
brabenec a jak jsi ji odnaučila od toho pití? Ondrášek pije i přes den hodně 2-3litry. Víc vypije jak sní:-( ale vypadá dobře, měříme 87 a vážíme 12,5kg. Věřím tomu, že když se nebudí na pití tak spinká klidně, to určitě. Mě nevadí k němu v noci vstanout a podat mu pití, ale to, že máme věčně něco polité nebo počůrané...
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 1429  [Dalších 1189 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.