| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 1429  [Dalších 1179 >>]
brabenec+Adélka 72965
26.11.2009 15:47:08
Tak to jsem ráda,že nejsme sami.Adélka taky pije v noci.Tedy teď ji už učím,že stačí trochu a jsme na jedný flašce,ale taky byly 2-3za noc.A nevím jestli je to tím,ale co pije míň,tak se mi zdá,že i líp spí.Dokonce někdy vstávám dřív a to jsem myslela,že to se nikdy nestane:-)Jinak má tak jedno-při horší noci dvě zakňourání,jinak je tuhá celou noc~z~
No doufám,že se nám všechny zimní i jiné nemoci vyhnou velkým obloukem.Dávám Áďuli jednou týdně oscilo,tak snad tím trochu tu imunitku posílíme.:-)
Lucie+Ondrášek19.11.2007 69595
26.11.2009 14:58:56
ahojte!
všem marodům přeji brzké uzdravení... Mirko fakt myslíš, že prasečí chřipka? to snad ne...

My jsme bez plenek už 3 měsíce, ale na noc ji musíme mít. Ondrášek mi vypije přes noc někdy i 2 flašky čaje a někdy ho přebaluju i během noci, jinak se budívá pročůraný. Máte to taky tak někdo???
Jinak venku si vždycky řekne, horší je to např. v hypermarketu když si vzpomene u pokladny a nikdo jiný tam se mnou není:-))) tak odbíháme od košíku a pelášíme ven čůrat:-))

Jo a malý nám taky volá na babičku Eloooo jelikož to slyšel u dědečka:-))
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 55475
24.11.2009 22:20:27
Dani, tak se brzy vyležte. My pomalu ale jistě zjišťujem, že Mišulka měl asi tu pras.chřipku. Teď jí měla jedna známá a taťka říkal, že příznaky úplně stejný. Jen mi je divný, že jí měl jen on a nikdo jinej jsme ji nechytli.
Brabenec, tak to je parádní s těma jménama. Mně taky občas říká Luky jménem. Někdy mi říká ze srandy např. Mirko Hlaváčková, hraj ten fotbal pořádně ~t~~t~. Ale jinak spíš mami. Jojo, je to můj citlivínek, zlatíčko. Ten to nebude mít v životě jednoduchý s tou svojí citlivou dušičkou. Až je mi to líto. Člověk by ho pořád hladil a říkal mu, jak moc ho miluje, aby si tím byl fakt jistej. Mně to od mamky dost chybělo. Když jsem byla malá, tak dobrý, ale tak od těch dvanácti let jsem začala mít pocit, že já jí mám radši, než ona mě a byl to mazec. Vlastně mi to přijde do dneška, že by mi měla citově dávat víc, když je to moje mamka. Tak ještě že mám ty dětičky a můžu jim dát kus sebe ~s~~s~. Chjo, jsem se zase rozkecala ~t~
daniela Králová 82794
24.11.2009 9:21:02
ahojte

já mu tu plínku nedávám.ani venku ani na noc.venku si říká a večer než jde spát tak se vyčurá a pak už nevylejzá.on nemá proč,když je v pokoji s bráchou,tak si povídaji a nakonec usnou.a když přijde,tak většinou přijdou oba,ale ne že chtěj čurat,ale že mají hlad~:-Dale to jen tak zkoušej,takže je pošlem zpět do pelíšků.

jinak já mám chřipku.bolest na prsou,bolavej kašel,klouby bolavý,hlava jako střep...ráno jsem ani nebyla schopná odvézt Dádu do školky,volala jsem mámě,at mi přinese brufen a paralen,protože doma nic nebylo.tak si odvedla Dádu,no a když tu byla,tak Sebánkovi vylítla teplota na 38,takže ten teď taky leží.jsme tu jak lazaři.ale zas je dobrý že mi zabral brufen s paralenem a mužu aspon chodit a sedět.

tak pa.
brabenec+Adélka 72965
24.11.2009 6:59:49
Ahoj,
je pravda,že si na to čůrání musí dětičky přijít sami.Mě se zkraje taky nechtělo dávat venku čůrat,ale bylo vidět,jak si to Adélka uvědomuje-zastavila se a rozkročila nožičky a bylo vidět,že jí to asi do plíny není příjemný a navíc to byl krok zpět,protože se pak i doma párkrát počůrala.Takže ven bez plín.Jen když jedem někam dál metrem,tak jí plínku dám ale v pohodě to vydržela a když jsme vystoupily,tak jsem jí dala hned na travičku a bylo.Přesně jak mi radila Lucinka-když bez plíny,tak bez plíny.Oni jsou pak asi i zmatený,když doma chodí na nočník a venku se můžou "počůrat".
Jinak večer taky máme hru-opravdu čůrat nebo přitvrdí opravdu bobek-ale to bylo aby mohla jít do pokoje a vidět tátu,takže bereme nočník do ložnice a je to max jednou a to se opravdu vyčůrá.
Ještě zážitek-náš tatínek si nedává pozor na pusu a Áďa pěkně opakuje,takže když se rozčílí,tak zařve do prdele.Snažím se jí naučit místo toho říkat do prčič a jeli jsme v autobusu,kde jí to nebavila a bez varování zařvala-do prdele-pak na mě koukla a hodně nahlas řekla-do pldele se nežiká-do plčič.No byla jsem červená až na zadku,ale bus se dobře bavil.~o~
Jo a ještě nám říká na férovku křestními jmény-já jsem Martí a táta je Daví-přesně jak to slyší od nás.~t~
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 55475
23.11.2009 21:40:08
Tak se jdu pochlubit s čuráním. Jsem to zkoušela předminulý víkend a nic moc, tak jsem to nechala až na tenhle a super. Od prvního vyčurání Mišule pochopil, co se po něm chce a říká čuí (čuri). Chudáček, měl toho plnou hlavu, tak včera, když usínal po obědě s plínkou, tak už skoro spal a v tom řekl z polospánku "čuí" a sáhl si na plínku a pak byl tuhej ~t~. Jsem se musela smát. Jinak ven s plínkou chodíme a nedávám venku čurat. Vy dáváte? Jaké máte na ven plínky? Nebo chodíte už ve spoďárech? Přemýšlím, koupit ty plínky jako slipky, bez lepítek, nandavací. Ale jsou hrozně drahý, tak se mi zatím do toho nechce. Ale venku pečlivě Mišák hlásí "čuí", tak já říkám, že ať čurá do plínky. Je mi to trošku líto, s Lukajdou jsme začínali čurat v létě, tak to bylo o něčem jiném-jen kraťásky, nebo slipky, nebo na zahradě nahatej. Jo a Dani, normálně se Mišule ráno vzbudil s úplně suchou plínkou a ráno se hned vyčural do nočníku ~R^. Ale to byla asi náhoda. Dneska už hlásil v postýlce, že "čuí", takže dneska suchá nebude. To ho nechci dávat večer, když říká, protože vím, že když jsem na tuhle hru přistoupila s Lukajdou, tak pak volal 20x, že chce čurat a vždycky kapku vymáčkl, tak bych nerada zase trávila uspávání až do desíti kvůli čuí. Tak to až časem. Jak to řešíte vy, když vám říkaj večer před spaním?
Gabi+Tomášek 20.11.07 62672
23.11.2009 14:41:23
Ahojky holky....jen chci popřát všem listopadovým dítečkám vše nej nej a hodně zdraví a úspěchů v překonávání překážek a ať jsou hodné a poslouchjí:-)
My měli oslavu včera a nejlepší darek byl plyšový zpívající Barney a lego Duplo zoo a s dortu měl taky obrovskou radost,nechávala jsem letos dělat Mašinku Tomáše a byl krásný a dobrý.Fotky dám na mé picaso,pak hodím odkaz.
Všechny Vás moc zdraví...nějak nestíhám...je toho ted moc...malý akční,sem tam práce,domácnost a ještě ted škola a učení...no masakr.
Pááá a kdybych se sem nedostala tak i krásné Vánoce všem!!!:-)~R^
daniela Králová 82794
20.11.2009 18:57:55
ahoj

to je hezký že jste nezapoměli.děkuji.moc a moc.už jsem odpověděla na mail.:-)

u nás tenhle týden pořád nosí babičky(máme 3)a dědeček dárky~:-D.ve středu, čtvrtek a dneska taky,ale ta správná oslava se svíčkama a dortem bude zítra odpoledne s dětma co přijdou.je to lepší než kdyby se sešli všichni najednou.bylo by nás strašně moc.~t~má přijít 6 nebo 7 dětí.tak se těšim na šrumec a klucí taky.

papa

Soji/Báří19.8.05/Bastí18.11.07 37725
20.11.2009 18:12:04
ahojky!!
Chtěla bych popřát Sebíkovi k dnešním narozeninkám fůru štěstíčka, lásky a zdravíčka!!!

Mamince jsem poslal mejla, tak ať prosím jukne a ozve se. děkuji!!!!!!~x~~x~~x~
daniela Králová 82794
18.11.2009 22:31:44
my máme taky jedno miminko vlasatý a jedno plešatý.to třetí je culíkatý s mašlí~t~.jenomže já jsem se zbláznila a háčkuju jim čepičky.takže jsou všechny očepičkovaný.teď si háčkuju futrál na telefon.a nejspíš zkusím uháčkovat i nějaký ozdoby na stromek.jednou jsem viděla paní co to vyrábí a je to moc hezký,tak to zkusím.ale nevim jak mi to půjde.~d~

dobrou jdu háčkovat~t~

[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 1429  [Dalších 1179 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.