| brabenec+Adélka | 72965 |
|
|
21.5.2010 8:58:45
Ahoj,
Adélce se taky začali klubat všechny pětky najednou.Nahoře je má už venku a dole se prořezávají.Takže taky spaní na prd.Ona se tedy ani nebudí,ale začne kňourat a šít sebou....No pořád něco. Jinak Adelina je taky osobnost Včera jí povídám,že se jde spát a ona - mě bolí kolínko(překlad:Chci mazlit a chovat nebo začnu řvát) a jdeme se projít do pokoje.A jak jsme tam došli,tak se vrhla na kostky a že je musí poskládat. Tak jsem jí dala 10min a pak ještě musela nutně přečíst knížku a v posteli si sedla a že bude sedět.No skoro jsem vytuhla dřív než ona![]() |
| Lucie+Ondrášek19.11.2007 | 69595 |
|
|
21.5.2010 8:39:13
Leni čtu si znovu tvůj příspěvek. Špatně jsem to přečetla poprvé. Malá ti nemůže usnout že? To u nás zase usínání už problém není od té doby co má malý novou postel. Ale to noční buzení je horší, ale snad je to jen dočasné.
|
| Lucie+Ondrášek19.11.2007 | 69595 |
|
|
21.5.2010 8:36:37
Lenčo náš malý se začal taky často v noci budit. Dřív si k nám přišel lehnout ráno, teď to zkouší několikrát za noc. Pokaždé jak zabere tak ho vrátíme do postele a za hodinu se vzbudí a zase ho máme zpátky mezi náma
U nás to má ale pádný důvod, rostou mu totiž páté stoličky!!! Přes den ani nevíme, ale každou noc se budí několikrát. Když namažu Kamistad gelem, tak spí líp, tak alespoň že něco zabere ;-) vy už máte všechny zuby????Jo a musím se pochlubit, nás do školky vzali!!! Bylo to jen o chlup. V pondělí nám napsala ředitelka vyjádření, že nás nebere. Manžel si šel pro vyjádření v úterý a v ten den zrovna vypadli 2 děti, takže jsme se vlezli tak tak Jsem hrozně ráda, znamená to sice, že malého budeme vozit do školky autem denně (v naši lokalitě neměl šanci se dostat do školky), ale jsem ráda že vůbec někam nastoupí ![]() Ještě mi poraďte maminky co to znáte, jak to vypadá, když má dítě navštěvovat školku 5 dní v měsíci. To je 5 celých dní nebo 10 půl dnů (po 4hod.)? Opravdu nemám představu jak to bude. Od 3 let už bude chodit normálně. Díky za odpovědi. Jinak zdravíme marody a přejeme brzké uzdravení ![]() |
| Lenčča | 67896 |
|
|
20.5.2010 21:39:29
Tak dloubání v nose u nás dělá spíš malá, ale jen když má rýmu a nějak jí to tam zaschne, ten větší se v nose nešťourá, protože mu je jedno, že má celej rypák zadělanej.
Začali jsme mít problémy s večerním usínáním a je jedno jestli přes den spí nebo ne. Každý večer Verunka alespoň 5x přijde a nechce se vrátit do postele. Také hrozně často pláče - buď se uhodí nebo jí něco není vhod. Mně už to hrozně unavuje. Poraďte mi co s tím plačtivým a vztekacím obdobím!!!! ![]() |
| krupima-2 děti | 18643 |
|
19.5.2010 15:29:40
taky sem si myslela,že moučnivku mají jen miminka. Dobrý vědět
![]() Co se týče dloubání v nose tak s tím si taky nevíme rady,ale u staršího tzn. 6letýho kluka!!! hrozně mě to rozčiluje,ale je fakt,že nějaký zákazy či tak nezabírají. Asi si na to bude muset přijít sám - nejlépe kdyby mu řekli ve školce nebo pak ve škole děti,že je to hnus ![]() ...ale samozřejmě bych se to snažila nějak vysvětlit,že se to nedělá atd. |
|
|
19.5.2010 13:47:38
S trochou nadsázky-prý to posiluje imunitu.Já bych jí nechala.Jasně,není asi to nejlepší,co může dělat,ale zakázané ovoce atd....Maximálně se třeba na ní zamračit nebo udělat oblyčej blé.
Adelina je docela stydlivá a to právě potom jedou prsty do pusy.Tak stačí aby na ní promluvila prodavačka nebo někdo cizí a už tam jsou ![]() |
| Valsi | 82350 |
|
|
19.5.2010 11:31:58
aha...no v tom pripade se divim ze to jeste nemame
...Anu ma prsty v puse porad Jo a taky se ted mala porad dloube v nose a pak to strci do pusinky Vubec nevim co s tim...zkousela jsem po dobrem (vypravim ji pohadku o masince co se dloubala a nikdo se s ni nechtel kamaradit) ale i po zlem, ze ji okrikuju a kdyz neprestane dostane pres ruku...ale ani jedno nepomaha Nemate nejakou radu ? |
|
|
19.5.2010 9:40:32
Jo to jsem myslela taky.Dr říkala,že třeba v krámě.když jí vezu na vozíku jak se drží a pak strčí prsty do pusy...nebo prostě sáhne na něco,kde se dotklo dítě,které to mělo.Ale nějak se nedivila,takže asi nejsme vyjímka.
|
| Valsi | 82350 |
|
|
18.5.2010 21:27:03
kde jste prosim te prisli k moucnivce ? :-o Ja myslela ze to maji mala miminka ve spojitosti s kojenim nebo tak neco
![]() |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.