Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Gabi+Tomášek 20.11.07 | 62672 |
|
|
25.3.2009 20:44:32
Miru ty jsi bezva...takové historky,mě dneska malý usnul už v sedm,to je bezva,tatka není doma,tak jsem umyla nádobí a sedím tu a piju bílé vinko,poslouchám youtube a je mi fajn.
Tani to naše děcko se taky vzteká,ted už mín,ale nejlepší je podle mě neřešit to,jak říká Mirka.Ale určo vím že u nás není dobré se tomu zasmát,protože by to na tuti dělal pak znovu,on je fakt ťula. ![]() ![]() Nic jdu zašívát...mám tady už pěknou hromádku. Jo a Tani...věř že někdy si říkám že nemít toho chlapa tak mám 100% mín nervů...a určitě se nějaký hodný najde! ![]() ![]() ![]() |
| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
25.3.2009 19:39:42
Jo, ale nesmála jsem se dneska jenom. Jak jsem byla na té kontrole, tak Mišule je teda dobrej, jen má dobrat antibiotika. Tak doktorce říkám, že ty antibiotika, co mi napsala-Klabax neměli ve dvou lékárnách a že mi dali Klacid s tím, že je to to samé, ale jiný výrobce. V jedný lékárně mi řekli, že by je museli objednat a byly by tam odpoledne. Tak jsem šla do druhé a tam je neměli vůbec a nabídli mi ten Klacid. Tak to říkám tý doktorce a ona na mě, kolik jsem za ten Klacid dala a já že 165,-CZK a ona, že ty, co mi psala ona, že jsou zadarmo a že to dělaj nejspíš ty lékárny, aby vydělaly
![]() . No říkala, že nechce nikoho podezírat, ale že si prostě myslí, že to tak je. A to mi ještě v lékárně doporučili k těm antibiotikům probiotika, aby Mišák neměl průjem. Na to věřím, protože já třeba když nemám k antibiotikům probiotika, tak mám okamžitě mykozu. Tak jsem řekla, že si je vezmu, tak mi vyndala nějaký s Disneyovskýma obrázkama a na nich cena 229,-. Tak jí říkám, že na to už nemám a myslela jsem si, že půjdu vybrat s karty a jak jsem jí řekla, že na to nemám, tak vyndala Nutrolin-B za 83,-. Jsou to ale hajzlíci![]() !!! Ve zdravotnictví!!! Příště si na ně dám bacha, jak mi budou chtít dát něco jinýho, než mi napsala doktorka. To jsem fakt měla zlost. Jsem tam nechala ještě za kapky bez mála 400,- ![]() |
|
|
25.3.2009 19:11:16
Já vůbec nevím, jestli mu tam ty tanga visely, nebo vysely??? Už nepiju
![]() ![]() |
|
|
25.3.2009 19:09:24
Jo a ještě jedna sranda do třetice
![]() . Asi před hodinou přišel taťka z práce, najedl se a že jde pomoci kámošovi s traktorem. Vzal si na sebe bundu, kterou jsem mu vyprala a odchází a na jednom suchým zipu mu vysely moje tanga. Ještě že jsem si toho všimla, by se asi kámoš pobavil, kdyby tam takhle naklusal. No já se tlemim ještě teď, jak si na to vzpomenu. Já se smála a taťka, že jsem jak puberťačka. Tak mu říkám, jestli mám brečet, když jde na rande s kámošem s mejma tangama na bundě ![]() . Aaaachjo . Takt, že mám nalitou dvojku červenýho, ale i bez ní by to byla prča, neeeeee??![]() |
|
|
25.3.2009 18:49:03
Bože historka
|
|
|
25.3.2009 18:48:11
Ahojky, tak kočárky jsem zhlídla. Jsou oba moc pěkný.
Valsi, jak jsi psala, že malá napodobovala toho pána, tak já dneska jela s Mišulou na kontrolu a na zastávce stál kluk, tak dvacet let a měl takovej zvláštní účes. Jakoby sestříhanou, ulízlou patku a nahoře kohouta, jako Leoš Mareš a měl to nějaký nabarvený do zrz. No zajímavý to bylo a já šla zaplatit lístek a Luky, jak vždycky čeká u kočáru, až zaplatím, tak se postavil před toho kluka asi metr a zíral na něj. No já se tlemila, než na mě došla řada, pak jsem k němu přišla a rychle řekla, že nastupujem. No prča ![]() . Ten kluk z toho byl dost nervozní. No a pak ještě jedna hystorka s Lukajdou. On teď už ví, jak se pozná holka od kluka. No a povídal si s nějakou paní na zastávce asi před týdnem. Ona začala, jak má pěknou bundu a tak. Tak spolu kecali, no byla zvědavá, ptala se na brášku a já nevím, co ještě a on na ní z ničeho nic: "Máš pipku?" Já se málem propadla. Paní mu buď nerozumněla, nebo dělala, že nerozumí. Ale už se s ním nebavila . On se teď na to pořád ptá, ale zatím v rodině a jenom holek nebo ženskejch. Tak u babiček a neteře a tet mi to nevadilo, ale tohle byla fakt síla..Tanik, klidně piš, my tady čtem rádi. Malej se taky vzteká a neb už mám druhé dítko, tak to neřeším vůbec. Někdy se tomu směju, protože mi to opravdu k smíchu přijde, pak ho pohladim. Jak kdy, podle nálady. U prvního jsem si lámala hlavu, jak bude nevychovanej a jak to z něj dostat. Ale ono je to přejde. To už vím . No a nebo nepřejde, protože to můžou mít i po rodičích ![]() . Jako třeba u nás . Ale Luky měl taky svoje období trochu vztekací, ale ne moc. Vzdoroval hodně, to jo, až mi z toho šla hlava kolem. A dneska už je dobrej. Je to moje zlatíčko. Vždycky mu zpívám: "Chtěla jsem hubičku, Tobě při měsíčku, naaaa dobrou noc ještě dát." A on přiběhne a říká, tak mi dej hubičku a směje se. Dneska to viděl Mišule a nastavoval tu svojí dudýnkatou kušnu, tak jsem pusinkovala oba. No jasný, že jsem si to vychutnávala a zazpívala to nejmíň pětkrát ![]() |
| Tanik15 | 94508 |
|
|
25.3.2009 18:19:00
Ahojky,som rada že ste ma trošku upokojili tým že v tom niesom sama.A ako ste na tom so vztekom?Ja neviem či má teraz také obdobie alebo čo ale vzteká sa za úplne všetko a aj bez príčiny.Ignorovala som to,upokojovala som ho,dala po zadku ale nič nezaberá ja už neviem ako na neho.
Lucinka:s tým nočníkom som si aj ja dala záväzok že do leta to musíme zmáknut.Ono ked bude teplejšie tak to bude lepšie.Snažím sa ho dávat aspon ked sa zobudí aby si zvykal.Ale dnes ked sa po obede zobudil tak som ho tam udržala dost dlho ale len si cvrkol a než som sa vrátila že mu dám plienku tak počúral koberec. Mirka:tak to je super že aspoň pekne papá ![]() Gabi:hned ako som si prečítala tvoj príspevok,hned som začala chodit po byte a hovorila som Kde je Dany?A on ma sledoval lebo si myslel že sa hráme na skovku a že ho hladám až sa začal smiat že ho nevidím Ono je asi aj problém že my tatínka nemáme,teda máme ale je s inou paní,tak sa nemá komu ukázat čo vie Tak peknú dovolenku a nosánek nech sa skoro zahojí![]() Valsi:zúbkou už má teda plno ale čistit si ich tiež moc nenechá ale snád si zvykne.My pojdeme až teraz v dubnu prvý krát k zubárke tak snád si nechá pozriet do pusiny. S tým kočíkom som sa chcela spýtat lebo aj ja mám Jané a myslela som že ešte netreba kupovat golfáče že to vydržíme s týmto... Ale tvoje dítko je predsa šikovnejšie už aspon povie ee aj ked je neskoro a napodobuje zvieratká to ten moj iba kričí ale aby niečo žvatlal to ani náhodou.Ono je to možno tým že som tu sama a aj ked sa snažím na neho hovorit tak je to asi málo,keby bol ten tatík tak by to bolo o niečom inom.![]() tak som sa zasa rozkecala až sa vám to nebude chciet čítat tak sa majte krásne a papa |
| Valsi | 82350 |
|
|
25.3.2009 11:12:57
Ahoj holky,
tak Anule ma uz zoubku hromadu ale presnej pocet nevim protoze si nechce nechat koukat do pusinky a sahnout jen obcas..tak az bude mit naladu tak zasmatram a spocitam ![]() Kartacek se snazim ji nutit rano a vecer ale jestli se tomu da rikat cisteni to nevim proste se snazi hejbat kartackem tak jak vidi u nas.S kocarkem jsem se utrhla a objednala pres net golfky PegPerego Pliko P3..tak mozna dneska nebo zitra prijde (pak vam napisu jak jsem spokojena). Tak musim jeste prodat ten muj soucasnej Jane Slalom Pro. S nocnikem je to asi jako s tim cistenim zubu...nocnik se snazim nabizet ale zatim se povedlo jen 2x se vycurat (a to byla spis jen nahoda)..jinak porad hlasi eee az kdyz je pozde ![]() Mluveni nam taky nejak nejde...porad umi poradne jen TATA a napodobovat vsechny mozny zviratka (takze celej den steka, mnouka a vola TATA) ![]() Jo a s tim opicenim Gabi presne vim jaka to je sranda...zrovna vcera jsem stala a mluvila s jednim panem..pri mluveni gestikuloval rukama a Anule delala rukama uplne to stejne ..taky jsem se musela smat ![]() ![]() |
| Gabi+Tomášek 20.11.07 | 62672 |
|
|
25.3.2009 7:35:05
Ahojky Tani,u nás uplně stejné,taky teda pojí co potká,ale nočník ten nic a mluvení,cosi brebentí,ale s mluvením to nemá nic společné!Včera jsem cosi hledala třeba a tak jsem schválně chodila po bytě a říkala jsem Kde je?A tak rozhazovala rukama a malý opička moja začal chodit za mnou a říkat jakoby taky Kde je?a tema rukama taky rozhazoval,tak jsem se nasmála a samozřejmě jakmile se něčemu zasměju,tak to hned musí večer ukazovat tatínkovi,tak byla prča.
Včera mi donesla účetní kolik budou vracet manželovi daní a dělalo to 21tisíc,tak mě málem klepla pepka!!!Super!Opravíme terasu a možná pojedem někam na dovču,uvidíme. Teda pokud bude někdy teplo.![]() Mimochodem včera jsem si kopupila konečně golfáč!!!!Jsu nadšená,až na detaily samozřejmě! Je to od Babydesign-Rider,už jsem Vám o něm psala,takový tyrkysovočerný,moc se mi líbíííí! ![]() ![]() ![]() ![]() Nic dneska jedem pracovat do kanclu,svítí venku sluníčko,tak to bude fajn.Jo a včera Tom poprvé boural venku na motorce,tak má sedřený nos...vypadá srandovně Pááá |
|
|
24.3.2009 21:55:12
Tanik 15, tak my jsme na tom taky podobně. Akorát teda prcek jí jak blázen
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.