Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| včelka, Dani 11/07 a Ája 01/10 | 72703 |
|
|
27.3.2009 9:17:28
Vstávaly jsme v 6, oblíkly se, dali si jogurt, čajík. Šla jsem do sprchy, umyla si vlasy. To po ránu miluju. Hezky mě to prohřeje, osvěží, probudí a pak i krásně vonim celý ráno. Dani je se mnou v koupelně, ale může kdykoliv odběhnout. Dneska na mě koukala a zívala. Pak jsme se pomuchlovaly a dala jsem jí spinkat do postýlky. Bylo 7 hod. Usnula. Fakt jsem se divila. Sednu sem a zachvilku jí slyšim, jak tam pokňourkává. Tak jsem si řekla, že asi tolik spinkat nechce. Ale když jsem přišla do pokojíčku. Celá postýlka i Dani zblinkaný
. Rychle jí šoupla do vany, osprchla, napustila vanu, aby se prohřála, protože se Dani celá klepala, umyla jí vlásky. Pak začala blinkat i ve vaně, tak jsem jí rychle vyndala, oblíkla, pustila krtečka. Já se musela převlíknout (pak ještě dvakrát), vlasy čerstvě umytý jsem měla taky . Dani jsem zarochňala do dek na rozloženým gauči a ona byla tak zlatá, jen ležela a koukala na krtečka. Převlíkla jsem peřinku, dala všechno prát. Pak jsem vzala piškotky, aby si zahnala tu pachuť v pusince, ale ona mě s nima spíš jen krmila, neměla ani na ně chuť. Usínala, tak jsem jí dala do postýlky. Ach jo. Trápí mě, že jí není dobře.Tanik, já měla do půlky těhu ohromnou krizi, hrozný nervy a Dani zdá se že je dobrá. Je hodně veselá. Neboj. Četla jsem, že na tyhle vřískací stavy je důležitý nereagovat podobně, nehysterčit, rozčilovat se přehnaně a nebýt zlá. Prý je to normální, vyvíjí se jim jejich osobnost, přejde je to. Ale děti se učí hodně nápodobou, tak my nesmíme řádit. Ale kdo to má kolikrát vydržet, co? A holky, už máte vyzkoušený nový golfáčky? |
| Tanik15 | 94508 |
|
|
26.3.2009 18:04:32
Mirka tak ty už máš pekné príhody s prckama
![]() ![]() ale aj doma máš prču ![]() ![]() tiež som sa tomu pekne zasmiala.S tým vztekom si tiež lámem hlavu čo z neho vyrastie,niečo nevychované a zlé.A možno to je aj po mne ked som bola v tehotenstve nervozna Tak dúfam že to časom prejde.O lekárniach ani nehovorím to je hrozné,neviem na čo si platíme poistenie ked aj tak skoro všetky lieky si zaplatíme.Ale tie probiotika mi hned doktorka napísala ten Nutrolin ale aj tak som tam tiež nechala pomaly polovičku materskej![]() Gabi ono je určite niekedy lepšie byt bez toho chlapa ale tie chvíle ked ste ako štastná rodina niekde pohromade tak to vynahradí aj tie nervy s tým chlapom.Si myslím teraz ked len tak pozerám po neviem či štastných rodinkách ale sú spolu.A už aj pochybujem že sa niekedy nájde nejaký nový dobrý tatka ale dakujem za tie slová.![]() Včela:aj tebe dakujem za podporu,poteší to. My ideme k zubárke 2.4 tak to bude tiež sranda ale tebe budeme držat palečky.Ty máš tiež doma s malou prču s tým opičkovaním musela byt rozkošná.Valsi:máš pravdu v tom že máme starost s tým všetkým okolo prckov a na tie blbiny už nemám sily.Babičku s dedom máme tiež daleko takže som na to fakt sama.Ale ono sa hovorí že dievčatká sú šikovnejšie tak snád aj ten moj Daneček to niekedy dobehne a s vašou pomocou to zvládnem ![]() Lucinka:presne viem aký kravál narobí.To aj ten moj ked mu niečo zakážem alebo vezmem,to je rev.Sa bojím urobit niečo také vonku aby mi neurobil ešte scénu aj tam ![]() Tak sa tu zasa majte krásne a papa ![]() |
| koblajs+víteček 11/07a Adámek | 79664 |
|
|
26.3.2009 13:15:13
Ahojte.tak dneska jsem byla na kontrole.jsem po ultr. a mimís pěkně roste.jsem v 9 týdnunevolnosti sice pořád jsou,ale dnes je to lepší.ale mám hroznou rýmu.doufám,že jste v pořádku a všichni zdraví.
![]() |
| Lucie+Ondrášek19.11.2007 | 69595 |
|
|
26.3.2009 10:11:48
ahojte holky,
Mirko taky jsem se pobavila ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No jen jsem chtěla napsat, že my máme taky vztekací a vzdorovací období ![]() ![]() je to děs a nic na něho neplatí, někdy mi jde už hlava kolem a jen se těším na to až zalehne a já si oddechnu.Do koupelny ho nepouštím, pokud se nemusíme koupat nebo umývat, protože chce buď zub.pastu kterou jí nebo šampóny apod. všechno olizuje a kolikrát mu jdou mydliny od pusy. Nechápu co mu na tom chutná a když mu to vezmu tak máte vidět ten kravál a tak je to se vším co má zakázané. |
| Gabi+Tomášek 20.11.07 | 62672 |
|
|
25.3.2009 21:28:43
Miru hodina pryč aještě jsem nic nezašila...
![]() |
| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
25.3.2009 21:17:39
Včelko, úplně vidím, toho žďabíka, jak se rozčiluje
. Jojo, ženská už se pozná od malička .Valsi, to mně se spíš v těhu stalo, že mi nechtěli prodat vůbec nic. Že prej třeba těhulky nesměj ty cucavý bombony na bolení v krku. Já na ně koukala. Pak mi dali Preventan Quatro. Ale moc jsem si v těhu nic nekupovala. U Lukyho jsem byla nemocná dvakrát, tak jen ty antibiotika, co mi napsala doktorka. U Mišáka myslím jsem nemarodila vůbec. Gabi, nejradši bych Ti poslala taky něco na zašití. Mám tu hromádku a nechce se a nechce.... |
| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
25.3.2009 21:12:07
Jojo, tak to jsem ráda, že se nesměju sama
![]() .Nejhorší ale je, že si uvědomuju, že už se mi to stalo víckrát, že mi řekli, že nemaj to, co já chci, ale něco stejnýho s jiným názvem od jinýho výrobce. Ale nikdy jsem nad tím nepřemýšlela, protože mi to řekli hned v první lékárně. Tak jsem to neřešila. Hlavně, že je to stejný, že se za léky platí, to vím, tak jsem prostě zaplatila a šla. Ale až teď, že ve dvou lékárnách to neměli, tak jsem si říkala, že jí to asi řeknu, spíš jako aby to věděla a třeba předepisovala rovnou jiný, když tadyty nemaj. A ona takhle mi to vysvětlila. Já jim dám příště ![]() . Se jich rovnou zeptám, jakej je cenovej rozdíl mezi těma, co mám na receptu a co nemaj a mezi těma, co mi tak s úsměvem nabízej. To jsem zvědavá. A to i kdybych pak měla počkat do odpoledne. Což jsem teď nechtěla, protože taťka bejvá dýl v práci a já to mám daleko do lékárny, tak už bych pak zase nejela s marůdkem do lékárny a prostě mě to ani nenapadlo, že by v tom byl cenovej rozdíl. Od teď, i kdybych ho měla dát hlídat babičce, tak tam sjedu odpoledne. To je taková drzost ![]() , fakt!!! Tak a už se nevztekám . Já už mám tu dvojku druhou . Tak ahojky a užijte si večera ![]() |
| Valsi | 82350 |
|
|
25.3.2009 21:00:46
teda Mirko,
takhle nadherne a od plic jsem se uz dlouho nezasmala (nejdrive prihoda s Pipkou a pak ty tanga)..smala jsem se tak ze si ten muj chlap musel myslet ze jsem se zblaznila ))S tou lekarnou se mi tohle co pises jeste nestalo ale taky si o nich nemyslim nic dobreho..treba to jak kdyz jsme byly tehotne nam prodali leky ktere se v tehu nesmej uzivat a podobne (myslim ze jsme se tu o tom bavily) ![]() Ale stejne pokazde kdyz vlezu do lekarny necham tam hromadu penez ..ty pripravky na ekzem jsou pekne drahe :-( (to mi pripomnelo ze jsme asi pred tydnem dostali v lekarne vzorek kremu pro ekzematiky a mala se mi po nem priserne opupinkovala )Tanik: kocarek jsem myslela ze taky "dojezdime" ale kdyz me se nejak prestal libit a chtela jsem zmenu ![]() Jo a myslim ze kdybych byla na malou sama jako ty tak by taky neumela hromadu veci...proste mame starost o jejich jidlo, piti, zdravi, cistotu, spani a ja nevim co jeste a proste na ty blbinky okolo uz nam vetsinou nezbejva energie ...no a na to jsou vetsinou tatinkove nebo babicky a dedeckove ![]() PS: v sobotu jsem vzala malou ke kadernici ostrihat..to jste nevidely tu scenku... rvala jako kdyz ji trhaj zuby ![]() |
|
|
25.3.2009 20:50:41
Tani, to bude dobrý. Vztekání jednou přejde (doufam, nemam zkušenost), povídání přijde a nočníčkovat - do toho se pustim naplno až v létě, až bude tepleji. Dneska jsem Dani koupila dvoje krásný spoďárky. A Tani, bez taťky je to asi blbý, ale my tě tu podpoříme, nebudeme tě zlobit a bude fajn a jak píše Gábi i taťka se najde
![]() Jsem objednaná na 30. k zubařce a máme dorazit obě, že prý Dani povozíme na křesle. Jsem zvědavá a pak vám napíšu zážitky. A my máme s opičkováním - jednou ráno jsem přilítla do ložnice, ruce v bok a hudrovala na taťku, že nevstává do práce (on je na to faaakt děsnej), odběhla jsem. Z ložnice se ozval obrovskej smích, běžim zpátky, Dani mi jde naproti s ručkama jakoby v bok. A taťka mi ani nemohl popsat, jak tu Dani jakoby taky hudrovala . To se teda učí věci ![]() |
|
|
25.3.2009 20:44:51
Miru tys mě fakt pobavila
![]() ![]() se tu chlemam nahlas |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.