Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lucie+Ondrášek19.11.2007 | 69595 |
|
|
18.3.2009 14:24:08
Holky kde jste kdo
???Já si tu jdu přečíst příspěvky a tady nikdo nepíše ![]() |
| Rominka+(Anna12/05, Vašík01/00 | 39878 |
|
|
18.3.2009 13:09:20
Omlouvám se, za vpád do diskuze. V průběhu dubna plánujeme pro naše chůvičky Kurz první pomoci u dětí, školí Český červený kříž. Je možné, že budeme mít nějaká volná místa. Pokud jsou tedy mezi vámi maminky z Brna a okolí, které by o účast měly zájem, mohou na sebe u nás nechat kontakt na:
http://www.mia-hlidani-deti.cz |
| koblajs+víteček 11/07a Adámek | 79664 |
|
|
16.3.2009 13:16:18
Holky děkuji moc.dnes jsem nezvracela tak snad je mimís vpořádku.jinak my už máme všechny stoličky 4 a čekáme na špičáky.mějte se
|
| daniela Králová | 82794 |
|
|
16.3.2009 12:56:49
tak už jsme tuuu a prcek leží.
tak jsme v sobotu pekli buřtíky.ještě,že nám vyšlo počasí,protože v neděli zase lilo.byli to pro nás první letošní buřty na ohni.Sebík lítal venku od 16 do 18,30.super.už zvládá i výmoly na cestě,kopečky,obrubníky.. ![]() a v neděli si kluky vzala tchyně na procházku.jak jsem psala,lilo...tak jsem myslela,že se projdou,Seba bude v kočáru,pod pláštěnkou.no nic,šla s nima na prolejzačky,pod houpačkama hotový rybníky vody,bahno všude.takže jsem pak prala a prala a prala a peru jěště teď .ale zas na druhou stranu,měla jsem od nich klídek hodinu a půl![]() jojo Mirko mám taky děti každý úplně,ale fakt úúúplně jiný.ve všem.kromě očí,ty mají oba stejný,ale to je taky všechno.i ta pravo-levo-rukost,to sedí.Dáda je levák jak poleno a Sebí spíš používá ruku pravou.no a jinak se mají čím dál víc rádi,Dáda si Sebíka brání i před ostatníma,furt se pusujou dělí se o jídlo-někdy a blbnou spolu. koblajs opatruj se,nevolnosti přejdou a bude dobře. ![]() ![]() paa |
| daniela Králová | 82794 |
|
|
16.3.2009 11:29:24
ZDRAVIME OD OBĚDA A LETÍME DO ŠKOLKY.pak napíšeme,
![]() ![]() |
| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
15.3.2009 22:11:36
Ahojky mamulky, tak jak jste se měly přes víkend? My jsme tu měli jednu princeznu nocležničku z pátku na sobotu, tak bylo hned veseleji. K tomu se přidal tady synovec z baráku, tak tu byl klid jenom v noci
. Jinak ani nevím, co bych psala, jen jsem se na vás skočila podívat a vy to flákáte ![]() . Vrátila jsem se zrovna z cvičení, tak do sebe cpu salát z čínského zelí, mrkve a okurky, ať mi to cvičení k něčemu je . Dneska nám oznámila naše suprácká předcvička, že se budou snažit o mimíska, takže mi je z toho trošku smutno, kdo nám pak bude cvičit. Je to takový zlatíčko, pořád plná optimismu, takovej prcek, přes 150cenťáků, kterýho je všude plno . Pouští úplně suprovou hudbu, a sestavy má fakt od podlahy. No prostě člověk na svým místě.Jinak Mišule se nám nějak rozpovídává a Lukíno se hodně zklidnil, tak se máme dobře. Docela si kluci vyhrajou, tak je to fajn. Tak já půjdu, mějte se mooooooooc krásně. Papa |
| HANKA/PROKŮPEK 8.11.O7 | 89683 |
|
|
15.3.2009 17:45:20
Tak se nám drž a vyberte zase pěkňoučké jméno!!!
H.a Prokůpčátko ![]() |
| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
13.3.2009 19:31:42
Ahojky mamulky. Ty zoubky ale nerostou od jedniček po pětky. Nejdřív jedničky, pak dvojky, pak čtyřky, pak trojky a nakonec pětky
. Ale když to nebude přesně tak, tak to myslím taky neva .Jinak my se máme dobře, malej nechce bejt moc dlouho v golfkách, tak je často na svejch a spokojenej. Vidím to tak do léta na golfky a pak asi bude chodit péšo. Ale nevím, přece jen musíme občas máknout, tak bude muset sedět. Nebo když pojedem v době spánku, tak taky vezmu kočár. My máme fakt každý dítě jiný. Lukajda řval všude, kam přišel, Mišule je v pohodě. Lukajda by jezdil ještě teď a Mišák už ne. Jeden blonďák, druhej tmavej. Jeden rozežranej, jeden nechce jíst. Luky pravák a u Mišáka to vypadá na levou, teda zatím si tam všechno dává. No prostě to budou bráchové jak blázen . Jeden je podobnej mně, druhej taťkovi. Ale maj stejný rysy některý, jen prostě celková podoba je u Lukyho na mě a Mišáka na taťku.Koblajs, tak ať se Ti brzy udělá líp. Ahooooooooooooooooooooooooj |
| koblajs+víteček 11/07a Adámek | 79664 |
|
|
12.3.2009 18:40:29
Ahoj holky.tak jsem dneska byla u dr.tak je tam imísek odpovídá 6 plus 3 a má srdeční akci.ale je mě zle a zvracím.
hr§za!tak se tady opatrujte a dá zase o sobě vedět až mi bude líp. |
| Valsi | 82350 |
|
|
12.3.2009 14:36:54
Ahoj holky,
nam taky rostou zoubky nejak divne..taky ji chybej nekde 3ky ale uz ji rostou stolicky. Jinak jsem se ptala sveho zubare kdy s ni mame poprve prijit a rekl ze prej az ji vyrostou vsechny zuby..ze ted s ni stejne nic neudela ..spis to vypadalo ze se mu do toho nejak nechce![]() Jo a uz bych potrebovala malou ostrihat..ne ze by mela nejak extra haro ale pada ji to do ocicek ale sama si netroufam ale taky si nedovedu predstavit jak ji udrzim nekde v kadernictvi sedet na zadku ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.