Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lucie+Ondrášek19.11.2007 | 69595 |
|
|
11.3.2009 20:59:26
Gabi, podobně rostou zoubky i malému od známých, stoličky už má, ale ještě nemá trojky nebo čtverky...nevím přesně. Je to v pohodě. My máme zatím jen 7 zoubků. Já jdu zhruba za měsíc na prevenčku a malého beru sebou ať mu paní zubařka zatím vypíše kartu a pokud bude chtít tak se mu nakoukne do pusinky. Jde zrovna i se mnou mamka, tak mi ho alespoň pohlídá když budu v ordinaci.
Mirko to je fajn, že jsou kluci tak šikovní a pěkně ukážou zoubečky. A k tomu stříhání, my máme doma strojek a zatím jsem malého stříhala jednou, ale byl to horor, celou dobu řval. Tak jsem zvědavá co bude říkat podruhé. Zkusím první před ním ostříhat taťku, aby viděl, že o nic nejde a pak jeho. Ale zatím to má dobré, takže až tak nějak na léto. |
| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
11.3.2009 20:22:09
Ahojky, odkaz se mi nechce otevřít, někdy máme s tím you tube problémy. Asi když je tam hodně lidí. Tak kouknu později.
Jinak jak jsme dneska byli na tom odběru krve, tak mimísek poplakával, ale nijak neřval-chuďulínek. Nekoukala jsem se, až pak když měla sestra ty ampule krve na stole a psala tam Michuli jméno, tak jsem teda koukala, jak jsou veliký. Jsem si říkala, jestli v tom našem Mišánkovi ještě nějaká krev zbyla ![]() .Gabi, myslím, že je jedno, jak mu ty zuby rostou. Občas se to prostě stává. Možná zubař by k tomu něco řekl, to nevím, ale spíš myslím, že by to neřešil. Hlavně že ty zuby rostou . My už u zubáka byli v roce. Chodím na prevenčky po půl roce a stejně tahám děti s sebou, tak už jim tam rovnou koukne. Mám kluky zaregistrovaný u svýho zubaře, takže je to pohodička, než kdybych měla lítat se sebou ke svýmu a s klukama k dětskýmu. Luky se bál od malička a řval jak tur a zubař si chválil, jak mu je hezky vidět do pusy a Mišule to má na salámu. Pusu otevře a zkoumavě si zubaře prohlíží, co to jako dělá . Hlavně Luky řval vždycky i u holiče a Mišák sedí v klidu. Dneska jsem byla zase jim dát letní sestřih, tak sedí (Mišák) a kouká na sebe do zrcadla. Vůbec to neřeší. My fakt máme každý dítě úplně jiný v každý věci.Tak jdu vařit na zítřek polívku, zase budem mít couravej den, tak abych měla pro kluky jídlo, až se vrátíme z návštěvy . Tak ahooooooooooooooj |
| Gabi+Tomášek 20.11.07 | 62672 |
|
|
11.3.2009 18:41:41
Ahojky holky...tak my máme další dva zuby a bez teplot,snad je trošku protivnější,ale fakt jsu ráda že to probíhá tak hladce,,,furt si teda chytá uši,tak asi jak lezou ty spodní stoličky,tak ho to bolí,dneska jsem mu dala i 2ml panadolu na ulévu,ale nemáme dole trojky ani čtverky a rostou mu pětky,teda řekla bych že to jsou pětky...nevadí že to není tak nějak po sobě??jako 12345,co?K zubařovi jsme ještě nešli,protože věřím že mu nikdo pusu neotevře a nechci aby pak měl strach ze zubařu.
Včelko ten malý od té kámošky vždycky udělá jakože tlačí nebo něco jako aaa a ona mu podá nočník vyslečeho a on hodný počká a pak se vykaka nebo vyčurá,je fakt šikula,ale to je asi vyjmečné...nějak to neřeším. ![]() |
|
|
11.3.2009 14:59:39
a ještě jsem chtěla dodat, že teď je mu 16 a zajímají ho jen počítače
![]() |
|
|
11.3.2009 14:57:23
jo jo je to ta blondýna z té reklamy
![]() A Dáda je šikulka. Pamatuju si, že když byl můj brácha mladší tak miloval vlajky a strašně rád je poznával v knížce. |
| daniela Králová | 82794 |
|
|
11.3.2009 14:31:24
jojo blondýna je dobrá.tu jsme si pouštěli včera večer.je to ta z té reklamy,že jo?.na jogurt.a ještě se mi moooc líbíl BOREC.
no u nás se ted taky spí,ted se teda vzbudil,ale ještě moc nespal,tak usnul znova. tady je taky hnusno.chvilku slunko a vzápětí kroupy nebo déšť.tak taky asi nikam nejdem. jo Dáda se pustil do vyrábění vlajek.už máme naší,Francie a EU. ještě že to nechce věšet ven za okno![]() ![]() |
|
|
11.3.2009 14:16:11
moc zdravím,
malý mi spinká a já už jsem stihla vyžehlit a uklidit, tak teď tak trošku odpočívám... Dano super odkaz, dívala jsem se tam i na jiné, ještě je dobrá ta blondýna ![]() ![]() Jinak u nás celý den leje jako z konve, takže jsme nevystrčily paty z domu... no co se dá dělat, až se malý vyspinká tak si budeme hrát ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| daniela Králová | 82794 |
|
|
11.3.2009 12:56:34
ahojte
dám vám něco pro pobavení ![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=wshj9_Hex08 papa |
| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
10.3.2009 21:03:46
Ahojky mamulky.
Takže pro začátek, Dani, paráda, že už jste zdraví ![]() . My jdem zítra ráno k dr. na krev. Mišulka kašle tak dva měsíce a nic mu nezabírá, tak to trochu víc budou zkoumat.Nočník nechám ležet do dvou let, to se mi osvědčilo u Lukajdy, tak to tak chci zopáknout. Tak dneska jsem si povozila Janéčko. Krásně se s ním manipuluje, teda při vyjíždění a sjíždění na chodník jsem to moc neuměla, ale to jde asi o zvyk. Jsem zvyklá na ten náš tank, kterej se ani nehne a nemusím se bát, že se převrátí. A mám pocit, že jako u toho Janéčka musím dávat pozor při hrbolech, nebo prasklých silnicích, tak mi přijde, že tam to miminko hrozně drcá a klepe se. To ten tank, co máme my, tak tam mimi necítí sebevětší výmol. Všechno to vyrovná ten houpací spodek, že jako lítaj všelijak kolečka, ale korbu držím vlastně já svýma rukama a ten se nehne. Takže oba kočáry mají své pro a proti. Ale jsem ráda, že jsem si to zkusila. Pořád jsem po něm tak toužila a teď jsem našla nějaké výhody na tom našem, tak se má touha zmenšila ![]() . No a za pár měsíců si vyzkouším Janéčko pro dvě dětičky . Kamarádka už je rozhodlá, že si koupěj stejnou značku, jen pro dva.Jinak oslava se u nás povedla. Pařili jsme do půl třetí do rána, bylo tu spousta dětí a dospělých, takže jsme se nenudili. Tak se mějte hééééééézky ![]() ![]() ![]() |
| včelka, Dani 11/07 a Ája 01/10 | 72703 |
|
|
10.3.2009 9:03:12
Gábi, tak ať to dobře dopadne. Každá zkušenost dobrá.
Dani taky dlouho na nočníčku neposedí. U nás spíš prkýnko na záchod. Tam sedí, ale u toho čmárá do křížovek, bere mi vložky a tampóny, prohlíží si časopisy. Zatlačí a když nic nevyteče, nevyleze, tak to necháváme. A když má v plence, tak už ani neříká, pak poznam jen podle čuchu. Měli jsme období, že přiběhla s "čččííí" ale to bylo i 20x za den a dost často mě jen chtěla dostat ze židle do pohybu a před záchodem hodila kličku a běžela jinam. Baví jí po použití wc splachovat a občas i spláchne mně, když tam sedim. a škube po kouskách toaletní papír a pouští mezi stehýnkama do záchodu . Má to všechno okoukaný a já jí i ukazuju, když jsem na záchodě, že tlačim. Gábi, a jak jsi psala o tom děťátku, co už si umí samo říct, tak jak to říká, nevíš? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.