| krupima-2 děti | 18643 |
|
10.5.2010 20:25:06
tak to gratuluji
a závidíííím .... |
| Monik, Matěj 11/07 | 107247 |
|
|
10.5.2010 19:40:39
Nás vzali, dnes jsem byla podepsat rozhodnutí. Ale měli jsme to fousatý, jen místních bylo 11 přihlášek, ze města se sem chtělo cpát dalších 10, mohla vzít 4... těm ředitelkám to teda ale vůbec nezávidím
|
|
10.5.2010 18:51:29
Nu čekala sem to,ale přece jenom ve mě doutnala malá naděje.
Takže podám odvolání a uvidíme jestli to nějak pomůže a co mi paní ředitelka na to řekne ![]() uf...tak sem trochu zase rozhozená,to je teda rok ![]() co Vy ostatní? jak se máte???? ![]() |
| Hanka, Barča11/07 a Ráďa05/10 | 76708 |
|
|
5.5.2010 16:17:06
Jůůů, to máte s těma školkama těžký
![]() Barču vzali hned, a to jsem měla strach - když jsem těhu. Tak nastupuje v září a může už na celý den, protože budu na mateřský s druhým mimčem. My neplínkujeme od podzimu, ale na noc ještě jo. To se asi nedá odnaučit, když se spinká ![]() Krásný den. |
| Lenčča | 67896 |
|
|
5.5.2010 15:07:28
Ahojky!
Co se týče plínek, dáváme jen na noc. Už jsme byli na 3 zápisech - u nás, ve městě pět minut od nás a ve městě, kde pracuju. Výsledky zatím nevíme, ale naději máme asi jen u nás - to by bylo nejlepší, protože tam chodí i kluk. Jestli nás vzali se dozvíme až za 14 dní. Už aby to bylo. S těmi nemocemi je to u nás také hrozné - pořád nemocná, ale musím zaťukat, že co jsme dostali sirupy na posílení imunity to je lepší. Už aby bylo léto a pořádné počasí - u nás je teď pořád hnusno. Tak se mějte, já jdu na poštu. |
| Monik, Matěj 11/07 | 107247 |
|
|
5.5.2010 14:36:36
Valsi my jsme s odplínkováváním začali na konci března a taky se mi zdálo že snad čůrá každých pět minut. Ale nakonec to tak strašný nebylo. Chce to vydržet těch prvních nejhorších 14 dní a pak to bude v pohodě. Na noc a na odpolední spaní ji ještě má, po odpol. spaní ji měl úplně suchou snad jen jednou. A z toho že jste mezi posledníma si nic nedělej, čím později se jim to začne vysvětlovat, tím rychleji to pochopí.
My jsme u zápisu byli minulý týden, snad nás vezmou, Matýsek už se tam těší a když jsme tam byli tak se mu tam líbilo, ani si nevzpomněl že tam je nějaká máma :) |
|
5.5.2010 14:11:05
My ještě na vyjádření školky čekáme a doufáme
![]() Jinak to budu muset řešit paní na hlídání,manželem a babičkou a bude to dost vopruz ale co nadělám...samozřejmě se odvoláme....Andrejka už plenku odhodila úplně,vydrží celou noc,teda statistika je ze 4 nocí jen jednou měla vlhký pyžámko. Tak doufám,že to už tak zůstane ![]() U nás je hrozná zima,děti do toho kašlou,já už s manželem taky ![]() Jdu vařit a balit |
| Valsi | 82350 |
|
|
5.5.2010 12:21:08
Ahoj holky,
tak jsme dneska byli u zapisu do skolky a jestli nas vezmou jeste nevim...az podle toho kolik se prihlasi deti ktere do skolky podle zakona vzit musej (ty predskolni)...pak se uvidi kolik budou brat ostatnich deti ![]() Jo jinak jsme konecne najeli na trenovani bez plinky (jsme tu asi posledni kdo nosej plinu)..mala mela asi dva dny prujem a udelaly se ji desny opruzeniny (zkousela jsem mazat Rybilkou, Bepantenem, Calciovkou a nic nepomaha...mala si to strasne skrabe a nemuze ani v noci spat jak ji to asi svedi)...takze plinky odkladame aby co nejvice vetrala Cura snad kazde dve minuty ...obcas se zapomene takze budu mit co prat Ale jsem sama rada ze nas to donutilo...uz je to ostuda jak porad plinkujeme. Nejhorsi je, ze mala tu plinu porad chce...doslova ji vyzaduje a rika ze chce bejt mimino ![]() |
|
4.5.2010 19:25:30
holky díky za chválu
![]() na těch fotkách vypadá všechno tak ideálně,ale jsou to pěkní raubíři :) ale hlavně když jsou zdraví - no ale to si taky uvědomím vždycky až když je něco trápí ![]() jinak u nás frmol jako dycky,ke všemu ve čtvrtek odjíždíme pryč a zítra nám nejde voda tak musím vzít děti do práce,protože ani školka nefunguje :( počasí je nanic,dneska se to drželo,ale teď večer začalo docela pršet, snad bude aspoň víkend jakž takž ![]() hezký večer,jdu je "nakopat" do postele ![]() |
| Hanka, Barča11/07 a Ráďa05/10 | 76708 |
|
|
4.5.2010 18:08:23
Brabenečku, to je mi Adélky líto a posílám pohlazení
![]() Naše Barča brala ATB minulý týden, teď začala rýmovat Je to děs, asi je to tím počasím. Jsem přešťastná, že už umí smrkat.Tady prší a prší a prší....... ![]() |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.