| Bochi,Davča+Verunka | 63832 |
|
|
20.2.2012 22:19:08
Ahoooooj
tak jsem si po dlouhé době na Vás vzpomněla... Add lyžování akorát jsme se podruhé už letos vrátily z lyžování . Verču jsme dali před měs.do školičky,byla dost gumová,zvládla jen s instruktorem za zády,když jí podpíral,jednou mu dokonce ujela....ještě jí málem přejel. Ale nevěřila jsem a tento vlastně minulý týden BOMBA!! hned druhý den začala jezdit krásně sama,obloučky švihala jak závodnice...chválil jí(měla stejnýho instruktora naštěstí)že prý jí můžem dát někam že je talent. Tak mě to dost potěšilo. Davča začal teda ve 3 letech o rok dřív než Veru,ale ona je takovej prcek a slaboučká...no a zvládá to ale. Takže za nás supeééér Ale ještě jsme nezkoušeli brusličky. Však má čas.I když příští rok už bude se školkou pravidelně chodit bruslit.Je ve sportovce..Letos chodí zatím jen plavat a do haly na atletiku |
| *Kate*+ dve holky 05+08 | 50403 |
|
|
7.2.2012 18:31:50
ad brusle...pokud nechodíte nějak často bruslit a jste někde na organizovaném bruslení, tak mi nepřijde od věci brusle půjčovat....půjčovné je obvykle kolem 50 Kč, tak my to třeba u zuzy nejdřív párkrát půjčili, aby si to zkusila a až když jí to šlo a bavilo, tak jsme jí koupili. teď o víkendu jsme byli jak totální trubky bruslit v nákupním centru ač máme zamrzlý rybník kousek...ale v té kose se mi teda vůbec nechtělo tam blbnout. takhle jsme bruslili v tričkách a ještě si holky zablbnuly s tučňáky, které tam mají pro děti co se učí a o které se při jízdě můžou opírat
děsná atrakce ![]() |
| Kozovka+Verča 8/04+Tom 1/08 | 56775 |
|
|
6.2.2012 21:03:44
Pěkný večer po delší době
![]() Kate,tak bohužel Tomáš ještě lyžování nezkusil,a u Verči to bylo poprvé až minulý rok v březnu a to jen asi 2 dny a pak letost byla na týdením ŠVP na horách v Krkonoších se zš,tak se jí strašně chce ještě někam jet na lyže a chce se nám pochlubit jak jí to jde. Tomášk má i zatím jen malou premiéru na bruslích a to jen na ty boty,jak jsou 2 lyžičky,Minulý rok je vůbec nechtěl a teď mu je to v některých botech malé a děsně to padá takže má nějaké peníze od babiček k narozkám tak bych ráda koupila nejlépe asi bazarové klučičí brusle.Nemá ani helmu na lyže a Verča má tak jí měla i už i na bruslení,jelikož během školy v družině venku měla ten otřes mozku,tak má člověk trochu víc strach. |
| *Kate*+ dve holky 05+08 | 50403 |
|
|
3.2.2012 8:28:05
Ahoj,
mám dotaz. Jak to máte s ledňáčky a lyžováním ? Já si naivně myslela, že Zuza se tuhle zimu rozjezdí, ale zatím nic moc. lyžování jí nějak nevoní a upřímně já mám hlavně ambici jí to neznechutit. Přitom si myslím, že má všechny předpoklady pro to, aby lyžovala...nebojí se, nefňuká venku že je jí zima nebo jí bolí nožičky, je pohybově dost šikovná.....ale prostě nějak jí to lyžování zatím nesedlo. přitom bruslení jí chytlo a jezdí hodně a ráda... |
| VěrkaS + 3♂ | 69905 |
|
|
26.1.2012 21:20:00
...samozřejmě pozdravuj i Ondru!...
![]() |
| VěrkaS + 3♂ | 69905 |
|
|
26.1.2012 21:19:08
Ahoj Kloko, tajně jsem doufala, že dnes nakoukneš
![]() Maty se změnil celkem podstatně - začal mluvit... a mele a mele a mele... sice mizerně, ale mele... jinak je pořád mrňavej a ve školce je tedy velmi hodný. Nejen ve školce - pomalu ale jistě se stává oblíbencem všech babiček, dědečků, tetiček a strýčků On je neskutečně roztomilej... vím, že to zní asi děsně, jak ho tady chválím, ale já si ho prostě nemůžu vynachválit... tak pohodový dítě se jen tak nevidí... jedinej problém je jídlo - on nechce skoro nic jíst,což je ve školce trochu blbý, ale učitelkám jsem řekla, ať z toho nejsou špatné (byly), že se doma dojí tím, co mu chutná...Pozdravuj Norbíka i Theušku! ![]() |
| Kloka + 3 | 63919 |
|
|
26.1.2012 20:19:47
Ahoj!
Věrko, děkujeme a i my přejeme Matýskovi všechno nejlepší! Tak by mě zajímalo, jak se za ten víc než půlrok od června změnil...(a zdravíme taky Tebe, Romana i kluky!) Norbík je prosím nejzlobivější dítě ve školce, tedy ještě tam má jednu konkurentku. A má moc hodnou paní učitelku, která o nich říká, že jsou prostě dva "nejdominantnější" ![]() Přeju samozřejmě i všem ostatním ledňáčkům, i těm, co už narozky oslavili. Ale víc času není ![]() ![]() |
| VěrkaS + 3♂ | 69905 |
|
|
26.1.2012 19:00:56
Všechno nejlepší Norbíkovi k jeho 4. narozeninám!
![]() Prostě je Norbík Matýskův spolurozenec, tak jsem si na něj dneska vzpomněla! |
| VěrkaS + 3♂ | 69905 |
|
|
14.1.2012 19:32:12
Jo, k sežrání to oni jsou
![]() Vítečkovi přeji brzké uzdravení a nemoci ať se mu na nějaký čas vyhnou... Kluci se drží, tak kéž by jim to vydrželo... za poslední dva roky jsme u doktorky byli asi jen 2x, což je na tři děti celkem slušný číslo ťuk ťuk ťuk |
| Zozinka | 66370 |
|
|
13.1.2012 18:08:38
ahojky...koukám,že poměřujete ledňáčky..
...Míša má 104cm a 16kg..snad si to dobře pamatuju..a botky 26-27a jinak jsem byla dnes s Vítečkem opět u dr.nezdál se mi,zvýšená teplota,bála jsems e ,že se vrátila ta infekce,tak jsme vzala i moč...a nakonec mu píchali obě ouška...chjoo,kde to chudák malej bere,od Vánoc jsme doma,rýmu jsem nepozorovala,jen kašel...už mě to štve,je mi to tak líto...chjo..ale ulevilo se mu,je lépe...dr.říkala,že jsme přišli včas,že by do zítra měl 40tky horečky... jo a malé děti jsou fakt roztomilé,Věrko,oni to doženou,to víš a teď jsou k sežrání ![]() ![]() ![]() |
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.