| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 25933  [Dalších 25843 >>]
Bochi,Davča+Verunka 63832
3.3.2012 17:21:45
Zozi,budu na Vás holky moc myslet v pondělí,ať to není nic vážného.
~6~

Petruško,copááák jsem moc zvědavá,to tvé "trošku něco"..je záhadné.Žeby zaděláno?!~:-D~p~
)No moc dlouho nás nenapínej holka!!!!

Jinak dnes taťka koupil kolo Verče,tak jsem zvědavá,jak se naučí jezdit~;)
Je moc nadšená.

Zdravím a přeji hezký zbytek víkendu..(já již tradičně opět v práci )~7~
Petruška-Mia 01/08+Tobik 06/13 65307
3.3.2012 15:00:20
Ahojik Zozi¨

moc me mrzi to s babickou a preji uprimnou soustarst~6~~6~~6~

jen ti chci rict s tim zakoukavanim .
byla jsem s tim i sMiuskou tak kolem jejiho druhyho roku,zakoukavala se mi a tak jsme sli na EEG musela mi u toho usnout a taky se i probudit aby sledovali ten mozek pred usnutim a i po probuzeni,merili mi to asi 45minut.A vysledek byl v poradku,pry zivejsi deti se zakoukavaji,Ulevilo se mi taky jsme mela strach jestli nema zacinajici epilepsii.
takze držím palečky a pevně doufám že vaš vysledek bude stejny jako u nas!!
Mišulka je zdrava holčička!!!

jinak u nas nic noveho no malinko jo ~b~ale stim jeste počkam
mej te se krasne a dej mi vědět!!!!
papapapapapa
Zozinka 66370
29.2.2012 19:57:44
Muffy..moc Ti děkuju,trochu jsi mě uklidnila..doufám,že to u nás bude taky tak..v pondělí budeme vědět víc...a za babičku také děkuju..bohužel poslední rok jsem na ní moc času neměla a proto mám pocit,že jsem se s ní tak nějak dostatečně nerozloučila a neužila si jí...navíc o Vánocích jsem jí viděla naposledy vlastně na štědrý den,hned druhý den ráno jsme jeli na pohotovost s Vítkem a už si nás tam nechali...pak jsme si ještě volali a moc se těšili,že si ji k nám vezmeme jak se děti uzdraví a vynahradíme si to...a bohužel....mám to neustále všechno v sobě a hrozně to bolí,nějak to ze sebe nemůžu dostat ven a asi by to bylo potřeba...jinak na vzpomínám na všechno krásné co jsme spolu prožily,kdby tak šel vrátit aspoň jeden jediný den kdy jsem byla dítě a byla u babičky...ale ve zpomínkách si to připomínám~6~~s~
muffy+Vojtíšek08+Matýsek09 47032
29.2.2012 12:00:55
Zozi, moc teď nepřispívám, ale Tobě musím vyjádřit upřímnou soustrast s úmrtím babičky.Dělala jsi pro ni toho tolik, že byla na Tebe jistě moc pyšná. Takhle se málokdo postará o své rodiče, prarodiče.
A s Michalkou moc moc držím palce.Také jsem kdysi od známé slyšela, že se jí holčička občas zakoukala,byla s ní také na EEG a nic se nepotvrdilo.Jak to přišlo, tak to odešlo, tak to bych přála i Vám.Třeba to oklepání může být opravdu bezděčná reakce při nějakém žárlení..Dej pak vědět.
Zozinka 66370
29.2.2012 11:56:32
tak jsem byla u dr.napsala nám dop.na neurologii,to zakoukání do blba by mohla být i epilepsie,já doufám,že bude v pořádku a jsem ráda,že jí vyšetří...v pondělí jdu s oběma,Vítek na kontrolu a Míše budou dělat rovnou EEG,tak nám držte prosím palce...~6~~;((
Zozinka 66370
29.2.2012 7:10:34
ahojky..

Zdeni,Bochi..moc děkuju...babička pro mě znamenala hrozně moc,byla to moje druhá maminka...a i Michalka jí měla moc ráda...

určitě zajdu...dnes půjdu k dětské dr.jestli mi dá doporučení.v pondělí jdeme na kontrolu na neuro s Vítkem tak bych poprosila bay jukli i na Mišku....ráno jak vstane tak je to dobrý,ve školce si prý ničeho nevšimli,ale spíš si myslím,že prostě nekoukali...a doma jak přišla tak to zase dělala...a asi 3x se zakoukala do blba....tak radši půjdu...buď je to reakce na Vítka nebo nic nebo taky něco může být....v pondělí byla asi hodinu u mamky.vítek taky,spal v kočárku a já byla u své dr. a mamka říkala,že to nedělala,až když jsem přišla a vzala Vítka na ruku...no uvidíme...děkuju vám
zdenula78+Ráďa06/05+Vanda01/08 61826
28.2.2012 22:33:41
Zozinko, upřímnou soustrast.

Určitě bych to s Miškou nenechala jen tak, nemusí to být nic, ale... Zajděte k dětskému neurologovi, poproste o EEG vyšetření. Tohle bych "pro klid duše" určitě podnikla.

Držím palce, ať to "nic" není.
28.2.2012 11:20:01
Zozinko
upřímnou soustrast.Vím ,jak jsi babičku měla ráda.Já sama (po 3 letech)
stále myslím na mou babičku,že už ji nikdy neobejmu a je mi to líto.Holt se s tím postupem času musíme smířit ač to jde dost špatně.~6~~6~~6~~6~

S mišulkou ,to ti neporadím..je to divné,nikdy jsem se s tím nesetkala..Snad možná se optat někde někoho jako psycholožky...nebo tak...nebo pakliže by to přetrvávalo, i snad dojít na neurologii.~5~ Zas aby jí ale nezkoumali moc.Ale na druhou stranu aby se něčemu předešlo a nezanedbalo,pakliže o něco jde.Budu držet palečky ať to není nic vážného.

U nás nic nového krom toho,že jsme v neděli oslavili 15tiny mýho Davči.

Příští týden se dáme do předělání Verčinýho pokojíku.Chce koníčkový pokoj...ale pozor,ona chce opravdovýho koně.Tuhle se mně zeptala,jestli jí tam ten koníček nebude kakat a čůrat~t~~t~~t~~t~ Prdelka...asi jestli jí to nepustí,jí přihlásím do nějakýho jezdeckýho oddílu.Což tady v Praze asi půjde blbě.~5~

No nic práce volá..~3~
Zozinka 66370
28.2.2012 8:13:13
ahojky všem...

u nás trochu pořád blázinec...obě děti pořád nemocné...Míša byla zase 5.týdnů doma,minulý čt šla do školky,jsem zvědavá na jak dlouho...

navíc 31.1. nám zemřela moje milovaná babička a doteď se s tím nemůžu nějak srovnat~n~

a mám prosbu:potřebovala bych radu!!..Michalka začala mít od neděle odpoledne najaký tik,záškuby nebo co to je...vždycky se oklepe jakoby jí byla zima/znáte ten pocit ,když vám leze mráz po zádech/ a dělá to hodně často...už jednou to měla snad někdy v létě pár dní a když už jsem chtěla jít na konzultaci tak to přešlo a v pohodě.zapomněla jsem na to..a teď znovu...říká,že to dělá samo,že ona to nedělá......Martin to dnes řekne i učitelce ve školce jestli by jí mohly trochu posledovat jestli to dělá i tam a jestli to nedělá jiné dítě,že by to napodobovala...a nevím,má mě to znepokojovat?co když je to nějaká forma epilepsie nebo něco?jsem navím bláznivá zdravotní sestra,tak hned vidím to horší......co myslíte,že by to mohlo být??????

20.2.2012 22:23:28
Tak jsem ještě koukla dopředu...
Já jsem v práci,takže jí nepoměřím.Nicméně vím,že přes metr prostě nemá.Má asi 14kg..a botky stále 24 (že by stále popeluška??~e~ )Je divný,že jí jsou botky od loňska a neztěžuje si.Nicméně jsem jí ted v polovině ledna dala boty větší po synovci a snad jí tak zas velký nejsou...
Velikost kupuji 92/98..něco větší...ale legíny ted donosila 1,5-2 roky..něco už kupuju na 3-4 roky..jsou jí děsně dlouhý a i velký v pase..takže proto ty menší.
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 25933  [Dalších 25843 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.