| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 25933  [Dalších 25703 >>]
Bára+3♀ 43220
11.10.2011 11:52:02
no já nějak nestíhám.... připravujeme obchod, otevíráme 1/11 :), vázne nám výroba (jsem moc hodná a neumím na ty lidi tam křičet... ale už to napravuju...) a tak nějak je té práce nad hlavu. ale ještě, že je~b~
holky jsou super, hodný :) Ančí s Elou chodí do školky, Niki je doma, tak se střídáme v hlídání a máme taky úžasnou paní, která se o holky stará, když my musíme pryč. Holky ji milujou a ona je, viděly se na začátku 5 minut a byly největší kámošky, za což jsem teda moc ráda ~R^ Ela zvládla díky Ančí školku v pohodě. doufám, že příští rok vezmou Nikču. odchází hodně dětí do školy (mají tam 48 předškoláků vč. Ančí) tak by se holky mohly jen vyměnit :)

no a co vy? jak se daří?
Zozinka 66370
11.10.2011 7:12:42
Bochi,nene,nezanevřela,jen už ví,že sama nesmí..teda aspo\ń doufám..včera mi v posteli předvedla jak ho brala do rukou..no šikovná je,to jo...ale....

holky,se školkama gratuluju..my včera po 14dnech a dobrý,ale že by skákala radostí,že tam jde to zase ne...ale jinak se jí tam líbí,jen ten týden je na ní asi moc,tak dva tři dny by asi stačily~t~..dneska jede na první výlet..jedou do Zubrnic do skanzenu a budou si tam zkoušen perníčky,dělat těsto,vykrajovat a zdobit a přivezou si to pak domů,tak jsem zvědavá jak se jí to bude líbit..doufám,že jo...
Bochi,Davča+Verunka 63832
10.10.2011 22:15:33
Jen nakukuju..teda Zozi..uplně s tebou soucítím....bože...no hlavně,že to dobře dopadlo.Šmudlíci oni chtějí pomoci...ale to víš domýšlet musíme my..
Tak aby na něj či vás nezanevřela,že jste jí ho sebrali..~6~

Jinak ségra už dorazila dnes v noci..takže za mnou dorazili do práce a byli 3 hodky.Takže jsem si Kubíka chovala a uchovala až usnul šmudlík.Teda ten vyrostl..zlatíčko zítra ho zas uvidím.
Jsem si ho pěkně poňuchala~m~~;)
muffy+Vojtíšek08+Matýsek09 47032
10.10.2011 13:21:16
Ahoj holky!
Teda, Zozinko, tak to musela být infarktová situace. Ještěže sebou Víteček nešil a Miška ho udržela. A paráda, že do školky se šlo v pohodě. Věřím, že s fotkami bráchy se ráda pochlubí.

Bochi, tak to se na Kubíčka moc těšíš, viď? Tak si to se ségrou užijte. A ten víkend, hmm, to zní pěkně. Taky bych něco takového potřebovala.

Kate, tak u nás změna školky taky proběhla v pohodě. Jen tam tentokrát vydržel jen 3 dny, pak ho skolila nějaká lehčí viróza. Od Vojty to chytil Matěj a teď já.Tak jde zas až ve středu, zítra jim tam neteče voda.

Počasí je šílené,co? Pořád doufám ve zlepšení, ale už chytám nerva a objednávám zimní boty a čepice.

Mějte se!!!
Zozinka 66370
10.10.2011 11:09:13
kate..ona si miška taky tak chová,sedí,já vedle ní a jistím hlavičko..co jí tohle napadlo ,netuším,ale doufám,že to bylo naposledy...byla pak víc vyplašená snad než my...ale držela ho výborně,to jo...
*Kate*+ dve holky 05+08 50403
10.10.2011 10:10:14
Zozi,
to se nedivím, že ses lekla. Já teda pamatuju, že jsme zuzanu nechávali lucce chovat, ale pod dozorem. sedla si na gauč a zuzu jsme jí dali do náručí a zachraňovali ~j~ a to byla vlastně o rok mladší jak teď miška. právě jsme chtěli předejít nekontrolovanému tahání mimina. ~t~
Zozinka 66370
10.10.2011 7:14:19
no Baru,přece bysme na tebe nemohly zapomenout...návrat ztracené matky....tak až zase budeš mít chviličku tak písni jak se máš~;)~6~

u nás zatím dobrý...jen mi včera chtěla Michalka pomoct a donést mi Vítečna na koupání,když jsem napouštěla vaničku a martin odběhl na minutku do kuchyně tak ho držela v náručí a byla v půli obýváku..on předtím ležel na gauči v zavinovačce..měla ho bez zavinky a držela ho dobře pod hlavičkou,ale krve by se nedořezal...martin jí ho vzal a ona začala hrozně plakat,že jí vyhubujeme,no ne,jen jsme jí to vysvětlili,ale nebyla dlouho k utišení a mně se klepaly nohy ještě v noci........uffffffffffff
Bochi,Davča+Verunka 63832
9.10.2011 19:50:33
Čus všichni..i Baru ty jedna ztracená matko ~;),

já se dnes vrátila z víkendu v Jablonci nad N.byl to úúúúúžasnýýýýýý... víkend plný cvičení a relaxu!!!!~R^~R^ Jsem to potřebovala jako sůl...

Zítra opět do práce...ale v úterý dorazí ségra s mimííííííískem....moc se na Kubíčka těším...bude tu asi 14 dní.Tak si jí snad užijem~;)
muffy+Vojtíšek08+Matýsek09 47032
5.10.2011 15:56:33
No nazdar, Baru!!!To víš, že si Tě pamatujeme,jak se vede? Co holky? Co podnikání? Napiš nám, alespoň v kostce, nějaké novinky,jo?
Bára+3♀ 43220
5.10.2011 14:14:14
Pamatujete si ještě na mě?...
já tu nebyla ani nepamatuju, ale pře pár dny jsem mluvila s Kozajdou a říkala si, že bych mohla něco písnout :) No aspoň to, že ještě žiju :)
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 25933  [Dalších 25703 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.