| Bára+3♀ | 43220 |
|
|
11.10.2011 11:52:02
no já nějak nestíhám.... připravujeme obchod, otevíráme 1/11 :), vázne nám výroba (jsem moc hodná a neumím na ty lidi tam křičet... ale už to napravuju...) a tak nějak je té práce nad hlavu. ale ještě, že je
![]() holky jsou super, hodný :) Ančí s Elou chodí do školky, Niki je doma, tak se střídáme v hlídání a máme taky úžasnou paní, která se o holky stará, když my musíme pryč. Holky ji milujou a ona je, viděly se na začátku 5 minut a byly největší kámošky, za což jsem teda moc ráda Ela zvládla díky Ančí školku v pohodě. doufám, že příští rok vezmou Nikču. odchází hodně dětí do školy (mají tam 48 předškoláků vč. Ančí) tak by se holky mohly jen vyměnit :)no a co vy? jak se daří? |
| Zozinka | 66370 |
|
|
11.10.2011 7:12:42
Bochi,nene,nezanevřela,jen už ví,že sama nesmí..teda aspo\ń doufám..včera mi v posteli předvedla jak ho brala do rukou..no šikovná je,to jo...ale....
holky,se školkama gratuluju..my včera po 14dnech a dobrý,ale že by skákala radostí,že tam jde to zase ne...ale jinak se jí tam líbí,jen ten týden je na ní asi moc,tak dva tři dny by asi stačily ..dneska jede na první výlet..jedou do Zubrnic do skanzenu a budou si tam zkoušen perníčky,dělat těsto,vykrajovat a zdobit a přivezou si to pak domů,tak jsem zvědavá jak se jí to bude líbit..doufám,že jo... |
| Bochi,Davča+Verunka | 63832 |
|
|
10.10.2011 22:15:33
Jen nakukuju..teda Zozi..uplně s tebou soucítím....bože...no hlavně,že to dobře dopadlo.Šmudlíci oni chtějí pomoci...ale to víš domýšlet musíme my..
Tak aby na něj či vás nezanevřela,že jste jí ho sebrali.. ![]() Jinak ségra už dorazila dnes v noci..takže za mnou dorazili do práce a byli 3 hodky.Takže jsem si Kubíka chovala a uchovala až usnul šmudlík.Teda ten vyrostl..zlatíčko zítra ho zas uvidím. Jsem si ho pěkně poňuchala ![]() ![]() |
| muffy+Vojtíšek08+Matýsek09 | 47032 |
|
|
10.10.2011 13:21:16
Ahoj holky!
Teda, Zozinko, tak to musela být infarktová situace. Ještěže sebou Víteček nešil a Miška ho udržela. A paráda, že do školky se šlo v pohodě. Věřím, že s fotkami bráchy se ráda pochlubí. Bochi, tak to se na Kubíčka moc těšíš, viď? Tak si to se ségrou užijte. A ten víkend, hmm, to zní pěkně. Taky bych něco takového potřebovala. Kate, tak u nás změna školky taky proběhla v pohodě. Jen tam tentokrát vydržel jen 3 dny, pak ho skolila nějaká lehčí viróza. Od Vojty to chytil Matěj a teď já.Tak jde zas až ve středu, zítra jim tam neteče voda. Počasí je šílené,co? Pořád doufám ve zlepšení, ale už chytám nerva a objednávám zimní boty a čepice. Mějte se!!! |
| Zozinka | 66370 |
|
|
10.10.2011 11:09:13
kate..ona si miška taky tak chová,sedí,já vedle ní a jistím hlavičko..co jí tohle napadlo ,netuším,ale doufám,že to bylo naposledy...byla pak víc vyplašená snad než my...ale držela ho výborně,to jo...
|
| *Kate*+ dve holky 05+08 | 50403 |
|
|
10.10.2011 10:10:14
Zozi,
to se nedivím, že ses lekla. Já teda pamatuju, že jsme zuzanu nechávali lucce chovat, ale pod dozorem. sedla si na gauč a zuzu jsme jí dali do náručí a zachraňovali a to byla vlastně o rok mladší jak teď miška. právě jsme chtěli předejít nekontrolovanému tahání mimina. ![]() |
| Zozinka | 66370 |
|
|
10.10.2011 7:14:19
no Baru,přece bysme na tebe nemohly zapomenout...návrat ztracené matky....tak až zase budeš mít chviličku tak písni jak se máš
![]() ![]() u nás zatím dobrý...jen mi včera chtěla Michalka pomoct a donést mi Vítečna na koupání,když jsem napouštěla vaničku a martin odběhl na minutku do kuchyně tak ho držela v náručí a byla v půli obýváku..on předtím ležel na gauči v zavinovačce..měla ho bez zavinky a držela ho dobře pod hlavičkou,ale krve by se nedořezal...martin jí ho vzal a ona začala hrozně plakat,že jí vyhubujeme,no ne,jen jsme jí to vysvětlili,ale nebyla dlouho k utišení a mně se klepaly nohy ještě v noci........uffffffffffff |
| Bochi,Davča+Verunka | 63832 |
|
|
9.10.2011 19:50:33
Čus všichni..i Baru ty jedna ztracená matko
,já se dnes vrátila z víkendu v Jablonci nad N.byl to úúúúúžasnýýýýýý... víkend plný cvičení a relaxu!!!! ![]() Jsem to potřebovala jako sůl...Zítra opět do práce...ale v úterý dorazí ségra s mimííííííískem....moc se na Kubíčka těším...bude tu asi 14 dní.Tak si jí snad užijem ![]() |
| muffy+Vojtíšek08+Matýsek09 | 47032 |
|
|
5.10.2011 15:56:33
No nazdar, Baru!!!To víš, že si Tě pamatujeme,jak se vede? Co holky? Co podnikání? Napiš nám, alespoň v kostce, nějaké novinky,jo?
|
| Bára+3♀ | 43220 |
|
|
5.10.2011 14:14:14
Pamatujete si ještě na mě?...
já tu nebyla ani nepamatuju, ale pře pár dny jsem mluvila s Kozajdou a říkala si, že bych mohla něco písnout :) No aspoň to, že ještě žiju :) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.