| muffy+Vojtíšek08+Matýsek09 | 47032 |
|
|
27.10.2011 20:10:35
Ahoj Hajajo, adresa je tady,ale heslo tam má asi každá své..nebo se pletu
![]() http://rodina.cz/lednacci2008 |
| hajaja2 | 65408 |
|
|
27.10.2011 18:09:15
ahojda holky,
mám na vás velkou prosbu... funguje ještě deníček??? nemáte některá uloženou adresu a přístupové heslo??? přemýšlím jaký dortík udělat té naší cácorce k ročním narozkám a vzpomněla jsem si, že Alecram měla nádherný dortík pro Domču - Fanynku, tak jsem se ho chtěla pokusit dopátrat v deníčku. díky moc... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Bochi,Davča+Verunka | 63832 |
|
|
20.10.2011 8:15:02
Ahojte holky
jsem doma-nemocná...už to přecházím od min.pátku,jsem si myslela jen,že je to astma...ale včera nelenila a po dlouhé době navštívila Mudru..-zánět průdušek nasadila ATB a prý opravdu zalehnout a zůstat v posteli a NIC nedělat..což je problém...no snad to nějak zvládnu.Snad mi kluci fakt pomůžou,že to vyležím.Protože do ted to byla taková neskutečná hoňka,že nechápu,že jsem už nepadla na hubu.![]() Ségra dnes v 10hod.odjíždí.. Včera byli u nás na obědě,vyvářela jsem svíčkovou..tak si pochutnala na pravém českém jídle..taky kachnu..Ségra je taky nachcípaná,chudák s horečkou na cestu,to jí teda nezávidím. Rob si na 2 dny odskočil do Maďarska k zubákovi,neb ho tam mají tak neskutečně drahého,že se mu vyplatí i cesta tam od nich a zpět. Muffy trošku závidím tu zahrádku..taky by mě bavilo si zahradničit..i když vím,že je to dost fuška.. Zozinko držím palečky ať prcek neonemocní a vy ho můžete naočkovat.Dnes už se plošně neočkuje tubera že? to jen pro zvláštní případy. Mějte se všichni krásně..já se určo ozvu tím,že jsem doma a nemám nic dělat ![]() ![]() |
| Zozinka | 66370 |
|
|
19.10.2011 10:27:50
ahojky,,,
Muffy,je fajn,že to tak dlobře zvládá,asi je tohle normální.....u nás Míša tam ráno jde v pohodě,ale pak tam natahuje,někdy popláče,ale spíš kolem oběda protože se už těší až pro ni Martin přijede a když ho vidí tak bulí naplno...a často se ptá kdy bude zase víkend a nebude msuet do školky a přitom si myslím,že je tam jinak spokojená,ráda maluje,každý den má nějaký obrázek a tak...... ale teď tam byla zase jen týdena je opět marod..jen doufám,že to enchytne Víteček,začal nějak chrochtat....ale jen chvílema tak snad to ustojí...Míšu jsme včera večer vezli k našim,mamka marodí s nohou už 3 týden,tak budou amrodit spolu..ve čt odpo jí zase přivezeme..teplotu nemá,tak si trochu užijou jedna druhou...ale když jsme odjížděli tak trochu trochu plakala a to se k babi těšila,ale pak už byla dobrá a teď taky,hrajou si,maluje..... zítra máme jít s Vítečkem na očko na TBC a jestli bude mít rýmu tak nevím,musím to zjistit...doufám tedy,že bdue v pohodě....na TBC musíme kvůli babi,která jí měla před 2 lety a jsme pořád v kontaktu,tak nám to tady doporučili......a musíme to stihnout do 6.týdne... jinak asi nic nového,je to trochu náročné,ale to víte kdo máte dva prcky..spíš v tom,že Míša je dost citlivá a musím jí věnovat hodně pozornosti a opravdu to rozdělit mezi ně oba,aby neměla pocit,že je odstrčená,takže psychicky je to náročné..ale jinak je hodná...ale už mi taky 2x řekla ať brášku vrátím do porodnice,že ho enchce..ale ymslím,že to nemyslela úplně vážně..mívá takové řeči,když se jí něco dotkne nebo má blbou náladu a to pa říká,že nechce nic,ani dárky,ani vánoce a podobně... ........ale i pro ní je to složitý...já se jí snažím maxim.věnovat,mazlíme se hodně,uspávám jí...ze školky chodí po obědě,tak mám čas odpo na Vítka a odpo zase ví na ní...no uvidíme,snad se to nějak ustálí.....jen ty nemoce,už si zvyká ve školce a pak hned zase marod....blbý podzimuffff,to je román,tak se omlouvám,ale když tu skoro nikdo není,tak to třeba i někdo dočte celé ![]() ![]() ![]() a Muffy,auto budeme řešit taky,já teda ještě řídit nezačala,ale snad se nějak dokopu,jen bohužel peníze nejsou taky ,tak musíme na splátky a a nejspíš asi až po novém roce........je to takhle dost náročný..martin vozí Míšu ráno a v poeldne místo oběda jí vyzvedává |
|
|
19.10.2011 9:10:30
Ahoj holky, nějak nám to tu nežije,co? My teď rychle dodělávali práce na zahradě, než začne pršet.Naštěstí jsme to stihli, sázeli jsme asi 9 ovocných stromů a 12 ovocných keřů. Nejvíc se těším na kamčatskou borůvku a rakytník.Ale ta naše půda tady, to je šílený. Samýý jíl, takže otročina vůbec ty jámy vykopat a pak namíchat hlínu. Kluci byli ale zlatí, celou dobu nám pomáhali. Ještěže někdo vymyslel dětská kolečka, lopaty a hrábě..Musí dělat úplně vše co my.
Jinak Vojta je asi ten typ, kdy začátky v mš naprosto bez problémů, ovšem po pár dnech-vše jsme viděl, se vším pohrál, tak už tam nemusím..Začal se mi v šatně ráno vzpouzet, ale domů zas pak nechce .Tak ho tam dvakrát vezl Pavel a úplně v pohodě.Tak honem řešíme druhé auto, protože Pavel ho nestihne vyzvedávat, mš je do 15:00!!Peníze ale nejsou,tak nám můj děda půjčí favorita. Objednala jsem další sedačku a ráno pojede Vojta s Pavlem a já pro něj dojedu.Ono se mu taky nelíbí, že jsme se tam dostávali skoro až poslední a třída byla plná, hračky rozebraný a asi se neuměl moc zapojit.Uvidíme. Bochi, Kubíčka máš ještě tady? Kate, u Vás zněma mš pořád v pohodě? Nadšení trvá? Mějte se, já dnes ten upršený den chci obětovat uklízení.A asi i uklidím ze skříní letní oblečení, to brzo,co? ![]() |
| Zozinka | 66370 |
|
|
13.10.2011 7:41:33
ahojky,dobré ráno....
tak výlet se Míše líbil a zatím ve školce dobrý...včera jí poprvé vyzvedl můj bráška a dnes ještě jednou..Martin nemohl a já se tam ještě nedostanu..a zvládli to s Míšou super,ukázala mu šatnu a tak ![]() já byla včera nějak víc unavená,asi to na mě nějak dopadlo už...Martina se snažím šetřit,má být v klidu a chodí do práce,tak aspoň doma aby trochu odpočíval..minulý čt se mu objevila zvětšená uzlina na krku jakoby pod pravým uchem,dostal atb a byl na orl,dnes jde pro výsledky..asi nějak ofoukl,v tom počasí se ani nedivím,asi nějaký zánět,no uvidíme...do práce musí tak doma odpočívá a na mě to docela padlo...taky to počasí je spíš na to zalézt pod deku... |
|
|
12.10.2011 10:39:55
No, Bochi, to naše slavilo v září 2. narozeniny, takže už to nemá s miminem opravdu nic společného. Je to velký kluk, s ukázkovým obdobím prvního vzdoru. Hodím kdyžtak do deníčku nějaké fotky,ať vidíte jak kluci rostou.
|
|
|
12.10.2011 8:33:39
jsem přišla z noční a jsem slušně Ko..spala sotva 2 hodky..tak jdu probudit Davídka(je doma,nebylo mu dobře) bude hlídat a já musím zkusit usnout aspoň na 2 hodky
|
|
|
12.10.2011 8:32:47
Zozinko užijte si výlet..
Baru ať se vám kšefty rozjedou Muffy,pochovat mimi a co to tvé?Jenže ono to letí a to tvé mimi druhé už je velký klučina co? Holky včera Verča taky chovala Kubíčka, a já měla strach aby jí neupadl..sic s ním seděla on 5kg se pěkně pronese...byl skoro velký jak ona měla co dělat aby ho udržela...Užili jsme si ho zas..Dnes ho neuvidíme,ale zítra jdem celá naše rodina do kreperky i s mimíííííí ![]() |
|
|
11.10.2011 13:01:34
Ahoj Baru!
To zní dobře. Asi práce dost, ale spolehlivá paní na hlídání a hoky ve školce, to je paráda! Tak ať se Vám dál daří a občas se na nás přijď mrknout, přihodit aktuální fotku, to by mě fakt zajímalo, jak holky rostou. Starší cácorky jsou vlastně jediné děti, které jsem odtud v reálu viděla .Malá Zozinkovic prvně výletuje, tak snad se to Michalce bude líbit. Bochi si užívá Kubíka, taky bych si ráda pochovala nějaké malé miminko, ne teda už svoje. ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.