| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 25933  [Dalších 25863 >>]
hajaja2 65408
6.11.2012 21:24:55
Ahojda holky,

koukám, že to tu již moc nežije... ale je to pochopitelný.
Ratolesti nám rostou jako z vody a času je pomálu...

ALE!!! Protože našim ledňáčkům bude letos už krásných pět let, tak mě napadlo, že by možná stálo za to, se zase po dlouhé době potkat a poklábosit, co vy na to???
Měli byste chuť a zájem se v průběhu ledna sejít na jedno odpoledne v Praze?

Možná, že to vyšumí, možná sem občas nakouknete a dáte vědět, jestli by to stálo za to :-)
zkusím zkontaktovat ještě vás holky, co jsme v kontaktu přes FB, na některé z vás mám telefon, tak čekejte smsku ~;)

Mějte se krásně, přeji dny plné pohody a smíchu!!!

páčko Ája alias Hajaja
Bochi,Davča+Verunka 63832
6.10.2012 15:47:03
Ahojky
tak koukám,že fakt nikdo od července?????
Jak se máte všichni?

U nás hektika, školka,střední škola,kroužky,domácnost, 12tky....jsem hotová..
Ale zaplať pánbůh mám práci, a to je v dnešní době fakt důležitý..a zvlášť ,která mně baví.

No tak se mějte :-)))
Petruška-Mia 01/08+Tobik 06/13 65307
19.7.2012 16:54:57
ahojiiik

koukam že je čas dovolých a taky nikdo.

chtěla jsem napsat co je u nás nového.

minulý pondělí jsem potratila byla jsem v 6tt a bohůžel ta dušička u nás nechtěla být.
ale jsme s tím už vyrovnana akorat bych potřebovala radu.

revizi mi nedělali dneska jsem byla na ko a na ultz a prý je to v pořádku takže samovolny potrat se vším šudy.
moje dr.mi řekla že to krvácení které trvalo asi 7dní mam braát jako menzes s potratem a jsem prý jako 6ti nedělka.je to možné??mam zakázaný sex do první nemzes a pokoušet se můžu až po druhé menzes.-(A JA SI MYSLELA ŽE NATO S kAMČOU VLÍTNEM HNEDKA NEJLÉPE DNESKA~t~~t~~t~a ono prdku

myslite si že mam teda raději počkat na tu první nemzes ?hormon hcg mam dneska 87 ještě to prý není na nule-

díky za rady nejlee by mi poradila baruš:-)))))))

jinak Miu je zlatíčko velmi drzé a zlobivé ale to jsou asi všeci lednáčci néé??v tý 4leté pubertě~z~

příští týden jedem do Vrchlabí pod stan taak se moc těšíme.

26.6.2012 18:17:57
Ahojík,
koukám zde mrtvo...
No nic přeji všem krásné prázdniny, hezké léto, plné smíchu a radosti s dětmi ~z~~b~~b~~b~~b~~b~~b~~b~~b~~b~~b~~b~~b~~b~~b~~b~~b~~b~~b~~b~~b~~b~~b~~b~~b~~b~~b~

Petruško Tobě hodně štěstí při tvoření sourozence pro Miušku~;((~6~

My jedem na Slovensko na Hron(vodu).
Joooo a mám novinku Verča už umí týden plavat,sice pod vodou, ale slušně uplave tak 3 m i více....je to šikulka...~R^ Dost velkou zásluhu má školka,s kterou na plavčo chodí.~g~~g~~g~
Taky se chystáme do chorvatska,takže doufám,že tam to dopiluje a bude mít hlavu nad vodou~t~~t~~t~~t~...Davča se taky naučil plavat ve 4 letech..takže ho V.následuje.

Mějte se všichni moc krásně
~3~~3~~3~~3~~3~~3~~3~~3~
Petruška-Mia 01/08+Tobik 06/13 65307
19.5.2012 11:36:49
ahojik mamky !!!

je to strašné jak to leti to mate pravdu

tak trochu něco o mě no slibovala jsme překvapeni a to nedopadlo~n~~n~~n~nechci o tom nějak mluvit ale snad bude líp a konečně se zadaří už opravdu začínam pochybovat otom že bude mit Miuška sourozence a že to ted sní tak hází že by ho i potřebovala.Nemluvě otom jak už po něm touží jeden den chce brachu a druhy den ségru a nebo i příjde stím že by chtěla zase Dixinku ale růžovou~t~
do školky chodí stále ráda neumí bez í být a celkem je i olíbena jak jiak když je to raubíř a jde do všeho~t~~t~~t~
Na kole mastí o stošet brusle chceme zkusit no uvidím zda jí to půjde ale zjistila jsme že je učenliva až moc rychle...
jinak má za sebou neštovice a tak jak jsme si je přála tak jsme ráda že je má zasebou měla jich ,m~b~iliony a všude od pusiny až po nehty snad, do toho horečky ale je to za nama!!!!!!~b~

jinak snad do konce roku budem konečně bydlet ,manželska krize zažehnána!!!!!!!

Jinak moje sestra ma zítra termín porodu a čeka 4dítě~8~~8~je blázen ale je to její věc ale ja si aspon pochovam miminko
*Kate*+ dve holky 05+08 50403
11.5.2012 11:38:52
bochi.....chlorelu neznám, ale podívám se....alergická jsem na kde co, na alergologii ze mě dycky rostou, ale mě se to dosud nějak moc neprojevovalo...ale je to čím dál horší. ~q~
hlavně jsem letos v zimě nějak moc často nemocná....a to ne nějaké prkotiny...dokonce jsem měla po letech i ATB...měla jsem zánět středního ucha (hnus) a ve výtěru mi našli pneumokoka ~8~

zuza chodí na cvičení do benjamína....možná je to pro tebe daleko, nevím, jukni se
http://benjaminklub.webnode.cz/program/

říká se tomu dětský aerobik, vede to úžasná cvičitelka lucka gabrielová a děti to mají v Po a ve St odpoledne. Od tří nejmenší, od čtyř mi chodí Zuza a od pěti Lucka. je to takové všestranné cvičení, učí se kotouly, hvězdy, skákat přes švihadlo....no prostě se hýbat. ale kdyby se ti to líbilo, tak to chce hlídat zápisy, protože to je dycky akorát jeden týden a je to rychle plné. teď běží poslední část roku (mají to na trimestry) a další kurz začíná od září. stojí to na ty tři měsíce něco kolem 1000 kč....tuším kolem 70Kč za hodinu a je to podle počtu hodin co vyjdou. Jde to nahrazovat, když je dítě nemocné.můžete když tak přijít na ten dětský den a okouknout to. děti budou vystupovat. teda ne zuza, to až ty větší ~t~ ale myslím, že se do vystupovacího věku přístí rok posune i zuza.

u nás všechno při starém. naštěstí. ~t~

4.5.2012 11:55:50
..zapomněla jsem reagovat na ten Ribomunyl..Zozi,Veru už ho bere 2. rokem.
Vždy pár měs.po sobě..4 dny v týdnu..
Předloni nic moc..ale loni měla jen 1x ATB v listopadu a pak jen v zimě nějakou rýmu,v pohodě ustála..i kašel..začala marodit cca před 1 měs.apůl..to dostala ATB..(šílenej kašel)pak se k tomu přidala 5.dětská nemoc a nakonec zas kašel,s rýmou,dokonce jsme před týdnem rozháněli kapičkami ucho(úspěšně)
Na ten kašel jsem konečně dala Kalobu ,kterou tu zmiňovala Kate...tak nám zabrala po pár dnech..supéééér~R^~R^~R^~R^

Holky znáte někdo Zelené zdraví-Chlorellu a ječmen??
Já jsem to brala cca od ledna...s přestávkou až do dubna tak nějak..Nemůžu posoudit,zda pomohlo,ale je fakt,že prý to dost pomáhá na vitalitu,aktivitu a alergii-což se mi zatím fakt neprojevuje a jindy touhle dobou ,jak vše kvete, jsem uplně KO...tak možná na tom fakt něco bude~R^ ~R^~R^~R^
3.5.2012 11:03:44
Taky se přidávám po dlouhé době,no jo nikdo nepřispíval,tak jsem asi 3x nakoukla ....a co bych psala,když nikdo nic že?~;)

Zozíí jsem moc ráda,že je Miška Ok...tak vidíš...a že malej Víteček roste jak má.~;)

Verča je živel..jaká to byla holčička,v pravým slova smyslu,což ono,to ona si furt chce "lakovat "pusu,nehty....~2~~t~,nosí jen sukně..legínky a je vybíravá,když je něco modré,zelené,hnědé prostě to nechce.
Ve školce mi učitelka řekla, že měla být kluk..je samá modřina,furt někde leze,padá....ale na kole se naučila bez koleček krásně během jednoho dne.Plavat se školkou taky chodí,hrozně jí to baví.Furt baletí,převádí různý kreace,apopd.Takže jí určo od září někam dám.V první pol.pololetí chodila na balet..ale byl tak nekřesťansky drahej a nebyla jsem tam spokojená,že jsme jí tam na 2.pol.nedali.
Ale něco dělat musí,jen najít co.Ve školce nic nemají a všude je to tak od 5 let.

Holky Vám ty druhý dítka teda rostou..letí to děsně.
No však mě to první dítko taky dospívá,bylo mu 15let ,dělá si řidičák na motorku(z toho fakt nadšená teda nejsem)~a~~d~ ale nic s tím nenadělám.

Za týden mi přiletí ségra na 14 dní s malým ,tak se mooooc těším jak si prcka užiju..viděla jsem ho jen 2x jako mimi..už se prý začíná stavět,to bude co nevidět chodit.~g~
Kluci mi odjedou ke konci května pryč,jedou skro na 14 dní do Albánie na kola a z toho opět radost nemám.Budu mít o ně strach.~d~

No nic nevím,co bych psala dál...
Mějte se všichni moc krásně a užívejte dětiček a lééééta~;)~3~
*Kate*+ dve holky 05+08 50403
24.4.2012 8:59:28
zozi, má normální, ale ve vývoji normální není ~t~...není běžné, aby na nich jezdilo čtyřleté dítě. taky jsem dlouho vzdorovala. jenže ona vymyslela, že si půjčí ségry, vyzkouší to a uvidí se. holky mají stejnou velikost nohy, takže to není problém...a šlo jí to, tak jsem nakonec podlehla. ona už v zimě jezdila na ledním bruslích, tak to je taky znát. ty co mají vzadu dvě kolečka jsme viděla v obchodě, ale nikdy naživo v akci. netuším. asi bych je ale nekupovala...ať si dítě pěkně počká až zvládne normální, ne :-)
Zozinka 66370
24.4.2012 8:53:12
Kate..děkuju,snad už fakt bude líp,pevně doufám...¨

naušničky:no nevím,nemůlže jí vadit to zlato?já to taky měla,nesnesla jsem zlaté,jiné nebvadily..jinak já myslím mazala tenkrát míše framykoin...a bylo to dobré,ale jí to píchla rovnou normoš s těma co má doteď,zlatýma~;)..neměnily jsme..

holky jsou hrozně šikovný na ty sporty...a má zuza normální inl.?já jsem chtěla míše taky,taky je moc chce,ale nevím jestli není brzo,jestli koupit rovnou nebo nejdřív takové ty brusle co mají vzadu dvě kolečka a vpředu jedno?
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 25933  [Dalších 25863 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.