| mandarynka | 72560 | 
|   | 5.3.2010 15:17:37 Ahojky přejeme všem k narozeninkám hodně zdravíčka   lásky a v životě jenom spoustu krásných věcí  chodím už do práce takže je to honička pa  | 
| a K | 74469 | 
|   | 5.3.2010 8:13:21 Tak já jsem dneska taky už asi 4 hodinky po porodu  Oslava bude teda až v neděli, ale přijedou jen babičky a dědové. Moje ségry mu byli už popřát včera. Taky mám takovou nostalgickou náladu, před dvěma lety to byl uzlíček, který spinkal, papal, a kadil  a dneska to je klučina, který začíná být soběstačný, domluvíme se spolu, pomáhá mi při domácích pracech  má svoje nápady  které já teda občas nechápu  Jinak má asi 87cm, váží tak 13kg a má 19 zubů. Dokáže se svléknout, obout pantofle i když kozí  na nočník chodí, ale ven má ještě plínku, někdy si řekne, ale většinou se ještě zapomene  Spaní je trochu horší, usíná kolem půl deváté a tak 3x se za noc budí, někdy usne hned, jindy třeba až po hodině, ale já jsem si už zvykla, no a vstává tak kolem půl osmé. přes den spí od 30min do max. 1 hodiny, takže to mám tak na polední relax a zas jedeme dál  Až budou fotečky tak je sem pověsím zatím    | 
| TaJ | 81121 | 
|   | 2.3.2010 23:48:36 Moniko, i já moc gratuluji a pocity mám taky takové...jen s tím rozdílem, že u nás je Jurášek první a taky poslední...ale vzhledem k věku a zdravotnímu stavu nás obou, si už prostě na další netroufáme...ale já to mám spíš tak, že po druhém v podstatě ani tak moc netoužím, jen bych si někdy ráda vrátila ty nádherné chvíle, kdy jsem poprvé držela v náručí toho mého krásného nového človíčka  , naštěstí tyhle okamžiky máme navždycky v srdíčku nikdy na ně nezapomeneme  ! Taky si to vychutnávám, strašně to utíká, my už za sebou máme první oslavu - sami ve třech, potom postupně přijede moje a manželova rodina, kamarádi... máme to radši takhle postupně, aspoň se víc užijeme a taky Jiřík dostává dárky postupně a líp si je vychutná, jinak by nevěděl, co dřív... Jinak - to je Terezka šikulka, že už takhle pěkně povídá, to Jiřík zatím moc ne, ale domluvíme se a rozumí naprosto všemu  . Spaní se nám teď ustálilo tak, že usíná večer kolem 21h a vstává mezi 6 a 7 a po obědě spí průměrně 2 hodinky, měří asi 90cm a váží cca 15kg, nevím přesně, nechce si ani stoupnout k měřidlu ani vlézt na váhu  , naposled ho měřili a vážili u doktorky v 18 měsících a to je vždycky scéna  . Večer už baští normálně s námi, plus potom ještě tak 240ml Hami mlíčka, kaše už moc nechtěl, občas je má k obědu, to mu nevadí... Nočník ho vůbec nezajímá, stejně tak záchod, kočárek nám už asi od listopadu stojí v předsíni, knížky má taky moc rád, momentálně je blázen do letadel, takže mi pořád nosí O letadélku Káněti  , vydrží si hrát i sám, ale jakmile na dýl zmizím třeba nahoře, tak se taky za chvíli po mě začne shánět a vydá se po schodech za mnou - už to zkouší i bez držení a za ruku střídá i nohy, když jdeme nahoru... No, takže tak u nás... mějte se všichni krásně a užívejte se navzájem!  | 
| hataika/97,02,08/ | 65090 | 
|   | 2.3.2010 14:45:54 Naprosto chápu tvoje pocity,prožívám to stejně. Velká gratulace k narozeninám  . | 
| 2 | 90668 | 
| 2.3.2010 12:20:12 Ahoj,tak naše Terezka by před 2 roky byla už dnes 6 a půl hodin na světě!!!    Dnes mám opět jako v loni v ten den smutno  ,moc mě to mrzí jak to vše letí,stále myslím na ten den kdy se narodila a ted už má 2 roky  .Je mi smutno z toho že 2 děti stačí a už nikdy nebudu těhotná a mít další dítě  .Tak si moc vážím a vychutnávám dokud je jěště malá  .Oslavu jsme měli v sobotu,bylá nádherná  ,malá si to fakt užila,škoda že sem neumím dávat fotky  .Měla 3 dorty,dostala velké puzzlové piano,velký dům na vkládání tvarů,slepičku co tančí a hraje,sadu na uklid,.. no bylo toho dost  .Taky je šikulka už řekne celou básničku(paci paci),akorát nočník stále né  .Pěkně si spolu povídáme a moc hezky rozumí,lítá furt jak čertík,zoubků má 12,měří 85cm a váhu zjistím o víkendu u mojí mamky(má digi váhu),před měsícem měla skoro 12kg,tak uvidím kolik přibrala nebot pokud není marod či jí netrápí zoubky tak strašně baští,musím jí někdy krotit  .Už by jsme potřebovali jaro,botky jsou tak tak,velikost ted má 23.Jinak doma řádí na odrážedle(motorka),ráda tancuje.Kaši stále baští,přímo miluje(hami),sama začíná jíst pomalu,spánek má stejný-chodí v 6 večer a budí se kolem 7 ráno,nechá mě spát(hraje si v postýlce)a pak vstáváme v 9 ráno.Po obědě spí 2-3 hodky.Ráda listuje v knížkách,ale stále mě musí mít u sebe,sem tam někdo jiný ale za chvíli mě hledá.Ven už chodíme pěšky,ale v létě do ZOO ho jěště využiji(kočárek).Tak se mějte moc hezky-Monča  | 
| TaJ | 81121 | 
|   | 21.2.2010 22:21:54 Ahojky všem  , jo,jo, Hataiko - utíká to neuvěřitelně, u nás to bude už za 14 dní, Jiřík zatím moc nemluví, no tedy on si pořád něco vykládá "po svojem"  , ale jinak je to pořád bum, ham, napodobuje zvířátka, teď přidal nové slovo - hop!, říká to s úžasnou intonací a někdy při tom zkouší i poskakovat snožmo...  , jinak nočník mu neříká vůbec nic, na záchod taky nechce, my asi ty plínky budeme mít nejspíš až do léta  , no ale zatím ke všemu postupně dozrál, tak tohle mu taky časem snad dojde...takže se tím nijak nestresuju. Losování po Večerníčku bylo u nás taky velmi oblíbené  , teď už ho to nějak pustilo, zato na Rákosníčka kouká moc rád, jsou tam totiž hvězdičky a on je úplně u vytržení z hvězdiček, měsíčků, sluníček a tak, taky se mu moc líbili Méďové, to jsem řekla, že bude večerníček a on už hned brum brum a běžel si sednout do křesla  . Jo a taky už dlouho miluje letadla, asi i proto, že nám často lítají nízko nad zahradou směrem na Ruzyň, tak jsme mu teď slepili modýlek Boeingu a pověsili od stropu v pokojíčku a byl na vrcholu blaha... Jinak, taky ještě většinou spí přes den taky tak plus mínus 2 hoďky, někdy vynechá úplně, ale večer chodí spát až okolo půl desáté a vstává kolem sedmé, což nám celkem vyhovuje. Ale je neuvěřitelný, že je vykoupaný v osm a klidně hodinu nebo i víc vydrží sedět v židličce mezi dveřmi obýváku (tak aby neviděl na TV, ale viděl na nás) a prohlíží si knížky, nebo si hraje s plyšákem a nekřičí, nezlobí, nic...prostě si tam sedí, ucucává mlíčko a pak nám jen dá vědět, že už chce jít nahoru, tak jdeme a spí se!  No, tak já už končím s "románem"  , mějte se všichni krásně a hlavně buďte zdraví!  | 
| hataika/97,02,08/ | 65090 | 
|   | 21.2.2010 8:20:08 Zdravím,marodům přeju,ať jsou ok.  Za měsíc má František dva roky......je to děsný,jak to letí/uplně slyším ty naše babičky a vidím sebe jak já kulila oči,jako že co jim tak letí,když mě se tak všechno vleče a chci už být velká a dělat si co chci,hahahah/.Náš malý člověk už pořádně rozvázal,brebentí o 106,je to šikula,jen ten nočník ho nějak nezajímá  .Už od rána chodí s botama a chce jít kupovat ,,hama"  .Spinká ještě tak dvě hodiny přez den,někdy míň,jindy víc,podle toho,jak je znaven....Je to dokonalá opička a naprosto kopíruje staršího brášku....Miluje pohádku Budulínek/tu vyprávníme/ a dokonale vede losování šťastných deset/po Večerníčku/  .Ač nesázíme,tak na to koukáme a teprva potom jde na zoubky. Přeju hezkou neděli.  | 
| a K | 74469 | 
|   | 14.2.2010 17:55:08 Tak sněhuláky nestavíme, ale snažíme se být co nejvíc venku. Teď jsem byla od neděle do středy sama s malým na horách, musím říct, že jsme si to užili. Taťka si alespoň odpočinul....  Taky máme mazlíčka, plyšového psíka, ale naštěstí ho vyžaduje jen v posteli.  Pokoj ještě nemáme zařízený, sice už máme vybranou postýlku a nějaké doplňky ale musíme počkat na korunky. Ale malej si s tam moc rád hraje, ale stejně nejraději nosí hračky do kuchyně. | 
| TaJ | 81121 | 
|   | 12.2.2010 13:39:32 Ahoj, taky všechny zdravím, Moniko - tak hlavně, že už jste z toho venku a ať jste už jen zdraví  , on je tam na to očkování docela dlouhý interval do kdy má být ta druhá dávka, myslím 6 až 12 měsíců, takže to určitě stihnete  . Hataiko - to je fajn, že jste to tak pěkně zvládli, jinak sněhuláky moc nestavíme, je to tu hodně přemrzlé, všude to strašně klouže, s kočárkem se tu skoro nedá jezdit, jsou tu odklizené jen hlavní silnice a my navíc bydlíme blízko chráněné přírodní památky, takže přímo u nás se ani nesolí, jen sype štěrkem, pak to trochu povolilo a zase všechno zmrzlo a na to napadl sníh... už mě ta zima moc nebaví, Jiříkovi se taky většinou moc ven nechce, ale aspoň na chvíli ho většinou přemluvím - poslední dobou chodíme venčit jeho nového mazlíčka - plyšovou kočku  , tak to se většinou nechá ukecat  . Jinak jsme mu teď dělali pokojíček, je z něj nadšený a strašně rád si tam hraje, tak aspoň nebudeme muset pořád uklízet vláčkodráhu - máme malinký obýváček, pokojík je sice taky malinký, ale nechali jsme mu tam dost místa na zemi, ještě tam nespinká, ale má ho moc rád, stačí říct slovo pokojíček a už se žene nahoru  , ještě zbývají dodělat nějaké dekorace a budu mu vyrábět vlastnoručně hodiny, protože se mi nikde žádné nelíbily, teď jsem mu dělala slupovačkama obrázky letadýlek a vrtulníku na střešní okno, tak jsem zvědavá, co tomu řekne až se probudí... Tak se zatím mějte hezky a buďte všichni zdraví  | 
| 2 | 90668 | 
| 12.2.2010 12:28:48 Ahojki,tak hlásím že jsme kromě dědy měli všichni střevní chřipku,FUJ!!!!   Jěště že je to za námi,u nás ted dost řádí,i v okolí.  Stále čekáme na očkování,tak doufám že se dočkáme.  Zítra jsou u nás ostatky,nejdem,manželovi jěště není nejlíp,tak příště.  Za týden je u nás dětský maškarák,syn jde za kovboje,malá proncezna,tak pro ni seženu šatičky.  Páni za 2 týdny jsou Terce už 2 roky,toto uteklo!!   Budou 2 dorty a jasně že oslava,syn má v dubnu 10 let,tak další oslava!!  U nás furt sněží,je zima,at už je jaro!!   Tak se mějte hezky,Monika  | 
 Rybářský denČeské Budějovice
Rybářský denČeské Budějovice   Povídání o bylinkáchChrudim
Povídání o bylinkáchChrudim   Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou   Vítání sv. MartinaBlansko
Vítání sv. MartinaBlansko   Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  Další akce nalezte zde
 Bramborová roláda s masem/Simča, dcery *1988 a 1997
Bramborová roláda s masem/Simča, dcery *1988 a 1997 Košíčky Mon Cheri/Simča, dcery *1988 a 1997
Košíčky Mon Cheri/Simča, dcery *1988 a 1997 Čokoládový krém/Simča, dcery *1988 a 1997
Čokoládový krém/Simča, dcery *1988 a 1997 Churros/Simča, dcery *1988 a 1997
Churros/Simča, dcery *1988 a 1997 Banánové omeletky/Simča, dcery *1988 a 1997
Banánové omeletky/Simča, dcery *1988 a 1997 Brusinkový punč/Simča, dcery *1988 a 1997
Brusinkový punč/Simča, dcery *1988 a 1997 Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/ Citronový gel a krém (Lemon curd)/Simča, dcery *1988 a 1997
Citronový gel a krém (Lemon curd)/Simča, dcery *1988 a 1997 Tvarohový chesecake/Simča, dcery *1988 a 1997
Tvarohový chesecake/Simča, dcery *1988 a 1997 Dýňoví šneci/Simča, dcery *1988 a 1997
Dýňoví šneci/Simča, dcery *1988 a 1997Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.