| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 1508  [Dalších 1438 >>]
hataika/97,02,08/ 65090
11.2.2010 8:16:42
Nakukuju,asi všechny stavíte sněhuláky~:-D,my máme za sebou očkování,malej opravdu překvapil a plakal jen když ho píchla.~6~

Dorazili jsme skoro až na konec očkování,ale spadla mi brada,neb očkování ještě nezačalo a čekárna byla narvaná dětičkama a mnohdy i nervozníma maminkama.Náš prďola se ode mně nehnul a tak jsem čekali celkem v pohodě.Dětiček je opravdu hodně,s prvním dítkem/před 12lety/ jsem byla v čekárnách skoro sama.

Přeju krásný ,opravdu zimní,den.

a K 74469
3.2.2010 8:01:09
Hataiko to máš pravdu, nikdy jsem se nad tím nepozastavila, ale jak jsi to napsala tak jsem se nad tím zamyslela (pozor přemýšlím~e~) a sice mám jen jednoho raubíře, ale cesta vlakem a pobyt na podobné chalupě by asi byla pro mě pořádná zkouška nervů, ale zase se děti zabavili, vyblbli na sněhu.... je to na dlouhé filozofování co by a jak by...

Ježíš já mám zase filozofickou náladu, takže pryč od pc

Ale na hory se těším i když to mám trošku natěsnaný, v sobotu zabíjíme prase, takže celý den se budu točit kolem guláše, prejtu, tlačenky, ovaru.... večer pak všechno poklidit a v neděli se pro mě staví kámoška a pojedeme jejím autem na hory...
hataika/97,02,08/ 65090
2.2.2010 13:30:07
Salvo,akce Apalucha zní dobře,i když jako bezdětná jsem si ten film dovedla užít líp.Teď už vím,jaká by byla realita daleko krutější,tak jsem holt těma dětma už poznamenaná.~j~
a K 74469
1.2.2010 14:10:41
Tak 4h ve vlaku by byl asi pro nás mazec, ale kdyby nebylo zbytí tak by to zvládnout musel. Máš můj obdiv~R^

My jsme venku taky pečení vaření, užíváme si té nádherné zimy. A ještě jsme si naplánovali hory, sice bez tatínka, ale taková dámská akce APALUCHA. Docela se těším, tak snad budeme zdraví.
Baruše +M+F 69214
28.1.2010 18:34:58
Ahoj,Filípek taky spí ještě v postýlce,ale ve svém pokojíčku,normální postel plánujeme až tak za půl roku.Taky sebou hodně mele,Markétka taky pořád v postýlce stěhovala a když spala v posteli tak často padala asi tak do pěti let.
Ven chodíme každý den,někdy teda jen na chvilku,podle počasí.
Očkování jsme měli před dvěma týdny a Filípek nebrečel,jenom když ho sestřička píchla,tak řekl au bolí.Minule teda pěkně řádil.
V sobotu jedu s dětma na týden k rodičům,pojedeme čtyři hodiny vlakem,tak to bude zážitek.
Tak pa.
ajisu 87758
28.1.2010 15:17:10
ahoj já o tom taky přemýšlím že jí pořídíme velkou postel,protože když jí dám do postýlky tak je chvíli řevu ale do hodiny spí.V noci se budí tak spí se mnou ale já se zas vůbec nevyspím.
Jinak ven chodit musíme aspoň na hodinku jinak doma s ní není k vydržení.Vymýšlí co by kde zas vzala a ted se vyřádí ve sněhu.
Na očkování jsme byli před 14 dni a proběhlo pár slziček.Jako vždy.
Tak krásný zbytek dne a jdu vyvenčit psa.
a K 74469
27.1.2010 22:07:27
Ahojky, my chceme malého přesunout do jeho pokojíku tak do dvou měsíců, to už snad bude zařízený jeho pokojík, celou noc spí s námi v posteli, v postýlce už nemá svůj prostor. Nejlepší je když manžel vstane do práce, tak se místo něj přesune malej a spinká spokojeně. Já bych si ho v posteli kidně nechala, ale odnášejí to moje záda, dost často se přistihnu jak spím v nepřirozené poloze a pak mám různě skřípnuté nervy ... holt už nejsem nejmladší.

TaJ 81121
26.1.2010 22:07:19
Ahoj Hataiko - no, to Jiřík u nás taky prakticky každý den k ránu skončí v naší posteli a tam právě spí mnohem klidněji i déle, než ve svojí:-) (a tím pádem i já:-)), vždycky se tam rozvalí, nás odstrčí na kraje, někdy má u mě hlavu a nohama kope taťku, no asi to znáš~t~, ale mám to moc ráda, když ho tam máme, ani taťkovi to nevadí, dneska ho prý malej ráno držel za ruku:-).
A ty 2 hodinky času pro sebe jsou fakt k nezaplacení, manžel beze malýho vždycky o víkendu dopoledne ven a dost často i ve všední den odpoledne, takže mám klid si tu něco udělat, nebo si trochu oddechnout~R^.
Třeba to teď bude u doktorky lepší, Jiřík tam na 18měsíční prohlídce taky řádil a teď byl úplně v pohodě, asi zase trochu dospěl~t~.
hataika/97,02,08/ 65090
26.1.2010 19:22:42
Co se spaní týká,tak náš drobek se v noci stěhuje k nám do postele.Šprucle má oddělané asi čtyři,tak má taková dvířka a nemůže spadnout,když se mele v postýlce.No a ven chodíme,teda musím se přiznat,že chodí dcera ,s malým na boby,což je opravdu velká pomoc,mám tak zaručené dvě hodiny jen pro sebe,což je velký luxus.~R^~R^~R^

Nás očkování čeká na začátku února,tak jsem zvědavá,minule tam stropil pěkný cirkus.~f~
TaJ 81121
26.1.2010 13:11:15
Moniko a ještě jak jsi psala, že se mele a byla by pořád dole, tak mi právě nedávno říkala známá, že jejich chlapeček (2,5roku) se taky mlel a mlátil o příčky, ale když ho dali do velké postele, tak přestal a spí klidně celou noc, nemlátí se a nepadá...že prý potřeboval větší prostor...tak nevím.
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 1508  [Dalších 1438 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.