| Terinka a Elinka +Peťa | 79587 |
|
|
24.2.2013 9:37:21
ahoj Maryl ,bohužel zdravíčko se nám zase vytratilo ,obě holky do rána chrchel a rýmu,ale bez teplotek tak uvidíme,Mamka slíbila že bude hlídat tak to neřeším ,udělá jí to dobře odreaguje se.Včera jsme byly v pizerii na večeři ,měla jsem narozky a Emča s Teri mají příští neděli tak jsme si udělaly po dlouhééééé době krásný večer
no nic jdu vařit objednaly si segedín a knedlík papa |
| Maryl | 97104 |
|
|
23.2.2013 16:56:39
Ahoj Peťulko,
tak to jsem ráda,že to Terinka takhle hezky zvládla,asi to tak opravdu mělo být a bývalo by ji asi ublížilo,kdybys ji nevzala. Užijte si hezky sněhu,já tu koukám za oknem na sáňkující děti a závidím jim,šli bysme taky,Ríšovi to raději ani neukazuju. Docela už mu je líp,ale kašle pořád dost,ale naštěstí už ne v noci. Taky posíláme pusu a hlavně buďte zdravé. ![]() |
|
|
23.2.2013 10:29:59
ahoj Terinka sla a byla statečná sice plakala ale večer už to bylo dobrý a pořád mi děkovala že jsme jí vzaly sebou,včera jsme byly vyklízet byteček v penzionu po prababičce tak si Teri i vybrala něco na památku,a dneska hlídám k těm mým dvoum princeznám ještě neteř 13let a synovečka 1a3/4let ,a ostatní vyklízejí zbytek ,
já peču a vařím aby se mohly najíst .ale už je to za námi a ,malinko se to lepší,snad bude líp. jdu oblíknout holky a hurá na sníh ,ale že ho přes noc napadlo. Maryl brzké uzdraveníčko ,posíláme pusku ![]() |
| Maryl | 97104 |
|
|
22.2.2013 13:02:37
Ahoj Peťo,
tak jak to dopadlo? Jinak my taky marodíme,jsem to zakřikla a Ríša má poprvé v životě antibiotika,má nález na průduškách,tak jsme doma,tedy já mám volný víkend a naštěstí jsem si nemusela brát paragraf,babička zlatá hlídá. |
|
|
16.2.2013 15:09:20
Maryl děkuji ,já taky nevím bude tam 10letá sestřenice umřel jí před 2 lety tatínek a taky soi nedá vysvětlit že nepůjde,jsou obě jak troubelínky ale holt babičku milovaly a milují nadále,bála jsem se dnesní noci ale spinkala v pohodě,alespon ona já s Emčou jsme se nevyspaly,nemohla jsem usnout.máme jen rozloučení které trvá 20-25min, a pak spopelnění,do středy je tak ěnajk daleko tak třeba se jí to samo rozloží v hlavince a ustoupí,ale když jí nedovolím ,tak třeba to ponese ještě hůř,nevím kudy kam
|
| Maryl | 97104 |
|
|
16.2.2013 7:16:01
Ahoj Peťulko,
to je mi moc líto babičky.Upřímnou soustrast. Holka,já ti vůbec nevím s tou Terinkou.Přijde mi malá,bude to hodně smutné.My měli pohřeb babičky v červnu loňského roku a z dětí tam nebyl nikdo.Já ti nevím,asi bych jí to vysvětlila,jaké to tam bude,bála bych se,aby z toho neměla nějaké noční můry,fakt nevím. |
|
|
15.2.2013 14:00:03
ahoj tak už to vypadá že budem o.k už Teri kašle jen ráno po noci.
jen se nám to letos moc nedaří,dneska dopoledne mi umřela babička necelých 76let ,nejhůř to nese Terinka už jí bude 8 let a měla prababičku moooc ráda,holky poradte máme jí vzít sebou na pohřeb ,pořád škemrá ale já si myslím že má na takové věci čas.poradte.dík |
|
|
8.2.2013 17:42:48
Ahoj Maryl děkuji za optání Elinka je už zdravá tuky tuk ,ale zase v tom od včera jede Teri má antib. byla 14dní s kašlem a nic nám nepemohlo bohužel se tomu nevyhla
dneska jsem koupila laktobacily a omegu 3 tak jim to zkusím dávat a uvidíme jinak u nás začínají prázdniny a Emča má odpolední a já budu chodit na půl šestou ráno a ve čtvrt na dvě domů tak se vystřídáme a nemusí hlídat babička ,taky už toho má plný zuby ![]() všechny zdravíme a přejem pevné zdravíčko |
| Maryl | 97104 |
|
|
8.2.2013 9:37:56
Ahoj holky,
Peťo,jak je holkám? Jíťo,my jdeme na logopedii poprvé 25.února.Ríša neuměl říkat "k",říkal místo toho t,ale už mu to jde,tak uvidíme. |
| Arzachena + Max 08 + Mia 10 | 68215 |
|
|
8.2.2013 9:29:54
Aha, tak to jo, no my varime i topime plynem. 4 tis. je cele nase inkaso
Ale zas mame hypoteku, to si nevyberes ...Hlasim, ze chodime na logopedii, Max ma cviceni na doma a zatim spolupracuje, tuk tuk. On ma blby sykavky, takze necvicime konkretni pismena, ale svaly jazyka a rtu. Kontroly co 14 dni,tak snad nez nastoupi do te skoly, tak bude mluvit ![]() |
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.