| Arzachena + Max 08 + Mia 10 | 68215 |
|
|
8.3.2013 23:43:49
Ahoj holky, pisu po delsi dobe, nejak nestiham. Rozhodla jsem se, ze si budu privydelavat trosku prodejem detskeho obleceni, tak jsem rozjela maly e-shopik, zamerena budu hlavne na pyzamka, ale bude toho vic. Tak si kdyztak ulozte me albicko a obcas mrknete ! Diky. PS: pro ty z vas, co chodi na FB, brzy to rozbehnu i tam
![]() http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=69268 |
| Terinka a Elinka +Peťa | 79587 |
|
|
7.3.2013 21:45:54
ahoj Maryl moc děkuji za podporu,dneska mu dělali testy na prasečí chřipku ,ale prý si doktorka myslí že by to bejt nemělo,má silný zápal rozšířený po celé pravé plíci,a sedimku měl včera 390 a hodnota je 8.je to děs,ale snad bude líp,mamka ted jela domů Emča jí vezl bydlí asi 500m od nás ale bála se jak už je tma ,ještě mi doveze prádlo na vyprání oni v garsonce nemají pračku protože to mají jako zimní byt jinak mají chaloupku 8km od Pacova.dneska už vypadal vyrovnaně mluvila s doktorkou a ta jí uklidnila že to není až tak vážné,bály jsme se rakoviny jeho tatínek na ní umřel.jinak my celkem dobrý holky pořád kašlou zítra jdou na kontrolu a příští týden mám ošetřování tak s nima budu já,nechci maminu zatěžovat aby odpočívala ne se starala o holky.v neděli se za tatkou konečně dostanu i mjá mamina je pohlídá.
omlouvám se za chyby.papa jdu spát vstávbám ve 4.40h tak abych nebyla unavená ![]() |
| Maryl | 97104 |
|
|
6.3.2013 7:14:06
Peťulko,
zlato,to je mi líto.Taťka je mladej,bude to dobrý.Hlavně maminku podrž,ať nesmutní.Už se blíží jaro,k nám už přiletěl předevčírem čáp,máme ho tady naproti domu na komíně,je to takovej miláček,mám z něj vždycky radost.Posílám holkám pusu,tobě taky a tatínkovi hodně zdravíčka.Bude dobře,neboj. ![]() ![]() |
|
|
5.3.2013 16:32:49
ahoj děkujeme za přání jj pěkný datum manža má ten samý den tudíž tenkrát dostal Terinku k 27 narozkám
![]() holky jestli se nezblázním tak to bude dobrý,holky silnější antib,od pondělí obě silný zánět průdušek a včera odvezla rychlá dědu(mýho tatku) do nemocnice se zápalem plic,takže mamina na zhroucení je to teprve necelých 14 dní co měla její maminka pohřeb,letos se nám smůla teda lepí na paty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Lilly+Helenka05,Hedvika08 | 32003 |
|
|
3.3.2013 20:58:42
Petro, Terezce posíláme velikánskou gratulaci s přáním neochvějného zdraví a hodně štěstí
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dneska slaví i jedna moje dobrá kamarádka. Pěkný datum pro narozeniny ![]() |
|
|
3.3.2013 11:31:58
ahoj holky dneska je to 8 let co jsem porodila první sluníčko,máme dneska oslavu i když slabou jelikož půlka příbuzenctva postup¨ně polehala s chřipkou ale když je napečeno nedá se nic dělat,Manžílek má dneska 35 let
,tak je od rána zady veselo. a hlavně co říkáte na slunííčko jupíííííííííííí![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jdu dodělat chlebíčky.jo a abych se vrátila co bylo u nás v týdnu ,tak Elinka má opět průdušky,a Terinka silný zánět dutin ,prý je to ted hodně ani dr. nedivila že zase marodíme a polehala sestře celá rodina a můj tatka měl v pátek zimnici že vůbec nefungoval a babi už taky chrchlá ,ještě že má Emča odpolední a u holek se vystřídáme-![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
24.2.2013 16:53:14
Ještě fórek z dnešního rána. Hedvika si všimla, že jsem měla zavázaný krk a ptala se mě proč. Řekla jsem, že mě tam škrábe. Hedvika mi položila ucho na krk a říká: "Nic neslyším."
|
|
|
24.2.2013 16:50:36
Ahoj holky, koukám, že se tady diskuze zúžila na dva účastníky
![]() Jsem ostuda , že sem moc nechodím.Petro taky posílám gratulaci. U nás dneska slaví narozky můj drahý. Taková hodně decentní oslava, ale nestěžuje si ![]() Pokud jde o nemoce, tak se v tom taky dost babráme. Teď jsme probírali, zda má jít Hedvika v pondělí už do školky. Týden byla doma s hroznou rýmou a teď zas kašle, ale už nechceme otravovat babičku s hlídáním. V pátek ji babi nechala pár minut samotnou, že se bude dívat na pohádku a šla vařit. Když se vrátila Hedvika visela vycapená z okna Máme za ním krmítko a prý si chtěla chytnout ptáčka. Tak vám nevím, do kolika let se ty děti nesmí pustit na chvíli z očí. Mamce je 74 roků a mám pocit, že je toho na ni občas dost. Jak jsi psala, Petro, že ti umřela babička 76 let stará, tak mi přeběhl mráz po zádech. Moje mamka je pořád zdravá a vitální ženská, ale občas mám záchvěvy strachu z toho, že tu nebude věčně.Jinak u nás bylo včera taky nasněžíno a holky se vyřádily na bobech, v noci do toho napršelo. Helence se zhroutil sněhulák a všude je voda. Tak snad už bude brzo jaro, ne? Pod sněhem začínají kvést talovíny.![]() |
|
|
24.2.2013 12:20:21
Maryl moc děkuju,jj mamina je zlatá
![]() ![]() ![]() ![]() a děkuju za přáníčko,zase orok starší chjo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Maryl | 97104 |
|
|
24.2.2013 12:15:36
Ahoj Peťulko,
tak snad to nebude nic vážného,mamča je zlatá,že pohlídá,moje tchýňka je taky poklad,víkend jsem měla volný a zítra už zase mažu do práce.Ještě předtím jdeme ráno s Ríšou na logopedii. Tak ti přeju dodatečně všechno nejlepší k narozeninkám a jsem moc ráda,že jste si udělali pěkný den a večer,moc si to zasloužíte. ![]() |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.