| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 13493  [Dalších 13423 >>]
Terinka a Elinka +Peťa 79587
10.5.2013 17:03:42
ahojky,tak holky jsou konečně v poho ,ale zase mě trápí moudrák ,nechce se proříznout ve středu mi natekla pusa,tak jsem šla ve čtvrtek na zubní mám antibiot, a ve středu mě čeká operace a půjde ven,a to mám ezítra sraz se školy po 20letech tak doufám že ještě splasknu už to je lepší,a středy se fakt bojím~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~
jinak vše při starém,papa
Graace 72462
6.5.2013 17:52:31
Ahojky!
Holky, krásné fotečky. :-)
Marůdkům brzké uzdravení. Už jsou ty bacily vážně úmorný. Máťa je teď už v pohodě, ale horečkováním si také prošel. Letos v našem okolí horečkovalo bez čehokoliv dalšího mraky dětí.
Holky, chtěl jsem se zeptat, jak jsou na tom vaše dubňátkama s druhými zoubky. Já totiž v pondělí náhodou zjistila, že už Máťovi rostou spodní šestky. Vpravo už má vidět dvě plošky, vlevo zatím jen boule, nahoře nic.
Lilly+Helenka05,Hedvika08 32003
4.5.2013 19:27:25
Zdravím všechny,
loudila jsem od Vás fotky s oslavenci a sama jsem se nemohla dokopat k přehrání fotek z foťáku do PC. Tak konečně! ~f~
Původně měla mít Heďulka úplně jiný dort. Chtěla jsem jí nechat upéct nějaký pohádkový. Ale člověk míní... takže nakonec měla domácí a byla z něj nadšená a chutnal jí, takže jsem byla spokojená i já ~k~
Petro, jak jste na tom? Už jsou holky zdravé? U nás zase stůně Helenka. Byl to docela horor. Čtyři dny měla horečky chvílema přes 40 stupňů. Doktoři u mě totálně selhali. Původně to totiž vypadalo na úpal a když vysoké horečky trvali dýl než 3 dny, tak teprv dostala antibiotika. A to jsme mezi tím byli i na pohotovosti... ~a~
Přeju Vám všem příjemné májové dny plné lásky, pohody a sluníčka ~x~
Maryl 97104
26.4.2013 7:26:32
Ahoj holky,¨
Peťo,držím pěsti,ať už nemarodíte,snad už to bude lepší s přicházejícím jarem a létem.
Jíťo,krásnej dort.Hlavně,že je Miuška v pořádku.Máme už fakt velký kluky.Ríšovi taky nejde předkožka přetáhnout ani o píď.Já mu to ani nezkouším a zkoušet nebudu.Pan doktor nás na pětileté prohlídce chtěl hnát k urologovi,ale já jsem řekla,že nikam nepůjdu.Četla jsem o tom hodně diskuzí a hodně holek,co žije v cizině píše,že tam se to vůbec neřeší,že jen tady jsou tím všichni posedlí,a že vlivem hormonů v pubertě si kluci pomůžou sami a pokud by byl nutný zákrok,tak se s tím tak jako tak nic neudělá,ale lépe to zvládne velkej kluk,než takovejhle prcek.
Arzachena + Max 08 + Mia 10 68215
25.4.2013 13:11:17
Ahoj holky, my jsme zdravi, ale stiha nas jedna spatna udalost za druhou ... Pred dvema tydny nam umrel pejsek, a minuly vikend jsem stravila s Miou v detske nemocnici na pozorovani s urazem hlavy - spadla mi ze schodu. Nastesti je ok. Ti co chodi na FB, tak vedi... Vcera nam dojelo auto. Ach jo, zkratka blby obdobi.
Max ma 114 cm a 18 kg. Mame za sebou petiletou prohlidku. A zase ta predkozka ... Prej ji nema uplne zuzenou, ale mela by mu uz jit lip pretahnout. Kdyz on si na to nenecha sahnout ~Rv Jinak Max ted dost zlobi, je drzej, nosi moresy ze skolky a aplikuje to na Miu ~:( Oslava narozenin byla fajn. Pani nam udelala dort dle nasich pozadavku a fakt byl krasnej, predcil nase ocekavani. U nas ted frci Star Wars a Angry birds ... Ja na nej kazdej den koukam, jak uz je to velkej kluk ... Petro Matysek je sikula s tim psanim. max o to vubec nejevi zajem. Nechce ani malovat. Celkem se bojim, ze dostane i odklad do skoly, prijde mi fakt, ze zamerne vsechno bojkotuje ... Ted se teda rozpocital a uci se hodiny. Tak, ze by byl spis na matiku ? To po me teda nema ~t~

24.4.2013 18:36:40
ahoj tak eli je opět nemocná a jak to vše vypadá nám to způsobuje nosní mandle ,kterou má zvětšenou po tom zlatym stafilokokovy tak jdemv 28.května na vyšetření a asi půjde ven,pro nás to bude nadějě že budem zdravější,a půjdem na testy na imunitu a na alergologii snad se příčina opravdu odstraní a nám bude lépe.
v pondělí jsem nastoupila do práce po marození a šéf na mě tlačí jak mě přendal že musím mít do 30.4 100ks hotových a já vím že to nezvládnu max. 75ks a to sedím denně 8h v práci a tak 1a půl hodky u toho ještě doma a počítám že na tom strávím celou sobotu ,no co by člověk pro penízky neudělal že? a ted perlička ,přislo mi ošetrování za březen aa to výměr 149kč na den a byla jsem doma 8 dní síla co ,to jsou ty naše zákony a minimálka~a~~a~~a~~a~~a~~a~no my s tím nic neuděláme,a těším se až bude Elinka zase zdravá a fit a nebudu s ní každou chvilku doma když zrovna třeba babi nemůže. jdu dělat večeři papa
Graace 72462
20.4.2013 21:16:49
Peti, Matýsek má 110 cm a cca 18 kg (spíš pod, záleží, jak se nají :-) ).
19.4.2013 15:30:28
ahoj tak do práce jdu v pondělí už se na mě ptali prý to jsem tak nemocná že nejsem ještě v práci? oni to nezažily když člověk je k.o. či čo? se fakt divim.
Eliška je pořád nakřapaná nemůže se toho zbavit už do toho začaly alergie tak je to jedno s druhým ,v úterý jdem na pětiletou prohlídku tak jsem zvědavá co nám řekne
holky kolik tak váží a měří prckové?
Elinka má cca 116cm a kila jsou děsný má 25 kg teda pokud nepřibrala a to nejí sladký,čokoláda ani bombony jí moc nechutnají.
Lilly a Terinka má 132cm a cca 35kg avy? děkuji za názory na váhu výšku
16.4.2013 8:59:10
ahoj Lilly děkuji za přání ,ano znamená to že nebudu v pásové výrobě ale budu si na peněžence dělat vše sama a polepším si o cca 1500kč~s~což je pro nás super.
peťi krásné fotečky
Terinka už šla dneska do školy ale ještě sem tam kašle a Elinka je se mnou doma až půjdu do práce ,půjde do školky ,zítra jdu na kontrolu ,počítám že od čtvrtka bych šloa do práce nejdéle pak v pondělí.~3~~3~~3~~3~
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 13493  [Dalších 13423 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.