| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 13493  [Dalších 13413 >>]
Graace 72462
15.4.2013 8:26:23

Lilly+Helenka05,Hedvika08 32003
14.4.2013 20:50:15
Ještě k těm zalehlým uším. Já na to taky dost trpím a nefunguje skoro nic. Jen kapat do nosu a případně napařit, ale i to je většinou na chvilku. Např. v těhotenství jsem měla zalehlé ucho i několik týdnů.
Lilly+Helenka05,Hedvika08 32003
14.4.2013 20:48:10
Ahojky, moc zdravím! Dneska bylo venku ták krásně!
Petro a Graace, držím palce, ať jste všichni brzo fit. U nás se to taky vleče čtvrtý týden. Začala Helenka se spálovou angínou, pak lehnul Aleš, další týden já a nakonec Hedvika. Všichni jsme vyfásli penicilín (Ospen). Hedvika ho ještě bere, ale už jsme s ní byli dneska na kole. To se nedalo vydržet doma v tomhle počasí. Já taky chodila do práce. Byla jsem doma jeden den a dva půldny. Fakt si nemůžu dovolit být doma, pokud teda neumírám - jako po Vánocích, kdy jsem nemohla vstát z postele.
S kým mluvím, každej říká, že jsou letos ti bacili extrémně zákeřní a taky superodolní.
Petro, moc gratuluju k povýšení. Moc Ti to přeju. Znamená to, že už nebudeš v pásové výrobě? A budete mít i víc penízků?
Tak se držte! Ať nám to sluníčko dodá novou energii ~x~
~3~
PS: A vkládejte fotky s dortama ~k~
Terinka a Elinka +Peťa 79587
13.4.2013 12:14:51
ahoj jdu za vámi pro radu ,včera jsem smrkala a zalehlo mi ucho ,mám ho zalehlé pořád je to nepříjemné a nbolí mě i hlava,nevíme něco účinného? děkuji předem
12.4.2013 18:47:28
ahoj Peťi ,brzké uzdraveníčko,my se v tom plácáme už od ledna a ne se nás to pustit ,já jsem na neschopence myslela jsem že mě dr. pustí dneska už do práce ale musím ješětě na kontrolu ve středu takže ze mě mají v práci fakt radost,mám doma obě holky Teri od úterka chřipku normální a Eli od středy večera střevní a ted chraptí a kašle a rýmuje takže asi taky ta chřipka ,chjo já už chci aby jsme byly o.k. venku tak krásně a my sedíme doma ,už nás to nebaví ani mě ani holky,se nedivim že má člověk deprese ~a~~a~~a~
Graace 72462
12.4.2013 8:33:31
Ahoj! Zase jsem od včera s Máťou opět doma!!! Celou zimu nic (tedy kromě neštovic, které byly v klidu) a teď se z toho nevyhrabeme!!! Má od středečního odpoledne teplotu a dneska mu vyskočily dva malé opary a stěžuje si, že má něco v puse... Předtím si stěžoval na bolest hlavy. Včera jsem byli u zastupující dr., naše má dovču. Nic na něm nenašla, ale poslala nás na krev. Když jsem volala na výsledky, tak jen řekla, že zánětlivé hodnoty jsou celkem nízké, že tam nevidí nic dramatického, ale že to může být cokoliv, že mám srážet horečku a když se cokoliv zhorší, tak přijít. No, takže opět nějaká viroza! Už to vidím, jak zase něco chytnu já. Ach jo!!! Nejdřív Máťa ta ATB, pak já angínu, pak velikonoční střevní chřipka celé rodiny a teď zase něco dalšího.
Graace 72462
9.4.2013 19:56:29
http://www.prozeny.cz/magazin/zdravi-a-zivotni-styl/tajemno/36113-vychova-deti-podle-znameni-opravdu-to-funguje
8.4.2013 11:52:47
ahojky
všem dubňátkům vše nejlepší ke krásným 5.narozeninkám,hodně zdravíčka a štěstíčka v životě~x~~x~~x~~x~~x~~s~~s~~s~~s~~s~~s~

holky přišla na mě řada ve středu mě skolila chřipka mám neschopenku ,dneska už funguju ale 4dny jsem ležele a leželea a ležela .Eli má od pátku před velikonocema píchlé obě ouška ,dneska jede na kontrolu ,Emča musí jet s ní sám ,já nikam bohužel nemůžu. a jinak povýšení v práci dobrý užila jsem si ho 2 dny alehla takže se těším ,až zase půjdu do práce ,ta práce mě více baví ,šéf mi to sliboval rok a půl od nástupu a ted se mi splnilo přání a dělám to co jsem chtěla~s~
Arzachena + Max 08 + Mia 10 68215
3.4.2013 10:41:57
Vsechno nejlepsi Matyskovi k dnesnim narozeninam !!! ~x~~x~~x~
Graace 72462
2.4.2013 22:40:25
Ahojky!

Všem našim báječným dubňátkům přejeme krásné narozeniny se vším všudy. Hlavně to zdravíčko a snad také nějaké to sluníčko. ~x~

Co se týče jízdy na kole, tak my postranní kolečka sundali před rokem a fous. Velké bylo naše překvapení, když jsme nedavno vytáhli kolo a Máťa hnedka na úvod dvakrát spadl. No a pak, že se jízda na kole nezapomíná. ~t~ No, chvilku jezdil nejistě, pak se do toho dostal.
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 13493  [Dalších 13413 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.