| borovice + 5 | 35110 |
|
|
24.8.2013 19:17:54
Kris hlavně že už to máte za sebou
![]() ![]() 3 týdny v klidu to zní docela děsivě ![]() ![]() ![]() červi udat děti ![]() ![]() to je taky dobrá sci-fi. Dneska balim jedeme na týden na Slovensko |
| Kristina Y&M | 34526 |
|
|
23.8.2013 21:02:33
Majo, dneska jsme prisli domu.
Tentokrat to bylo trochu horsi, preci jen vyndavali vetsi kus. 5 krat 2 cm... Ale uz jsme doma a je to cele venku. Jeste mi nabizeli, ze to vezmou na trikrat, aby byla mensi jizva. Ale minule brali tretinu a diky jizve, ktera se vlastne udelala zase ve znamenko, ubylo jen pul milimetru. Proste ma to na stehne a neni to videt. Takze uz jsem to nechala vzit najednou. Uz by ho bylo tezke tam dostavat po treti a kdyz to neni nutne. Primar sam rikal, ze garance, ze to na trikrat bude vypadal hodne dobre, taky neni.. Uvidime, jak ta jizva bude nakonec vypadat. Pry by to vyroslo opravdu do velkych rozmru, takze jsem rada, ze to mame za sebou! Udalali ten steh bez plotu. Na kazdem konci ma takove knoflicky, co drzi stehy, ty pak jen odstrihneme, tak snad to bude drzet. Musi ted byt 3 tydny v klidu..tak snad to udrzime A tedy vy jste cestari, super, ze jste si to takhle uzili! |
| Romča+V.6/03+L.5/08 | 9569 |
|
|
22.8.2013 22:38:05
Májo, teda Ty jsi pohodářka, udělej si hlídání dětí na příští prázdniny a já jsem první zájemce
![]() jsme byli včera v zoo a já přijela utahaná víc jak kluci už se těším až pošupou do školy a školky![]() |
| borovice + 5 | 35110 |
|
|
21.8.2013 23:48:30
my jsme byli 3 týdny v Anglii, bylo to naprosto super, jeli jsme našim autem a trajektem, nakonec jsme byli jenom více-méně v jižní části Anglie, hlavně jsme chodili v přírodě a po pravěkých památkách. Příští rok chceme jet znovu.Nevěřila bych jak je Anglie krásná a pestrá.
|
| borovice + 5 | 35110 |
|
|
21.8.2013 23:47:30
Kristino jak jste to zvládli?
|
| borovice + 5 | 35110 |
|
|
21.8.2013 23:47:18
Jitko ach jo to je strašný s tou holčičkou, snad bude v pořádku
![]() ![]() ![]() a lumbální punkce ![]() ![]() ![]() to jsou hnusný potvory ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Kristina Y&M | 34526 |
|
|
20.8.2013 9:10:28
Ahojky..ja ted pres prazdniny ani moc nenakukuju
![]() Jitko, chudak kamaradka, hlavne, at je mala nakonec v poradku. No a tobe at taky konecne najdou vhodnou lecbu, co zabere! Vodnicku, jejej, prazdniny a marodit, to je smula. Chudak malej. Yanni nastupujue zitra do nemocnice, jdeme na vyndani druhe pulky znamenka, doufam, ze to pujde tentokrat cele, abysme nemuseli jeste po treti. Je obednany i na endokrinologii kvuli spatnemu rustu.. Ale Yanni se do nemocnice tesi a za odmenu pujdeme v nedeli na premieru Planes v Nemecku a ne porad jen madarske kino ![]() |
| Romča+V.6/03+L.5/08 | 9569 |
|
|
19.8.2013 23:23:26
já tu jsem, občas nakukuju
o víkendu jsme byli na chatě a přijeli až dnes s deštěm![]() Jitko, malé od kamarádky držím palečky, ať má brzy zas tak krásné dlouhé vlásky ![]() je moc smutné, že takové hnusné nemoci mají malé děti ![]() a Ty ať si už taky konečně fit ![]() Viktor má už asi měsíc rýmu, stejně jako jí měl loni o prázdninách nos má celý odřený, ale loni na alergologii nic tak letos prostě čekáme až přejde![]() |
| Jitka (A.7/06 + S.4/08) | 73205 |
|
|
18.8.2013 9:47:08
No ja kdyz jsem se vyhrabala z jednoho problemu s hormonalni lecbou, tak hned rovnou borrelka
. A nemuzu mit nejakou "obycejnou", ze mi daji ATB a hotovo...Vim, jak je Martinkovi, ja mam z tolika ATB travici potize, rostou v tele plisne, tak se denne dopuju vytazkem z grapefruitovych seminek, to pry pomaha, gyn. potize s kvasinkami jsou normal, no veselo... Ale beru to uz tak nejak v klidu, tu Angelicinu kamaradku nemuzu nejak vyhnat z hlavy, musi se uzdravit, neznam hodnejsi ditko, ta si to nezaslouzi, takove trapeni... Pristi tyden dela Agi ty zkousky v ceske skole, pak si holky privezu domu, koupime nejaky darek pro radost a musime ho Harsheen zanest, nebo aspon poslat po sestrach, nevim, asi za ni nemuzou navstevy, no a mozna bude lepsi, kdyz ji moje holky takhle neuvidi... Angelika uz se tesi do skoly, hlavne na Harsheen, tak ji to budu muset nejak vysvetlit, ze hned tak do skoly neprijde... |
| Vodníček | 70106 |
|
|
17.8.2013 22:04:48
Jiti,to s tou kamaradcinou dcerou,to je sila,snad to bude ok.
Martin ma desnou anginu,mel skoro 40horecky,nemohl polykat,hnisave mandle,navic zahnisane i oci,videl rozmazane.Uz je to lepsi. Tobe gratuluji k pracovnimu uspechu a budu na Tebe myslet,az pujdes do nemocnice.Musi Te uz vylecit. ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.