| Jitka (A.7/06 + S.4/08) | 73205 |
|
|
17.8.2013 17:39:40
No a ja jsem byla tri dny v nemocnici s tou mou slavnou borreliozou, mam ji rezistentni na antibiotika, udelali mi milion vysetreni, hlavne neurolog se na me vyjadril, vysledky budou 28.7., to mam prijit do nemocnice se domluvit a jeste na lumbalni punkci, jelikoz mam typicke priznaky toho, ze mam napadeny centralni nervovy system... No a pak mi stanovi lecbu, snad ucinnou, museji pry namichat antibiotika a chemoterapeutika...
Vcera jsem mluvila v praci se sefem, pozval si me na koberecek, aby mi rekl, ze jsou se mnou vsechny kolegyne moc spokojene, on sam taky, ze doufa, ze u nich zustanu pracovat i nadale, a od 1.9. mi zvysil plat. Tak jsem mu narovinu rekla, co resim za problem, uklidnil me, ze i kdyz budu muset do nemocnice, tak me nevyhodi, ze kolegyne me docasne zastanou, at se dam hlavne do poradku.... No ja jen doufam, ze pak doma zvladne manzel deti a domacnost, kdyz uz bude skola, ted se to zvladnout neda, holky jsou sice u nasich, ale doktori maji dovolene a lumbalni punkci planuji az na zacatek zari... Takze nemej depku, at je Martinek brzo fit .Proc ho zase cpou ATB, vzdyt uz mu ani nezaberou, kdyz jich mel tolik . |
|
|
17.8.2013 17:31:15
Vodni, nesmutni
![]() .Ja jsem mela depku vcera, ale desnou, rano mi volala moje indicka kamaradka,mela prijit s detma o vikendu, jeji tri dcery ucim pect ceske buchty... Nechtela mi spatne zpravy volat na dovolenou, byli u me v pulce cervence a ta nejmladsi dcera mela nove bryle, jsou s Angelikou kamaradky ze skolky, ted spolu sedi ve skole v lavici... No a na konci srpna jeji pobolivani hlavy odhalilo, ze bryle nepomuzou, nasli ji Breintumor v hlave! Kamoska mi nebrala telefony, az vcera volala, co se to deje, ze je s dcerou v nemocnici, ze uz je mala par dnu po operaci a laduji do ni chemoterapie... A malou sedmiletou slecnu nejvic trapi, ze nema vlasy... Jsem myslim kdysi davala fotku, ze chse mit Agi vlasy jako ony - cop do pul stehen, tady na fotce je ta nemocna vpravo, tady byla jeste pred mesicem plna zivota a upekla se mnou buchty z kynuteho testa, vyzdobila je lentilkama... |
| Vodníček | 70106 |
|
|
15.8.2013 21:48:21
Ja tu jsem,ale sama,nikdo sem nechodi.Mam depku,trcim zavrena doma,Martin je nemocny,bere ATB,bohuzel,uz zas.
![]() |
|
|
15.8.2013 17:04:00
Ahoj maminy, obcas nakouknu, ale nikdo nikde tady... A to uz zadna vedra nejsou
.My mame zase dneska statni svatek, deti mam na prazdninach u babicky, tak jsme s F. vyrazili na kolech do prorodni rezervace Lobau tady na konci Vidne, ted jsme prijeli, pocasi optimalni, proti 41 stupnum pred tydnem je tech dnesnich 26 skoro zima . |
| Romča+V.6/03+L.5/08 | 9569 |
|
|
4.8.2013 18:11:55
Lucko, jojo, vedro jak v pr....
|
| Janoow | 18081 |
|
|
1.8.2013 20:59:27
ahoj holky,
to je parádní léto, co? Na můj vkus některé dny až moc horko, ale jinak super! Vrátili jsme se z pididovolené - pár dní jsme byli u tety v Kolíně. Letos krapet chaotické, ale zase jsme si to užili jinak než jiné roky - nějak se nám nikdy nepodařilo dorazit do cíle naplánovaného výletu ....V Kolíně jsem se v jednom OC potkala s Ditou , za mě moc příjemné setkání .Kluci ještě pojedou na pár dní k babičkám a jinak nic neplánujeme, spíš jen výlety po okolí. Tak užívejte letní pohody, v zimě na to budeme všechny vzpomínat , pa Lucka |
|
|
23.7.2013 23:19:10
Vodní, grilovačka dobrý, jen Z přijel z práce v půl jedenáctý
![]() |
| Vodníček | 70106 |
|
|
23.7.2013 20:05:47
Červi,mňaaam.
![]() |
|
|
23.7.2013 19:39:05
skoro celé odpoledne jsem trávila u šicího stroje
zašít monterky, vyměnit zip u sukně,....teď jdu připravit na grilovačku masíčko, žampiony, kukuřici, cuketu, brambory,.. |
|
|
22.7.2013 8:20:25
Ahojky,
kluci ještě spinkají chcem jet dneska jen někam na výlet, Z je ještě v práci![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.