| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1000] Názory 10011010 z 92812  [Dalších 91802 >>]
agatha2 74661
4.9.2012 21:41:19
Marci,

Saša je taky velkonožec, buď v klidu~6~ včera jsme byly kupovat podzimní boty a brala jsem už vel. a objevila jsem úžasné zimní boty, tak jsem vzala už i ty a byly asi jinak šité a jsou dokonce vel. 31~d~, vel. 28 měla loni zimní boty

Maci,

tak ostružinovou smršť upřímně závidím~f~ mám nadělané domácí marmelády z jahod, meruněk, rynglí, švestek, špendlíků a nektarinek, ale ostružin se nám letos urodilo leda tak na koláč~n~
A malý i Evička jsou fajní~s~ a mmch má Evička krásný župánek~R^
Sengam 24288
4.9.2012 20:28:50
Marci, malý má 28nohu.

Maci, nespí přes den nebo v noci? Hlavně že se nevzteká:-)
Matyášek taky nespal tak dobře jak David, to bylo spící dítě.
Maci1 27366
4.9.2012 18:52:28
Marci, E. má vel. 28. Většinu bot má sice ještě 27, ale už jsou jí těsně, budeme muset brzo obměnit.

Deno, no klidnější... není (zatím) taková vzteklina jako Evička, ale zas mnohem hůř a míň spí. A co se týče fyzické aktivity jsou jak přes kopírák.
Gora 31983
4.9.2012 15:13:16
Jsem se tu s dotazem.~;)
Holky, jaké mají velikosti noh vaše srpňátka? Prodavačka se v obchodě hrozně divila, že má Honza velkou nohu, mi to přijde k jeho věku a výšce vcelku normální.~d~~d~~d~
Gora 31983
3.9.2012 19:43:47
Maci, nedělej chutě. ~o~~t~~t~ Mňam, dala bych si taky ostružiny.~:-D~:-D
Moc pěkná fotka Kubíka.~g~~g~ Je to moc roztomilý klučina.~s~

Deni, to určitě.~t~~t~~t~ Spíše po babičce - mé mamce. Ta se vždy učila bez problému a do školy chodila ráda. Má skvělou paměť.:-)
Sengam 24288
3.9.2012 19:28:31
Marci, že by to dítě bylo po tatínkovi?:-)
Sengam 24288
3.9.2012 19:27:44
Borisko, užívám si to tak nějak, že jsem pořád opatrná se radovat ~d~

Obě Evičky jsou moooc šikovné:-)

A Kuba je fešááák:-)
Je klidnější jak Evi?
My letos nasbírali taky hodně ostružin:-)Ale teda nic jsem z toho nevařila, pouze jsme konzumovali a pekla buchty~;)

Maci1 27366
3.9.2012 15:14:30
A já se momentálně topím v ostružinách. Byli jsme o víkendu na chatě na Vysočině a asi je letos na ně dobrý ročník. Poprvé v životě jsem viděla třícentimetrovou ostružinu ~e~. Včera jsem do noci vyráběla marmeládu, teď mám v troubě koláč a večer ještě musím zmarmeládovat ten zbytek, ať to nezplesniví. Jsem fialová až za ušima, ale jsou fakt vynikající.

Jeden Kuba:
Maci1 27366
3.9.2012 15:02:59
Mám report z prvního školkového dne - u nás velké nadšení, všechno proběhlo v pohodě, Evičce se tam moc líbilo, vykládala mi celou cestu domů, s kým si hrála a na co a co dělali na zahradě, že si dvakrát přidala u oběda a zítra tam chce jít zas :-). Šatní značku má kočičku a za "třídní" paní ředitelku. Tak snad jí to vydrží i poté, co zjistí, že takhle už to bude furt ~;).
Gora 31983
3.9.2012 8:57:41
Dobré ráno,

Borisko, přidávám se k Tvému přání Úspěšného školního roku všem školákům.~x~~x~~x~
Určitě brouček vydrží.~6~ Přece jen ve čtyřech letech jsou ty děti trošku přizpůsobivější.~6~~6~~6~

Peetinko, pěkná fotka.~R^~:-D

Nám šel Honzík do školky s radostí, těší se na své kamarády Kubíka a Lucinku. Taky se těší, že loni byli Koťátka, letos je v třídě Krtečků, tak ho Tomík navnadil, že ve třídě mají velkou postavičku Krtečka.~:-D~:-D~:-D

A Tomík mě neustále "dojímá." Já školu nenáviděla, on ji opravdu miluje. Nejdříve plakal, že jsou prázdniny, že je nechce, že se moc těší do třetí třídy. Sem tam si přes léto posteskl, ať už je škola a dnes to dovršil, že se mu moc do školy nechce, protože se dneska vůbec nebudou učit, a to je hrozná nuda.~8~~8~~8~~8~ Po kom to dítě je?~a~

[<<Předchozích 1000] Názory 10011010 z 92812  [Dalších 91802 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.