Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Evča76 | 75359 |
|
|
7.9.2012 22:38:52
ahoj holky.. po dlouhé době nakukuju..
Ty nohy.. :) Ani jsem kupovala teď na podzim 30 a Petříkovi 28.. Ale velký moc nejsou .. Anička 122 a Petřík 103.. bída.. :) Evička nevím.. jsem 35+ .. 4.. když je ten pátek.. jsem si to musela zpočítat.. .) ale už bych brala víc.. aby už byl konec.. strašně mi tlaší.. dost dolů.. na močák a tak.. je to už nepříjemný.. já nevím, jestli jsem to už zapoměla s Peťulou, nebo to takový nebylo.. nebo prostě jen stárnu.. Jsem zadejchaná atd.. unavená.. no, ale už se to krátí, už to snad za chvíli bude.. (snad nebudu přenášet) Jinak kecy taky strašný.. oba dva.. Anička nastoupila do školy. Úkoly zatím nemají, počítám příští týden.. a kroužky taky začnou až příští týden.. tak tenhle je jen zahřívací.. Ale zas jsme se museli naučit, Ani jezdí 3km autobusem.. tak vodíme a vyzvedáváme.. ze školy vodí p. uč.. ale příští týden už asi ne.. takže máme mobil.. a ráno když dorazí do školy.. prozvání.. (pak má nakázáno vypnout tel.) Jsem z toho hyn.. :) že jezdí takhle sama..teda s dětma.. Ale co nadělám.. Petřík odjel včera s našima do Itálie.. tak jsem na něj zvědavá.. poprvé, takhle na 10dní bez maminky ![]() Ale ve školce už byl.. a v pohodě.. už se docela těšil.. Oba se těší na Evičku :) |
| Larinka+3svišti | 55666 |
|
|
6.9.2012 18:34:26
Ahoj HOlky!
Mám chviličku klídek,tak hodím info o nás-tak nějak se sžíváme s novým režimem a je to dost náročný.Jak je Mates ve školce na jedný straně města,Nika ve škole na druhý straně,tak je to trošku boj s vyzvedáváním kvůli kroužkům.....no,snad si to nějak sedne.Včera jsme měli první zádrhel u domácího úkolu,protože už byla Nika unavená (brzký vstávání okolo 6.hodiny,škola,družina,trénink mažoretek a domů jsme se dostali okolo 18:30hodin ).No,budem to muset ještě nějak vymyslet,protože na jednu stranu já měla pochopení,ale muselo se to udělat.Ale zatím je jako školačka nadšená a všude hrozně důležitá .No a Máťa ve školce taky dobrý-tenhle týden chodí po obědě,ale od příštího už najedem zase na normální režim.Ad velikost nohou-Niku nekomentuju-ta má míry asi jako Péti Evička ,no a Máťa měří cca 101cm,nohu má maličkou oproti ostatním srpňatům,ale širokou a vysokej nárt.Aktuálně nosí velikost 25.V úterý jsme byli na ortopedii kvůli plochonoží a hlavně kvůli tomu,že se mi zdálo,že se mu bortí klenba,ale ortoped mi řekl,že sice mám pravdu,ale do 10let se noha vyvíjí,takže to zatím necháme být,jako prevence boty s plnou patou,v létě chodit na boso a pokud si nebude stěžovat na bolesti zad a hlavy,tak se to řešit nebude .....takže asi tak.A ad hlášky-dneska mě Máťa odzbrojil venku-dávám mu oříšek do pusy a ptám se jestli chce další a on: "jo,dej mi ho do huby! ![]() " ....no a na ortopedii v čekárně jsem zažila taky takovou horkou chvilku,kdy tam přivezli pána ležáka na posteli a on se mě ptal-"mami,ten pán je mrtvej?"-tak jsem mu vysvětlovala,že né,že je jen nemocnej a nemůže chodit,tak se ptal,jestli mu v břiše taky bouchá srdíčko.A takovýhle chvilky s jeho poznámkama jsou teď na denním pořádku.Docela se z něj stává pěkný číslo![]() |
| Gora | 31983 |
|
|
6.9.2012 11:02:23
Wall, to mi Honzík občas dělá taky s tím zlobíš. On odpovídá ne ty zlobíš.
Minule Honzík něco vyprávěl, Tomík mu skočil do řeči. Honza na něho zařval: nekecej, ty osobo. ![]() Je to sranda s těmi našimi dětičkami. Někdy se těším, až Honzík trošku povyroste. S Tomíkem to bylo v tomhle věku lepší, už měl období vzdoru za sebou. |
| wall123+Jiřík8/08 | 73574 |
|
|
6.9.2012 9:16:20
Marcel, školka. BUĎ ráda, že jsi krtek. J8 už byla blbá, trdlo, prďous a podobné. Úplně mě vždyckya uzemní otočením mé hlášky.
J8: zlobíš On: né ty zlobíš |
| Gora | 31983 |
|
|
6.9.2012 7:49:14
Wall, tak to máme podobné exempláře.
Honzík taky vypadá jako budoucí medvěd. Hlavně tlapy a nohy má medvěd. Stehna má taky silná i hrudník. Prostě medvídek.![]() Jsem si vzpomněla na včerejší srandičku. Řekla jsem, Honzík je náš medvídek, Tomík na to nééé Koťátko (loni byl ve třídě Koťátek, letos Krteček), já nééé vlastně Krteček. Honzík se na mě podíval, zamračil a pravil: já jsem Honza, ne žádný krteček, ty krtečku jeden. Zajímalo by mě, kam na tohle chodí. ![]() |
|
|
5.9.2012 21:23:50
Marcel, JIřík bude mít taky tak. Má stehniska pěkná a stavba těla napovídá, že z něj bude kus chlapa.
|
| Gora | 31983 |
|
|
5.9.2012 11:25:34
Wall, tak Honzík je podobných velikostí.
Akorát kil má jaksi hodně. Váží už 19kg, ale tlustý mi nepřipadá. ![]() |
|
|
5.9.2012 9:24:48
Ahoj, no my byli kupovat boty minulý týden a v šoku z velikosti jsem byla já. Rvu ho do velikosti 27 a on má chudák už 29. Na výšku asik 107cm.
|
| Gora | 31983 |
|
|
5.9.2012 7:55:44
Děkuji vám za odpovědi.
![]() Nevím, co se prodavačka divila, Honzík má podobnou nohu jako ostatní. |
| agatha2 | 74661 |
|
|
4.9.2012 21:43:10
ta první vel. mi vypadla - podzimní jsem brala vel. 30, tam mělo být |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.