Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Sengam | 24288 |
|
|
18.8.2012 15:15:41
Lari tak to je teda situace na hovno:-((
Nemůže Vám někdo auto půjčit? Asi kolem sebe žádného takového dobráka nemáte, co?:-( Už tomu nedáváte žádnou šanci? Že byste třeba vyjeli v pondělí večer? Agath, já jsem slepoň, špatně jsem si přečetla tvoji odpověď, psala jsi, že jsi na ÚP a já četla, že jsi mě zahlídla na ÚP. Tak jsem nechápala ![]() Marci, nedá se jen tak poznat, jestli to bude holka nebo kluk.To bych si musela nechat geneticky vyšetřit embryo a to se dělá jen v případě, kdy jsi přenašeč nějaké nemoci.A pak ti i řeknou, co to je. Já jen že u nás se asi holky prostě nerodí Tak to bylo myšleno![]() Táni a to jsem psala o svých embryjkách nebo o tvých? ![]() Já už mražáčky z doby, co jsem měla zároveň s M. použila na KET a nic, takže kdoví, co tam bylo. A co máte v mražáčku vy, to se třeba někdy dozvíme ![]() |
| Larinka+3svišti | 55666 |
|
|
18.8.2012 13:32:59
Ahoj holky!
Děkuju za podobru a Táně hlavně za pomoc,fakt si toho nesmírně vážím!!!! -bohužel to nepomohlo.Jsme doma![]() ![]() -asi takhle se teď nějak cítím,jsem ubulená,naštvaná,zklamaná,rozčarovaná-prostě šílená směs nehezkých pocitů. Dva roky jsme se těšili. Koupili nový auto,který splácíme-to byla první pohroma,kterou jsme museli překonat na začátku. Pak scháněli někoho,kdo by jel s námi,protože máma se zachovala jak se zachovala společně s bráchou.To jsme nakonec taky vyřešili. Pak jsme řešili termínově,kdy se nám to krylo s Nikou a jejím soustředědím,jestli to vůbec půjde.TAky jsme to překonali.Včera statečně vyjeli,všechno v pořádku,stavili jsme se ve Vysokým Mýtě pro nějaký jídlo a benzín a už jsme nejeli. Táni MM pro nás přijel,odtáhnul nás k nim,kde nám Táňa dopřála akutní útočiště a chlapi hledali závadu.Nic se nenašlo,ale dali nám kontakt na jiný mechanika,který se tím zabývá.Takže jsme dojeli v půl jedenáctý večer domů,rychle se vyspali a ráno opět vyjeli směr mechanik,kde to napíchnul,ale už to právě žádnou závadu nenašlo. Tak nám to proměřil,všechno překontroloval,ale nic.Jeli jsme do HK pro pití a už jsme opět nevyjeli.Zase auto stávkovalo (a podotýkám, že od koupi jedinej problém a nalítali jsme s ním už hooodně km),tak to MM zase pošolíchal s kabelama,abysme aspoň dojeli k mechanikovi.Jenomže tam opět nic.Hrabali se v tom,kontrolovali,a když jsme chtěli odjet,tak to udělalo zase,tak to mohl napíchnout na diagnostiku konečně a zjistit příčinu.Prý buď rozbitej přímo palubní počítač,že dává špatný impulzy a nebo klapka co pouští benzín,která je řízená počítačem (nicméně ta prý je minimálně poruchová).Dnes s tím už nic neudělá,takže až v pondělí,byli jsme rádi že jsme dojeli domů-nesměli jsme nikde zastavit a chcípnout motor.Oprava klapy cca 6-7tis.,počítač nevím.Takže tak jako tak,když to opravíme,půl dovolený v háji,v práci mi další nedají,a hlavně budou chybět peníze,protože tenhle nečekanej výdaj by nás totálně zruinoval.Tak jsem se vypsala ![]() Nejhorší je,zachovat se v pohodě před dětma,protože se mi chce pořád a i děti jsou ,protože se těšili na moře a teď nic.Musíme na ten týden vymyslet náhradní program,abysme si ten zbytek aspoň v rámci možností užili,když to takhle dopadlo![]() |
| Gora | 31983 |
|
|
18.8.2012 8:55:41
Deni, to jsem netušila, že jsi musela tolikrát.
![]() ![]() ![]() To se dá určit takhle dopředu, že to bude nejspíše kluk? To je super . Doufám, že to tady nikdo nevezme osobně, ale kdyby se nám stala nehoda, taky bych chtěla jedině kluka. Někdy je sranda je spolu sledovat.![]() ![]() ![]() Jejda, chudák Larinka. ![]() ![]() Že zdravím, a přeji ať s autem vše dobře dopadne.![]() Táni, to je dobře, že to není borelioza. ![]() ![]() Tak snad bude brzy fit.![]() ![]() ![]() Táni, borelioza může být prý ze spousty hmyzu. Mě kdysi píchla pičurka, a celé lýtko jsem měla rudé a nateklé jak balon. Tehdy mi dr. řekla, že to může být borelioza (naštěstí nebyla ), dala mi ATB, a říkala, že na tohle by si všichni měli dát pozor, že nejen klíště je přenašeč.![]() ![]() ![]() |
| agatha2 | 74661 |
|
|
18.8.2012 8:13:03
Táni,
hlavně, že to není ta borelka, může to být i z klimatizace v letadle, hlavně, ať to není nic vážného ![]() ten ubrus, co si máti dovezla, je fakt nádherný a stál jen 10 euro, což je krásná cena za takový skvost ![]() hm, tak snad to dobře dopadne a odjedou aspoň dneska ![]() |
| Táni+dvojčátka 7/08 | 38783 |
|
|
17.8.2012 22:36:56
Agath, na ubrusy jsem taky koukala, ale nakonec si nevybrala. Určo tam ale ještě někdy pojedem.
No larinkovic - taťkovi se to na počítač nepovedlo napíchnout, páč má už novější pc či co, takže zítra s tím jedou k nějakýmu jeho známýmu, co jim to prověří. Od nás s tím odjeli, takže tak...do chorvatska bez opravy prý nejezdit. Věřím, že zítra odjedou v poho ![]() Neteřinka je prý v poho, prvotní výsledky boleriozu nepotvrdily, tak se uvidí, co dál...včera přiletěli z řecka. Prý možná ofouknutí. Tento týden už jsou 4. případ v nemocnici...boleriozu může mít prý i z komára...klíště nikdy neměla ![]() |
| agatha2 | 74661 |
|
|
17.8.2012 20:34:21
Jo a neteřince posílám
![]() malé od známé také jednou ochrnula půlka pusiny, u ní to nakonec byla lícová obrna a ta se jí sem tam vrací, takže taky nic moc![]() |
| agatha2 | 74661 |
|
|
17.8.2012 20:32:02
Deni,
no, tady jsi ses mě ptala, pokud tedy chápu Tvůj dotaz správně... ![]() Táni, snad se jim to auto povede zprovnoznit dej pak vědět, jak dopadli, by mě asi kleplo![]() .....přesně Ti neřeknu a nemám se koho zeptat ( L. pryč na prázkách, máti v Bešeňové ), ale poprvé, jak byli, tak skončili na Azurovém pobřeží, tuším v Monte Carlu a teď jakoby pokračovali dále, no, říkali, že měli jen dvě města duplicitně, jinak to bylo letos něco nového, říkala máti, že mají Provence projetou již komplet křížem krážem, že teda příští rok pojedou jinam, což mě mrzí, bo si máti dovezlá nádherný ubrus do kuchyně a já ho chci taky a mám, holt, smůlu ![]() |
| jitulda08 | 83642 |
|
|
17.8.2012 20:03:59
ahoj.
Par tak hlavně že se zasměješ. píšu rychle a pak to nekontroluju. Teda ty Larinkovic mají smůlu to snad není možný. snad se to povede nějak opravit. Táno to je blbé a ona měla klíště nebo něco? |
|
|
17.8.2012 19:16:50
volala tchýně, že je švagrovka s malou (4 roky) ve špitále, páč malá ochrnula na půl obličeje, tak dělají testy a mají odezření na boreliozu
![]() |
|
|
17.8.2012 19:14:16
Tak holky, mm jel pro larinkovic, jsou na benzínce cca 30 km od nás a nejede jim auto...jsou na cestě do chorvatska. Dojede i můj taťka, dělá servisáka v renaultu (mají renaulta scénica) a prdne jim auto na diagnostiku nebo co, aby se zjistilo, co s tím je
Fakt je lituju, takový problém ![]() Deni, proč myslíš, že budeš mít chlapečka? Nějaké tušení? Já tuhle četla smsku od tebe,starou už asi 4 roky, že máme holčičky někde u ledu ![]() Agath a kam do provence jezdí, na stejné místo nebo pokaždé jinam? Ani se nedivím, že jsou nadšení ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.