| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1040] Názory 10411050 z 92812  [Dalších 91762 >>]
Sengam 24288
17.8.2012 18:50:30
Marci já doufám, že i ty mé děti si vyhrajou, na 99% to bude zase kluk, tak budou parťáci:-)
Za ten rok jsem to absolvovala 5x:-(
Sengam 24288
17.8.2012 18:49:18
Agath kde jsi mě zahlídla?:-)
agatha2 74661
17.8.2012 17:17:46
Deni,

zatím jsem na ÚP~:(

Gora 31983
17.8.2012 11:25:07
Deni, nestraš s rakví. Na to jsi trochu moc mladá~;)~6~. Plivu pro štěstí, ať uzlík neroste.~;((
Já mám kluky od sebe taky čtyři a půl roku. Je to super. Starší je v době narození ~p~ vcelku samostatný, takže si člověk může ~p~ pořádně užít. Teď si občas spolu krásně hrají, někdy řádí, ale jde vidět, že je to ještě věkový rozdíl v pohodě. Jen je asi nevýhoda, že Honzík dost napodobuje staršího bráchu, který je mu vzorem, takže se učí nejen to dobré.~q~

Na kolika pokusech jsi byla, jestli se tedy můžu zeptat?
Tak jsem to měla i já~:-D s Honzíkem. Měla jsem pocit, že už to nevydržím, a budu :-©, ale taky nejsem zvracecí typ, takže tak daleko to naštěstí nedošlo.:-)

Napiš, jak si dopadla na kontrole. Držím palce, ať je vše v pořádku.~;((~;((~;((
Sengam 24288
17.8.2012 9:46:21
Marci, tak nemám ŠŽ úplně v pořádku, musím brát léky, ale jsem ráda, že za ty 2,5 roku ten uzlík nevyrostl, je pořád ohraničený a nemusím na operaci, popřípadě do rakve ~;)
Pokud vše dobře dopadne, tak mezi něma bude 4,5 roku a doufám, že si spolu vyhrají.
Je to už víc, než jsem chtěla, začali jsme loni v květnu s plozením a myslela jsem bláhově, že když se povedlo první IVF, proč by se nepovedlo i další, že jo:-)
No jo, nepovedlo, musela jsem jít na dalších X pokusů a doufám, že tento byl už ten poslední.
Cítím se unavená, ale to je tím, že beru Utrogestan, tak bych jen spala, věčně zívám.
Když si přes den s malým lehnu a usnu, tak zase nemůžu spát v noci, takže to radši nedělám:-)
Všechno mi smrdí, nadavuju se, ale nezvracím,na to já nejsem odborník:-)
Tiše trpím a užívám si toho stavu:-)
Ve středu jdu na kontrolu, tak doufám, že si budu užívat i dál ~;)
Gora 31983
16.8.2012 12:42:09
Deni, a jak se vlastně cítíš fyzicky? A bylo ti stejně i u kluků nebo se cítíš jinak? Mně bylo u Tomíka strašně krásně celou dobu než se teda chtěl narodit dříve, a u Honzy mi bylo moc dlouho zle. A to jsem si u Tomíka říkala, jak je těhotenství krásné, zvláště když jsem to tak dlouho nepoznala~k~. Honza mi to opravdu vynahradil.~o~
Gora 31983
16.8.2012 12:28:04
Deni, na tom asi něco bude. To mi taky dost kamarádek říkalo, že když jim bylo kolem dvacítky, a byly těhotné, tak nic nějak neřešily. Zato o dost let později se bály všeho více.~6~~6~~6~

Tak to je super, že máš teď štítnou žlázu v pořádku~R^~R^. Já v obou těhotenstvích taky brala jaké si léky, tuším Euthyrox nebo jak se to jmenovalo, teď už dva roky nic. A já mám paní doktorku, ale moc hodnou.~:-D~:-D

Děkuji~x~. Já se naštěstí ještě úplně na odpis necítím.~;) Jen se spíše cítím občas jako stařenka.:-):-)

Taky máme v srpnu zavřenou školku.
Kluci řádí spolu dost~8~. Někdy mám pocit, že krotím divokou zvěř.
Ty vlastně taky budeš mít rozdíl asi čtyři a půl roku mezi Matyáškem a ~p~, že?
Sengam 24288
16.8.2012 12:10:25
Marci, díky ~x~
Čím je ženská starší, tím to těhotenství asi víc prožívá a bojí se.
S Davidem jsem nic neřešila:-)

Já byla včera na kontrole se štítnou žlázou.
Po 2,5 letech:-(
Prášky mi psala obvodačka, brala jsem je pravidelně.
Bála jsem se, že mě seřve:-)Naštěstí vše OK, hodnoty krve v pořádku a ten uzlík co tam mám je ohraničený a neroste.
Šla jsem tam jen proto, že v těhotenství je nutné navýšit dávku, jinak toho dr nesnáším:-)

Štítná žláza je prevít, ale obecně nebezpečnější je právě ta hubnoucí, kterou já bych tak ráda měla:-)
Tak hlavně at se ti to zdraví dá brzo do kupy, ještě jsi na odpis mladá:-)

A kluci jsou asi ted spolu, tak řádí, co?
My máme ještě do konce srpna taky zavřenou školku, tak jsme s M. doma.

Gora 31983
16.8.2012 9:04:28
Deničko, naprosto tě chápu.~6~~6~~6~ Já měla hrozný strach ke konci s Tomíkem a s Honzíkem taky téměř od začátku. ~7~ Držím ti naprosto vše co mám, ať máš dalšího hodného a hlavně zdravého andílka. ~x~ ~x~ ~x~

Mmch, když jsem u těch andílků, náš anděl se změnil v ďábla, a to doslova. MM mu dovezl tričko, které přesně sedí - na zádech mám Half of evil 333~t~~t~~t~.
Jak jste na tom se srpňátky? Honzík se nám začal šíleně prosazovat. Jak není po jeho, začne se vztekat nebo ječet. Když brácha neposlechne, mlátí ho jak žito, někdy se o Tomíka bojím. I když ten ho občas vydatně provokuje, protože prý se mu líbí, když se bráška vzteká.~8~~8~~8~ Na druhou stranu je občas hotový andílek, hodný, pomáhá, ale jak mu něco nepovolíme, tak je to vážně síla.~d~~d~~d~
Gora 31983
16.8.2012 8:54:03
Agath,

tak to já před takovými plavci jako ty smekám.~R^
Mně nejvíce baví jízda na kole, ostatní sporty taky moc nemusím. Spíše koukám jak to těm borcům jde v televizi~;).

Tak to už znám, že si člověk zvykne - tak jako s mými bolavými střevy.~7~ To sezení naprosto chápu. Mně to bolí, jen když si sedám nebo vstávám, natož když sedím. A obracení v noci na druhou stranu nebo jen z boku na záda je taky lahůdka. Si připadám jako stařenka.~8~

Mudru poslouchám:-). Mám skvělou lékařku. Rovnou mi dělala krevní testy. Jako bonus se ještě vrátily problémy se sníženou funkcí štítné žlázy - proto jsem asi pořád tak tlustá ~t~~t~~t~, takže se dám do kupy snad celá.:-)
[<<Předchozích 1040] Názory 10411050 z 92812  [Dalších 91762 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.