Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Sengam | 24288 |
|
|
17.8.2012 18:50:30
Marci já doufám, že i ty mé děti si vyhrajou, na 99% to bude zase kluk, tak budou parťáci
![]() Za ten rok jsem to absolvovala 5x:-( |
| Sengam | 24288 |
|
|
17.8.2012 18:49:18
Agath kde jsi mě zahlídla?
![]() |
| Gora | 31983 |
|
|
17.8.2012 11:25:07
Deni, nestraš s rakví. Na to jsi trochu moc mladá
![]() . Plivu pro štěstí, ať uzlík neroste.![]() Já mám kluky od sebe taky čtyři a půl roku. Je to super. Starší je v době narození vcelku samostatný, takže si člověk může pořádně užít. Teď si občas spolu krásně hrají, někdy řádí, ale jde vidět, že je to ještě věkový rozdíl v pohodě. Jen je asi nevýhoda, že Honzík dost napodobuje staršího bráchu, který je mu vzorem, takže se učí nejen to dobré.![]() Na kolika pokusech jsi byla, jestli se tedy můžu zeptat? Tak jsem to měla i já s Honzíkem. Měla jsem pocit, že už to nevydržím, a budu , ale taky nejsem zvracecí typ, takže tak daleko to naštěstí nedošlo.![]() Napiš, jak si dopadla na kontrole. Držím palce, ať je vše v pořádku. ![]() ![]() ![]() |
| Sengam | 24288 |
|
|
17.8.2012 9:46:21
Marci, tak nemám ŠŽ úplně v pořádku, musím brát léky, ale jsem ráda, že za ty 2,5 roku ten uzlík nevyrostl, je pořád ohraničený a nemusím na operaci, popřípadě do rakve
![]() Pokud vše dobře dopadne, tak mezi něma bude 4,5 roku a doufám, že si spolu vyhrají. Je to už víc, než jsem chtěla, začali jsme loni v květnu s plozením a myslela jsem bláhově, že když se povedlo první IVF, proč by se nepovedlo i další, že jo ![]() No jo, nepovedlo, musela jsem jít na dalších X pokusů a doufám, že tento byl už ten poslední. Cítím se unavená, ale to je tím, že beru Utrogestan, tak bych jen spala, věčně zívám. Když si přes den s malým lehnu a usnu, tak zase nemůžu spát v noci, takže to radši nedělám ![]() Všechno mi smrdí, nadavuju se, ale nezvracím,na to já nejsem odborník ![]() Tiše trpím a užívám si toho stavu ![]() Ve středu jdu na kontrolu, tak doufám, že si budu užívat i dál ![]() |
| Gora | 31983 |
|
|
16.8.2012 12:42:09
Deni, a jak se vlastně cítíš fyzicky? A bylo ti stejně i u kluků nebo se cítíš jinak? Mně bylo u Tomíka strašně krásně celou dobu než se teda chtěl narodit dříve, a u Honzy mi bylo moc dlouho zle. A to jsem si u Tomíka říkala, jak je těhotenství krásné, zvláště když jsem to tak dlouho nepoznala
. Honza mi to opravdu vynahradil. |
| Gora | 31983 |
|
|
16.8.2012 12:28:04
Deni, na tom asi něco bude. To mi taky dost kamarádek říkalo, že když jim bylo kolem dvacítky, a byly těhotné, tak nic nějak neřešily. Zato o dost let později se bály všeho více.
![]() ![]() ![]() Tak to je super, že máš teď štítnou žlázu v pořádku ![]() . Já v obou těhotenstvích taky brala jaké si léky, tuším Euthyrox nebo jak se to jmenovalo, teď už dva roky nic. A já mám paní doktorku, ale moc hodnou.![]() ![]() Děkuji . Já se naštěstí ještě úplně na odpis necítím. Jen se spíše cítím občas jako stařenka.![]() ![]() Taky máme v srpnu zavřenou školku. Kluci řádí spolu dost . Někdy mám pocit, že krotím divokou zvěř. Ty vlastně taky budeš mít rozdíl asi čtyři a půl roku mezi Matyáškem a , že? |
| Sengam | 24288 |
|
|
16.8.2012 12:10:25
Marci, díky
![]() Čím je ženská starší, tím to těhotenství asi víc prožívá a bojí se. S Davidem jsem nic neřešila ![]() Já byla včera na kontrole se štítnou žlázou. Po 2,5 letech:-( Prášky mi psala obvodačka, brala jsem je pravidelně. Bála jsem se, že mě seřve Naštěstí vše OK, hodnoty krve v pořádku a ten uzlík co tam mám je ohraničený a neroste.Šla jsem tam jen proto, že v těhotenství je nutné navýšit dávku, jinak toho dr nesnáším ![]() Štítná žláza je prevít, ale obecně nebezpečnější je právě ta hubnoucí, kterou já bych tak ráda měla ![]() Tak hlavně at se ti to zdraví dá brzo do kupy, ještě jsi na odpis mladá ![]() A kluci jsou asi ted spolu, tak řádí, co? My máme ještě do konce srpna taky zavřenou školku, tak jsme s M. doma. |
| Gora | 31983 |
|
|
16.8.2012 9:04:28
Deničko, naprosto tě chápu.
![]() ![]() Já měla hrozný strach ke konci s Tomíkem a s Honzíkem taky téměř od začátku. Držím ti naprosto vše co mám, ať máš dalšího hodného a hlavně zdravého andílka. ![]() Mmch, když jsem u těch andílků, náš anděl se změnil v ďábla, a to doslova. MM mu dovezl tričko, které přesně sedí - na zádech mám Half of evil 333 ![]() ![]() . Jak jste na tom se srpňátky? Honzík se nám začal šíleně prosazovat. Jak není po jeho, začne se vztekat nebo ječet. Když brácha neposlechne, mlátí ho jak žito, někdy se o Tomíka bojím. I když ten ho občas vydatně provokuje, protože prý se mu líbí, když se bráška vzteká. ![]() ![]() Na druhou stranu je občas hotový andílek, hodný, pomáhá, ale jak mu něco nepovolíme, tak je to vážně síla.![]() ![]() ![]() |
| Gora | 31983 |
|
|
16.8.2012 8:54:03
Agath,
tak to já před takovými plavci jako ty smekám. ![]() Mně nejvíce baví jízda na kole, ostatní sporty taky moc nemusím. Spíše koukám jak to těm borcům jde v televizi .Tak to už znám, že si člověk zvykne - tak jako s mými bolavými střevy. To sezení naprosto chápu. Mně to bolí, jen když si sedám nebo vstávám, natož když sedím. A obracení v noci na druhou stranu nebo jen z boku na záda je taky lahůdka. Si připadám jako stařenka.![]() Mudru poslouchám . Mám skvělou lékařku. Rovnou mi dělala krevní testy. Jako bonus se ještě vrátily problémy se sníženou funkcí štítné žlázy - proto jsem asi pořád tak tlustá ![]() ![]() , takže se dám do kupy snad celá.![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.