| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1090] Názory 10911100 z 92812  [Dalších 91712 >>]
Boriska- 76544
29.7.2012 19:24:14
Marci, parádní, že můžu takhle nějak jsem si na to oslovení zvykla~;)

Držím palce ať se Vám to stěhování v klidu vydaří. My se stěhovali před 8lety, jen o 500m, ale i tak to byl mazec. A do svého a lepšího to bude parádní, kluci se už těší co?

Jdu žehlit k telce. Nějak se mi tu toho po té dovolené nakupilo~8~.
Gora 31983
29.7.2012 17:00:00
Borisko, to je hezká fotečka.~g~~g~~g~

Klidně piš dále Marci. I Táni a ostatním jsem to tady už psala. To je spíše kvůli hlavním tématům, kam občas přispěju. Tady jsem pořád vaše Marcelka.~t~~t~~;)

Stěhujeme se v rámci města. Je to jen pět minut odsud. Ale bude to naše, a nebudeme platit nekřesťanský nájem za plesnivějící jádro a pokoje. Navíc to bude blíže do školy, školky, města, do práce, do obchodu, na nádraží i k lékaři. Za domem je pískovitě a menší hřiště, takže další velké plus. Tady bydlíme u řeky a je tu docela velký provoz, tam se tak moc nebudu o kluky bát až budou chodit sami ven.
Musíme to stihnout do konce prázdnin, protože tady jsme dali už výpověď, od 1. září tady mají bydlet noví nájemnící. Do velkých akcí kromě běžného malování, nové podlahy v kuchyni, nových omítek na dvou zdech a nové kuchyně se nechystáme, takže by jsme to měli stihnout. Doufám.~;)~:-D

Boriska- 76544
29.7.2012 15:21:07
No vida, mám ze sebe radost, že jsem nezapomněla.

Kam se stěhujete? V rámci města nebo dál? Chcete to stihnout do konce prázdnin?
Boriska- 76544
29.7.2012 15:18:49
Goro, já si pořád nemůžu zvyknout na to nové oslovení~;). Šoupla jsem dva kousky do deníčku, pokusím se jednu vložit, ale nevím, jestli si to pamatuju~5~

Gora 31983
29.7.2012 11:41:43
Borisko, ani jsem nepoděkovala ke gratulaci.~x~ Jsem já to ale ťulík.~t~ Nevím, na co poslední dobou myslím. No vlastně vím - na záda a na stěhování. Čas se rychle krátí, tak doufám, že se vše zdárně stihne.~:-D
Gora 31983
29.7.2012 11:40:27
Taky sleduju tak po očku. Včera jsem se dívala od všeho kousek na střelbu, gymnastiku mužů, cyklistiku. Ještě měl MM puštěné Formule, takže docela sportovní den.~:-D~:-D

My asi hodně dlouho nikam nepojedeme.~d~ Ale snad za dva roky by to mohlo vyjít.
A co nějaké fotečky? Dáš je sem, ať se my nejedoucí pokocháme?~:-D~:-D

Honzík má teď měsíc prázdniny, takže na konci ho možná taky budu muset znovu připravovat. Je fakt, že první dny plakal, jako každé dítě, ale teď už se tam celkem těší. Hlavně na Kubíka a Lucinku.~:-D~:-D

Ten zvyk taky znám a mám.:-):-)
Já mám kuchyň, která nebude ani úplně moderní, ale zase ani takový ten styl do domečku. Budeme mít vyvýšenou troubu, nad tím mikrovlnku - takový ten moderní komín, vespod většinou dlouhé šuplíky, ale nahoře klasické skříňky kvůli klukům, ať se jim dobře otvírají. Uvažovali jsme nad těmi na horu otvíracími, ale to by bylo pro kluky nepraktické. A bude do tvaru U.
Boriska- 76544
29.7.2012 9:42:45
Dočítala jsem chviku, gratuluji k nové kuchyni~g~. Ta moje by už taky zasloužila novou linku. Mám barvu třešeň a jsem moc spokojená. Ikdyž po přestěhování do domečku je mým snem spíš něco ve stylu našich prababiček:-). Ale to je hudba dááááleké budoucnosti a kdo ví jestli... Mám totiž blbej zvyk strašně nerada se loučím se starými věcmi~n~.
Boriska- 76544
29.7.2012 9:34:21
Ahoj,
koukala jsem včera na plavání, střelbu, skif, cyklistiku, ale tak nějak jsem při tom dělala milion věcí~;) však to znáte... až večer jsem si sedla v klidu.

Jo jo dovolená, už ji máme za sebou~n~. Ať si to holky užívají. Od svatby jsme byli poprvé na pořádné se vším všudy, mám zas z čeho čerpat i kdybychom dalších 10 let nikam nejeli:-).

Po příjezdu domů jsme museli nahodit plyn, měli jsme doma 19 a byl to šok~e~. Já teď připravuju Toníka na školku, vůbec tam nechce~a~. Vyjmenovávám mu samé pozitiva, ale končí mi za týden rodičák~n~ tak musí.
Ono mu to hlavně prospěje, ale on to nějak nechápe~6~
Gora 31983
29.7.2012 7:33:48
Borisko, ahoj ~3~,
já poslušně hlásím, že jsem zde.~:-D Myslím, že spousta holek je ale na dovolené nebo se chystají.~d~
Sleduješ olympiádu? Které sporty?
Boriska- 76544
28.7.2012 22:33:18
kdepak všechny jste? Koukala jsem teď chvíli v klidu na olympiádu a jdu chrnět.

[<<Předchozích 1090] Názory 10911100 z 92812  [Dalších 91712 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.