Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| bien+Kája08/08 | 95624 |
|
|
3.7.2012 22:37:13
Marci - poloviční bulimie = žeru, ale nezvracím....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() K vysvědčením všem dětem gratuluju... Taky se můžem chlubit - ségra maturovala se samýma a na výzo měla jednu 2...dostala ocenění za nejlepšího maturanta v městské části, kam spadá její škola (je tam 20 středních škol)... Dostala certifikát od primátora Brna, poukaz na 500,- do Tesca a od školy ještě poukaz na 500,- do knihkupectví... Tak si koupila španělskej slovník a v Tescu nějaký hadříky.... Se nám tady producírovala... A dostala se nám na ekonomku na vejšku... Taky nevím po kom to má.... |
| Gora | 31983 |
|
|
29.6.2012 20:19:52
Agath, taktéž gratuluji k nádhernému vysvědčení.
S takovým vysvědčením počítám možná tak ještě v Tomíkově třetí třídě, pak už asi ne.![]() Stěhování s O.K. zády asi nestihnu. Na CT jdu až 23.července, a neurolog má pak dovolenou, takže s ním budu až 7.srpna. Doufám, že do té doby vydržím.![]() |
| agatha2 | 74661 |
|
|
29.6.2012 20:05:26
Ahoj, holky,
Táni, mělas napsat, že se chystáte do OVy, mohli jsme se sejít s děckama ![]() Borisko, já to Tvé téma tehdy četla, je to mazec dej pak vědět, jak to dopadlo, jestli si vzpomeneš, chudák máti![]() Jinak gratuluji všem ke krásným vysvědčením, u nás Luki donesl 2 dvojky - opět nejlepší výzo ze třídy, je v osmičce, na to, že má také poruchu soustředěnosti, tak výsledek super ![]() Marci, ať zvládnete v pohodě stěhování, do té doby snad budeš se zády ok ![]() Holky, krásné prázdniny všem ![]() |
| Gora | 31983 |
|
|
29.6.2012 14:59:22
Borisko, že klukům gratuluji.
![]() ![]() A tobě za chytré kluky taky.![]() ![]() ![]() ![]() Mám radost, mám, z jeho poruchou soustředění je ta radost o to větší. ![]() Ty brďo, co se stalo? Když dohodou, tak to nějaký nárok na odstupné bývá ne? A to dali výpověď tak na rychlo? Mají krizi nebo co? |
| Boriska- | 76544 |
|
|
29.6.2012 13:10:51
Ahoj,
hlásím, že si konečně užíváme . Odpoledne jedem do supermarketu, za každou jedničku mají děti do 15let poukaz na 10kč a vídeňský párek . Kluci se na to celý rok těší . Byla by to škoda nevyužít![]() Zvlášť když už to máme 2x, Jiřík má ve čtvrté tř. samé a Franta na gymplu jakoby v osmičce čtyři dvojky. Marci gratuluju i k vám . Máme z nich radost co?![]() Jo a po rodičích taky nejsou. Já měla už v osmičce hodně trojek .Jinak máme taky frkot. Dnes konečně dojede MM a začne mu dovolená.... Hned ale má lítání kvůli mojí mámě. Je to na dlouhé vyprávění. Podepsala pod nátlakem po čtyřiceti letech v zaměstnání výpověď dohodou. Nemá nárok na odstupné, podle nového ani na řádnou podporu atd...... no svinstvo. MM tam udělal fičák, ale divím se, že se s ním vůbec baví, taky by nemuseli. V pondělí tam má jednání, tak uvidíme. Pořád nějaký problémy, ještě že jsou prázdniny, alespoň nějaké starosti odpadají ![]() |
| Gora | 31983 |
|
|
29.6.2012 10:32:16
Jinak přeji všem školáčkům pěkné prázdniny.
![]() ![]() ![]() Tomík je smutný, že má prázdniny, že prý se už hrozně těší do třetí třídy. ![]() ![]() No po mě tedy rozhodně není.![]() A chytrolín donesl samé jedničky. No tohle po mě taky nemá. Já už ve druhé třídě měla na konci pár dvojek.![]() |
| Gora | 31983 |
|
|
29.6.2012 10:25:09
Bien, to s místem je mi líto.
Já dnes byla na kontrole, lékařka mi samozřejmě řekla, že s tím absolutně nesouhlasí, abych šla do práce, takže brzy budu hledat taky nové pracovní místo. Já si stále říkám, že vše zlé je pro něco dobré. Teď jen doufat, že neskončím na operačním stole, a bude to O.K.![]() Co to je poloviční bulimie? To neznám. |
|
|
28.6.2012 17:45:06
a ted sem navic zjistila,ze mam polovicni bulimii..to je fakt v haji..
|
|
|
28.6.2012 15:53:59
tani-to je z maskarniho z apaluchy..vyblejskla mi ho tak pekne ver..skoda,ze jste nejeli..krom toho ubytovani to bylo super..uz se da s prckama lecos podnikat (dokonce i s rarachem) dohromady..fakt to bylo bomba..
Jinak vase dovca zni bajecne.. Marci-jo,je to takovy patovy obdobi..citim,ze me momentalni situace fakt depta..ale neni v mych silach/schopnostech s tim neco udelat..pomaha mi,kdo muze,okoli psychicky,organizace vecne,ale nestaci to..pritom su si skoro jista,ze vyresit jedinou vec (mit praci),bude vse ostatni minimalne o pulku lepsi.. Dneska sem se dozvedela,ze byt ozp,na jedno misto by me nejspis vzali,resp.dle zivotopisu sem byla nejzhavejsi kandidat..to me fakt uz,s prominutim,nasralo..to je antidiskriminace naruby..bo inzerat na praci vhodny pro ozp (rozumej-chceme ozp) je jeden ze 3,z tech,na ktery odpovidam..to me privedlo k napadu-co nejakym zpusobem zvyhodnit/zadotovat prijeti matky od malyho ditete??koho s tim napadem oslovit?ministerstvo?nejakou politickou stranu?mit kachni zaludek,jdu s tim do politiky sama..myslim,ze bych mela hooodne volicek.. Nicmene na sobe pozoruju priznaky vyhoreni a asi to budu muset zacit resit.. |
| Gora | 31983 |
|
|
28.6.2012 15:04:02
Táni, klidně piš Marci, jak tady, tak když mě uvidíš jinde.
![]() Já jen pro jistotu se chráním jiným nickem, protože známí by mě lehce poznali, a to nechci. Kdybych mohla být jen Marci (a podobně), tak by mi to nevadilo, ale když píšu dva raubíři, tak už mě poznat můžou. Táni, moc dětičky nenos nebo dopadneš jako já. Já na rozmasírování nemůžu, zatím se jistě neví, co to je. Vše ukáží výsledky RTG a CT. Zatím to vypadá na vyhřezlou ploténku. Vůbec nevím, co s tím. Jestli se šetřit nebo fungovat normálně - chodit do práce. Mám strach, potřebuju být na stěhování naprosto zdravá.![]() ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.