Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Táni+dvojčátka 7/08 | 38783 |
|
|
28.6.2012 13:01:48
Marci...asi si jen tak nezvyknu, psát ti goro
to jsem četla, že jsi chtěla jiný nick, ale nevím proč aby tě tu někdo nenačapal? Záda nezávidím, já je mám rozmasírovaný a zatím dobrý. Uvidím, až začnu dělat v tý školce, protože zatím nevím, jaké děti budu mít na starost a jak hodně je budu muset nosit a tak podobně. Výlety stačí, dětem je to stejně jedno, hlavně, že jsou s rodičema ![]() |
| Gora | 31983 |
|
|
28.6.2012 12:00:28
Táni, ahoj
![]() jak jsem psala už níže, říkala jsem si, že jde můj původní nick moc lehce poznat, takže jsem se raději přejmenovala. Chtěla jsem jen Marci nebo jiné odvozeniny od slova Marcely, ale bohužel všechny, co mě napadly, jsou zadané. ![]() Byt vyhrál ten 3+1 s dlouhým balkonem. Už jsme včera byli vyměřovat linku s chlapem, co ji bude dělat na míru, tak se rozhodujeme, jak by asi měla vypadat.![]() Jen mě štvou ty moje záda. Myslela jsem, že kapačky pomůžou a nic. Dneska kontrola u neurologa nedopadla nejlépe, tak nevím, co dělat. Potřebovala bych se vrátit do práce, ale mám strach, že si ještě více ublížím. Potřebuju být fit za měsíc na stěhování. Úplně mi to kazí radost z nového bytu. ![]() Táni, to je paráda, ta vaše dovolená. ![]() ![]() My budeme letos trčet tady, ale slíbili jsme klukům, jakmile budu mít záda v pořádku, že pojedeme alespoň na nějaké menší výlety.![]() |
|
|
28.6.2012 9:24:29
Bien, Kája v té ikonce je boží
![]() ![]() ![]() |
|
|
28.6.2012 9:23:51
ahoj holky
![]() marci, viděla jsem tě na nějakých diskuzích a říkala si, že je to určo tvoje ikonka, ale jméno jiné co tě vedlo ke změně? A jaký byt tedy vyhrál, když se budete stěhovat? Par, apartmány vypadají dobře ![]() Bien nesmutni, bude dobře, uvidíš ![]() No a něco od nás...s domem zatím nic novýho, takže to necháváme třeba na podzim a uvidí se. Zatím jsem se pustila do dodělávek a zkrášlování tady, když jsem doma a mám volno Od září bych měla nastoupit do školky na 6 hodin denně jako osobní asistent a asistent pedagoga...sice je to za strašně malý peníze, že i teď na pracáku budu mít víc a ještě musím dojíždět, ale zase si říkám, že budu mít víc času na kluky a pokusím se na to napasovat bakalářku, takže něco pro něco MM nás živit stíhá, tak to ani moc neřeším Na dovču jedem koncem července autem na jezero v itošce + francie - azurové pobřeží a provence, tak jsem včera popůjčovala průvodce a studuju. Jedem na blind, tak kemp s volným místem snad seženem, když jedem v hlavní sezoně Abysme zjistili, jak se v autě vyspíme, byli jsme teď o víkendu v ostravě a spali po kempech. Byli jsme v dinoparku, výtopně a zoo a kluci byli nadšení...tím, že běhali po venku do té minuty, než šli spát, tak se fakt vyřádili MM už studuje kempingové nádobí, stojany na kola za auto a takový vychytávky, tak mám někdy dojem, že za chvíli budem spíš bydlet v autě než v domě ![]() |
| Gora | 31983 |
|
|
27.6.2012 19:02:38
Bien,
, vím jak to myslíš.![]() Musím napsat, že mám taky někdy takový pocit, že potřebuju změnu nebo se zblázním. Momentálně stále více přemýšlím, že bych měla opustit dosavadní práci, a pustit se do něčeho jiného. Ale nevím do čeho. ![]() Práce a zdraví mé i kluků jsou dvě nejhorší věci, z kterých mám také občas silné stavy smutku a beznaděje. Už jsem přemýšlela, že půjdu dělat raději prodavačku do supermarketu než pokračovat tam, kde jsem teď.![]() |
| bien+Kája08/08 | 95624 |
|
|
27.6.2012 18:56:25
Marci - kdo ví...třeba jednou....
Holky, já vm tak závidím... i stěhování i dovolenou....už na mě zas leze depka, že se můj život nikam nehýbe a já už fakt nevím, jak z toho ven...ale to bude hormonama a zas bude dobře.... |
| Gora | 31983 |
|
|
27.6.2012 18:52:43
Tak to já jsem registrována jen zde a na ŠŽ.
![]() Vypadá to dost dobře. ![]() Taky jsme přemýšleli, že kdyby jsme s klukama vyjeli, tak jedině autem do apartmánu. Už kvůli těm mým problémům se stravou.![]() Par, takové myšlenky si ani nepřipouštěj. Já vždy věřím, že se z každé cesty (i krátké) vrátím v pořádku stejně jako mí příbuzní, přátelé a známí. A taktéž v to věřím a doufám i tady mezi námi na rodince.![]() |
| Paradox | 15600 |
|
|
27.6.2012 17:10:03
Tak to jo, Marci
![]() Mě pozná každý, protože mám nick Paradox snad všude. ![]() Jedeme sem, do apartmánu 1.: http://free-si.t-com.hr/DinosPlace/index-cz.htm Je to kousek od Šibeniku, takže ani ne moc daleko. Mo¨ře je tam trochu jako rybník, blízko jsou ostrovy. ae to přežijeme. Jinak to vypadá hezky. Máme to na doporučení známých, kteří tam jezdí asi 5 let, tak snad to bude fajn. Hlavně, abychom se v pořádku vrátili. ![]() |
| Gora | 31983 |
|
|
27.6.2012 11:46:32
Par, říkala jsem si, že by mě mohl každý známý lehce poznat. Původně jsem chtěla jen Marci, ale bohužel už je zde někdo takto registrován. A taky různými jinými verzemi Marcely.
Děkuji, sílu budu opravdu potřebovat . Už měsíc marodím se zády a nějak nejdou dát do kupy, tak snad za měsíc budu fit. ![]() Kam do Chorvatska míříte? My byli jen dvakrát, jednou na Makarské, jednou v Brele, a moc se nám tam líbilo. ![]() ![]() Tomík byl loni na Makarské s prarodiči a přijel taky nadšený. Letos se tedy nikam nechystáme, ačkoli Tomík žadonil, že chce k moři. Snad tedy za rok nebo spíše za dva.![]() |
| Paradox | 15600 |
|
|
26.6.2012 20:21:30
Marci, co Tě vedlo ke změně nicku?
A přeju hodně sil na stěhování. ![]() Já se srazu nezúčastním, bo se budu v té době (snad) válet na chorvatské pláži. ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.